kostantinos2013 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:55 μμ Γεια χαρα παιδια. Εχω ενα pc που φοραει τον Intel i7 7500. Εχω βρει τον Intel® Core™ i7-7740X που δινει καποιος σε αγγελια. Θα κανει στο δικο μου? Εχω ψιλομπερδευτει για αυτο ρωταω. Ευχαριστω.
Sheogorath Δημοσ. Δευτέρα στις 01:00 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:00 μμ 4 λεπτά πριν, kostantinos2013 είπε Γεια χαρα παιδια. Εχω ενα pc που φοραει τον Intel i7 7500. Εχω βρει τον Intel® Core™ i7-7740X που δινει καποιος σε αγγελια. Θα κανει στο δικο μου? Εχω ψιλομπερδευτει για αυτο ρωταω. Ευχαριστω. Καλησπέρα, σε καμία μα καμία περίπτωση. Άλλο socket.
kostantinos2013 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:03 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:03 μμ 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, σε καμία μα καμία περίπτωση. Άλλο socket. Ευχαριστω φιλε μου! 1
benign Δημοσ. Δευτέρα στις 05:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:50 μμ (επεξεργασμένο) 4 hours ago, kostantinos2013 said: Γεια χαρα παιδια. Εχω ενα pc που φοραει τον Intel i7 7500. Εχω βρει τον Intel® Core™ i7-7740X που δινει καποιος σε αγγελια. Θα κανει στο δικο μου? Εχω ψιλομπερδευτει για αυτο ρωταω. Ευχαριστω. Θα πρεπει να αγορασεις αλλη μητρικη και ram. Βαλε σε αγγελια σε μια καλη τιμη,το παλιο σου σετ,(επεξεργαστη,μητρικη,ραμ) και απο το ποσο που θα παρεις,θα μειωσεις το ποσο που θα δωσεις για την αναβαθμιση. Τι χρηση κανεις στον υπολογιστη?Τι προγραμματα?Μπορει να σε βολευει καλυτερα να αγορασεις amd επεξεργαστη.Εχουν πρακτικα εκμηδενισει τους intel σε vfm στην εποχη μας και προς το παρον. Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:50 μμ από benign
kostantinos2013 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:01 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 06:01 μμ 9 λεπτά πριν, benign είπε Θα πρεπει να αγορασεις αλλη μητρικη και ram. Βαλε σε αγγελια σε μια καλη τιμη,το παλιο σου σετ,(επεξεργαστη,μητρικη,ραμ) και απο το ποσο που θα παρεις,θα μειωσεις το ποσο που θα δωσεις για την αναβαθμιση. Τι χρηση κανεις στον υπολογιστη?Τι προγραμματα?Μπορει να σε βολευει καλυτερα να αγορασεις amd επεξεργαστη.Εχουν πρακτικα εκμηδενισει τους intel σε vfm στην εποχη μας και προς το παρον. Eυχαριστω για την απαντηση,απλα δεν θελω να επενδυσω παραπανω.
TopCLR Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Πόσα θα έδινες για τον Core i7 7740X; Ποιες είναι οι μνήμες που έχεις στο σύστημα με τον Core i5 7500; Επίσης το σύστημα με τον 7500 είναι κάποιο επώνυμο (Dell, HP, Lenovo κλπ.);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα