Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι καν σοβαρη συζητηση,να σκεφτεται για ''καλυτερο'' intel cpu συμβατο με την παλια πλεον μητρικη του οταν ακομη και ενας ryzen 5, 2600 π.χ. ξεπερναει για πλακα οποιονδηποτε i7 της σειρας 7.

Αν και δεν μας εχει πει τι ακριβως χρηση κανει,ενα combo ειτε παλιοτερο,μεταχειρισμενο με ryzen, ειτε ενα καινουργιο φτηνο,της σειρας Ryzen 5,(π.χ. Ryzen 5 5600)ειναι οτι πρεπει για μια φτηνη αναβαθμιση που για εναν μεσο χρηστη θα κρατησει και 7 χρονια ακομη.

Επεξ/σία από benign
  • Like 4
Δημοσ.
Στις 4/7/2025 στις 4:22 ΜΜ, benign είπε

Δεν ειναι καν σοβαρη συζητηση,να σκεφτεται για ''καλυτερο'' intel cpu συμβατο με την παλια πλεον μητρικη του οταν ακομη και ενας ryzen 5, 2600 π.χ. ξεπερναει για πλακα οποιονδηποτε i7 της σειρας 7.

Αν και δεν μας εχει πει τι ακριβως χρηση κανει,ενα combo ειτε παλιοτερο,μεταχειρισμενο με ryzen, ειτε ενα καινουργιο φτηνο,της σειρας Ryzen 5,(π.χ. Ryzen 5 5600)ειναι οτι πρεπει για μια φτηνη αναβαθμιση που για εναν μεσο χρηστη θα κρατησει και 7 χρονια ακομη.

Γεια χαρα,για τα γνωστα emulator παιχνιδια,esport, και λιγο πιο παλια παιχνιδια το θελω,βρηκα εναν i7 7700 και θα βαλω τελικα. Εχω και καρτουλα την amd rx 6400 οποτε θα ειμαι οκ.Σε αυτην την μητρικη τι αλλο επεξεργαστη φοραει?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostantinos2013 είπε

Γεια χαρα,για τα γνωστα emulator παιχνιδια,esport, και λιγο πιο παλια παιχνιδια το θελω,βρηκα εναν i7 7700 και θα βαλω τελικα. Εχω και καρτουλα την amd rx 6400 οποτε θα ειμαι οκ.Σε αυτην την μητρικη τι αλλο επεξεργαστη φοραει?

Μέχρι τον 7700.

Η RX 6400 είναι αρκετά αδύναμη, να ξέρεις. Αν κολλάει και μετά ίσως φταίει αυτό.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Μέχρι τον 7700.

Η RX 6400 είναι αρκετά αδύναμη, να ξέρεις. Αν κολλάει και μετά ίσως φταίει αυτό.

Ναι δεν θελω τρελα πραματα,μια χαρα τα παει για τα χρηματα της,προφανως δεν εχω τρελες απαιτησεις.Παντως σε 55ρα που το εχω και παιζω μια χαρα τα παει.Να φαντασεις εχω ενα σετακι με dell optiplex του 2023 και κανω τα παντα με αυτο απιστευτο vfm.Τεσπα fantazomai το τερματισα σε specs.Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...