derr Δημοσ. Δευτέρα στις 04:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:02 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, εχεις κάποιος εμπειρία με τη συγκεκριμένη οθόνη https://www.skroutz.gr/s/36503918/LC-Power-LC-M27-4K-UHD-144-V2-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-4K-3840x2160-144Hz.html ; ή γενικά με την εταιρεία, αν είναι αξιόπιστη, μιας και δεν την ήξερα καθόλου μέχρι να δω την αυτη την οθόνη. Είμαι ανάμεσα στη συγκεκριμένη οθόνη και την Dell S2725QS https://www.skroutz.gr/s/59806868/dell-plus-ips-monitor-27-4k-3840x2160-me-chrono-apokrisis-8ms-gtg.html Δεν θα χρησιμοποιήσω την οθόνη για gaming, είχα αποφασίσει να πάρω την Dell, απλά είδα ότι η LC υποστηρίζει και HDR και σκέφτομαι να βάλω και ένα boxaki στην οθόνη για καμιά ταινία αν τύχει. Υποθέτω δεν θα έχει καλή απόδοση το HDR της, αλλά μου αρκεί που απλά το υποστηρίζει, ενώ η Dell όχι, οπότε τα χρώματα σε ταινίες HDR θα είναι εντελώς λάθος στην Dell. Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:03 μμ από derr
MoonlitMind Δημοσ. Πέμπτη στις 05:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:39 μμ Κι εγώ είχα στο μυαλό μου την LC-Power, αλλά έχω ακούσει πως η ποιότητα κατασκευής τους δεν είναι πάντα σταθερή. Η Dell, κατά τη γνώμη μου, είναι πιο αξιόπιστη εταιρεία, ειδικά για δουλειά με χρώματα. Αν το HDR δεν είναι απαραίτητο για σένα, η Dell ίσως είναι η καλύτερη επιλογή.
derr Δημοσ. Πέμπτη στις 07:09 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 07:09 μμ 1 ώρα πριν, MoonlitMind είπε Κι εγώ είχα στο μυαλό μου την LC-Power, αλλά έχω ακούσει πως η ποιότητα κατασκευής τους δεν είναι πάντα σταθερή. Η Dell, κατά τη γνώμη μου, είναι πιο αξιόπιστη εταιρεία, ειδικά για δουλειά με χρώματα. Αν το HDR δεν είναι απαραίτητο για σένα, η Dell ίσως είναι η καλύτερη επιλογή. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παρήγγειλα τελικά την Dell γι'αυτό το λόγο, φαντάζομαι θα είναι πιο αξιόπιστη και δεν ήθελα να ρισκάρω. Επίσης μαλλον και η Dell δέχεται τελικά HDR σήμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα