Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο εναν "καθαρισμό" με το glary utilities (ετσι νομίζω) δεν ανοίγουν τα αρχεία png & jpg. Ενώ ανοίγουν κανονικά με την ζωγραφική. Τι μπορει να φταίει;

Δημοσ.

Όταν λες δε τα ανοίγει;
Μήπως πρέπει να επιλέξεις απλά συμβατή εφαρμογή  γιατί τώρα δεν υπάρχει κάποια προκαθορισμένη;

Σου βγάζει menu επιλογής κατάλληλης εφαρμογής;
Αν ορίσεις το photos πχ και επιλέξεις να ανοίγει πάντα με αυτό;

Δημοσ.

Δεξί κλίκ σε αρχείο jpg. ιδιότητες, πάτώ στο κουμπί "Αλλαγή" και επιλέγω το πρόγραμμα προβολής->φωτογραφίες. Αποτέλεσμα: 

image.png.e84a13558dfcc474dc8c6007061f223d.png

Δεξί κλίκ σε αρχείο jpg. ιδιότητες, πάτώ στο κουμπί "Αλλαγή" και επιλέγω το πρόγραμμα προβολής->VLC . Αποτέλεσμα: ολα καλά!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το IrfanView. Επειδή όμως δεν εντυπωσιάζει και τόσο με το απλοϊκό Interface του, το οποίο κρύβει τις πολλές δυνατότητες του, συνήθως προτείνω σε άλλους το  ImageGlass.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, micos000 είπε

Εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το IrfanView. Επειδή όμως δεν εντυπωσιάζει και τόσο με το απλοϊκό Interface του, το οποίο κρύβει τις πολλές δυνατότητες του, συνήθως προτείνω σε άλλους το  ImageGlass.

6 ώρες πριν, micos000 είπε

Σε ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...