kesogdem Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Μετά απο εναν "καθαρισμό" με το glary utilities (ετσι νομίζω) δεν ανοίγουν τα αρχεία png & jpg. Ενώ ανοίγουν κανονικά με την ζωγραφική. Τι μπορει να φταίει;
nickol-us Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Όταν λες δε τα ανοίγει; Μήπως πρέπει να επιλέξεις απλά συμβατή εφαρμογή γιατί τώρα δεν υπάρχει κάποια προκαθορισμένη; Σου βγάζει menu επιλογής κατάλληλης εφαρμογής; Αν ορίσεις το photos πχ και επιλέξεις να ανοίγει πάντα με αυτό;
micos000 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Κάνε δεξί κλικ σε ένα jpg->Ιδιότητες, πάτα στο κουμπί "Αλλαγή" και επέλεξε το πρόγραμμα προβολής που θέλεις. Επανέλαβε για τα png
kesogdem Δημοσ. 1 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου Δεξί κλίκ σε αρχείο jpg. ιδιότητες, πάτώ στο κουμπί "Αλλαγή" και επιλέγω το πρόγραμμα προβολής->φωτογραφίες. Αποτέλεσμα: Δεξί κλίκ σε αρχείο jpg. ιδιότητες, πάτώ στο κουμπί "Αλλαγή" και επιλέγω το πρόγραμμα προβολής->VLC . Αποτέλεσμα: ολα καλά!!!!!!!!!!!!!
micos000 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το IrfanView. Επειδή όμως δεν εντυπωσιάζει και τόσο με το απλοϊκό Interface του, το οποίο κρύβει τις πολλές δυνατότητες του, συνήθως προτείνω σε άλλους το ImageGlass. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από micos000 2
kesogdem Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 6 ώρες πριν, micos000 είπε Εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το IrfanView. Επειδή όμως δεν εντυπωσιάζει και τόσο με το απλοϊκό Interface του, το οποίο κρύβει τις πολλές δυνατότητες του, συνήθως προτείνω σε άλλους το ImageGlass. 6 ώρες πριν, micos000 είπε Εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το IrfanView. Επειδή όμως δεν εντυπωσιάζει και τόσο με το απλοϊκό Interface του, το οποίο κρύβει τις πολλές δυνατότητες του, συνήθως προτείνω σε άλλους το ImageGlass. Σε ευχαριστώ
nickol-us Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 40 λεπτά πριν, kesogdem είπε Το πρόβλημα λύθηκε Good to know 👍 Κάνε χρήσιμο το νήμα εξηγώντας... Πως λύθηκε το πρόβλημα;
micos000 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kesogdem είπε Το πρόβλημα λύθηκε Μην μας κρατάς σε αγωνία! Και στο άλλο σου πρόβλημα πάλι έτσι μας το τελείωσες. Επεξ/σία 15 Ιουλίου από micos000
oneos Δημοσ. Σάββατο στις 01:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:39 μμ Συχνότατο να χτυπά η εφαρμογή photo σε win 10 & 11. Το πρόβλημα ερχεται και φεύγει ανάλογα τα φεγγάρια και τα updates της microsoft
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα