Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο εναν "καθαρισμό" με το glary utilities (ετσι νομίζω) δεν ανοίγουν τα αρχεία png & jpg. Ενώ ανοίγουν κανονικά με την ζωγραφική. Τι μπορει να φταίει;

Δημοσ.

Όταν λες δε τα ανοίγει;
Μήπως πρέπει να επιλέξεις απλά συμβατή εφαρμογή  γιατί τώρα δεν υπάρχει κάποια προκαθορισμένη;

Σου βγάζει menu επιλογής κατάλληλης εφαρμογής;
Αν ορίσεις το photos πχ και επιλέξεις να ανοίγει πάντα με αυτό;

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ σε ένα jpg->Ιδιότητες, πάτα στο κουμπί "Αλλαγή" και επέλεξε το πρόγραμμα προβολής που θέλεις. Επανέλαβε για τα png

Δημοσ.

Δεξί κλίκ σε αρχείο jpg. ιδιότητες, πάτώ στο κουμπί "Αλλαγή" και επιλέγω το πρόγραμμα προβολής->φωτογραφίες. Αποτέλεσμα: 

image.png.e84a13558dfcc474dc8c6007061f223d.png

Δεξί κλίκ σε αρχείο jpg. ιδιότητες, πάτώ στο κουμπί "Αλλαγή" και επιλέγω το πρόγραμμα προβολής->VLC . Αποτέλεσμα: ολα καλά!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το IrfanView. Επειδή όμως δεν εντυπωσιάζει και τόσο με το απλοϊκό Interface του, το οποίο κρύβει τις πολλές δυνατότητες του, συνήθως προτείνω σε άλλους το  ImageGlass.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, micos000 είπε

Εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το IrfanView. Επειδή όμως δεν εντυπωσιάζει και τόσο με το απλοϊκό Interface του, το οποίο κρύβει τις πολλές δυνατότητες του, συνήθως προτείνω σε άλλους το  ImageGlass.

6 ώρες πριν, micos000 είπε

Σε ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kesogdem είπε

Το πρόβλημα λύθηκε

Μην μας κρατάς σε αγωνία!

Και στο άλλο σου πρόβλημα πάλι έτσι μας το τελείωσες.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Συχνότατο να χτυπά η εφαρμογή photo σε win 10 & 11. Το πρόβλημα ερχεται και φεύγει ανάλογα τα φεγγάρια και τα updates της microsoft

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...