Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, έχω στην κόρη μου (φοιτήτρια) ένα συμβόλαιο κινητής απεριόριστα όλα, μετακόμισε τώρα σε άλλο σπίτι και δεν έχει καθόλου ίντερνετ και μια γραμμή στο μπαλκόνι για τηλέφωνο, μπορώ να κάνω καταγγελία σύμβασης για μη παροχή υπηρεσιών που συμφωνήθηκε ???

Δημοσ.

Εντος πολης? Ποια πολη αληθεια?

Εξω απο το σπιτι εχει κανονικα φουλ σημα? γενικα παιζει να φταει η κατασκευη του σπιτιου..

Αλλο κινητο της οικογενειας που ειναι σε αλλο παροχο εχει κανονικα σημα μεσα στο σπιτι και στο μπαλκονι? Αν οχι, τοτε φταιει 100% το σπιτι...

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, petran1790 είπε

Εντος πολης? Ποια πολη αληθεια?

Εξω απο το σπιτι εχει κανονικα φουλ σημα? γενικα παιζει να φταει η κατασκευη του σπιτιου..

Αλλο κινητο της οικογενειας που ειναι σε αλλο παροχο εχει κανονικα σημα μεσα στο σπιτι και στο μπαλκονι? Αν οχι, τοτε φταιει 100% το σπιτι...

Βόλος καρα κέντρο και στο μπαλκόνι με το ζόρι ίντερνετ!

Δεν ξέρω τι να κάνω και έχουμε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill987 είπε

Βόλος καρα κέντρο και στο μπαλκόνι με το ζόρι ίντερνετ!

Δεν ξέρω τι να κάνω και έχουμε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο ...

Τα υπολοιπα τα τσεκαρες??

Γειτονικο σπιτι με ιδιο παροχο αντιμετωπιζει το ιδιο θεμα? ρωτα κανα γειτονα.. αλλιως φταει το σπιτι.. Γενικα κεντρο Βολου δεν παιζει να μην εχει σημα.. κατι αλλο (σπιτι) σε επηρεαζει.. 

• Like 1
  • Λύση
Δημοσ.

Μπορείς να μιλήσεις με το τεχνικό τμήμα της Vodafone στο 13840 να το δούνε και μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος και δούνε ότι όντως δεν υπάρχει σήμα,θα σε αφήσουν να φύγεις χωρίς ποινή.Ετσι κάνανε σε μένα πρόσφατα αλλά πήγα σεζόν και όλα καλά.Παντως μου είπαν ότι για 5 μήνες έχω το δικαίωμα να φύγω ατελώς,μετά να τους στείλω ξανά να το δούμε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...