venuets Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Καλημέρα σας και Καλό Μήνα να έχουμε. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το efood. Άλλαξε η κάρτα μου στην Alpha απο Mastercard σε Visa και τώρα στο efood σε κάθε συναλλαγή πρέπει να βάζω τα στοιχειά της κάρτας. Δεν αποθυκευεται Καμία ιδέα; Έχω δοκιμάσει να την αποθηκεύσω και από Εφαρμογή και από browser σε PC Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
lector Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Δοκιμασες να σβησεις την εφαρμογη και να την εγκαταστησεις εκ νεου;
lector Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου https://www.e-food.gr/account/payment/credit-card Εδω εχει κατω την επιλογη προσθηκης καρτας, αυτο το τσεκαρες; (εγω δε μπορω να το δω παραπερα γιατι δεν εχω αποθηκευσει καποια)
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου Το efood είναι χάος, από όταν ήρθε η ανανέωση της κάρτας μου μπλόκαραν συναλλαγές με κάρτα (ούτε καταχώρηση ούτε τίποτα) αλλά η χρέωση του pro έγινε κανονικά το support τους δεν βλέπει πρόβλημα λέει, μιλώντας με το συνεργάτη που μας έχει αναλάβει στο μαγαζί μου λέει ότι επειδή είναι αναβάθμιση σε αναβάθμιση είναι πίτα στα bug ειδικά τα πορταλ πληρωμών
chrisgav Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου On 02/07/2025 at 01:20, Inuyasha said: Το efood είναι χάος, από όταν ήρθε η ανανέωση της κάρτας μου μπλόκαραν συναλλαγές με κάρτα (ούτε καταχώρηση ούτε τίποτα) αλλά η χρέωση του pro έγινε κανονικά το support τους δεν βλέπει πρόβλημα λέει, μιλώντας με το συνεργάτη που μας έχει αναλάβει στο μαγαζί μου λέει ότι επειδή είναι αναβάθμιση σε αναβάθμιση είναι πίτα στα bug ειδικά τα πορταλ πληρωμών Ειχα κι εγω παρομοιο προβλημα. Οταν ανανεωθηκε η καρτα γιατι εληξε, μπορουσα να συνεχισω να κανω παραγγελιες με την παλια. Μιλησα και με e-food και με Eurobank (τραπεζα μου). Μου προτειναν λυσεις που δεν ειχαν καμια λογικη (να την αφαιρεσω απο το apple pay παρολο που δεν εκανα αγορες μεσω apple pay στο e-food για να σβηστουν τα tokens). Δεν λυθηκε ποτε, το πηρα αποφαση και απλα δεν κραταω ποτε πολλα χρηματα στον λογαριασμου που ειναι συνδεδεμενη η καρτα μου.
militarist Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Βάζετε τις κάρτες σας στο efood ? Παίζετε επικίνδυνα παιχνίδια βλέπω 2
JakeKaufman Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Μην βάζετε κάρτες στο e food. Έχουν πολύ σοβαρά κενά ασφαλείας. Την έχω πατήσει άσχημα (και) εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα