Yiannis24 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Καλημέρα.χαχνω τηλέφωνο για τον γιο μου, 13 ετών.Καθως η προηγούμενη εμπειρία σε Xiaomi δεν ήταν καλή (κακή ποιότητα κατασκευής) θα προτιμήσω να μην είναι Xiaomi αλλά Samsung. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια
osfp1978 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Yiannis24 είπε Καλημέρα.χαχνω τηλέφωνο για τον γιο μου, 13 ετών.Καθως η προηγούμενη εμπειρία σε Xiaomi δεν ήταν καλή (κακή ποιότητα κατασκευής) θα προτιμήσω να μην είναι Xiaomi αλλά Samsung. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια https://www.bestprice.gr/item/2160449840/samsung-galaxy-a36-6gb-128gb.html?filter=in-stock:1 1
osfp1978 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 3 ώρες πριν, tsimisdel είπε Δε γνώριζα ότι και το Α36 παίζει σε αυτή την τιμή, φεύγεις για εκεί με κλειστά τα μάτια.... Εχω πάρει το Α35 απο το Mr mobile 1
Fotia Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 6 hours ago, tsimisdel said: Δε γνώριζα ότι και το Α36 παίζει σε αυτή την τιμή, φεύγεις για εκεί με κλειστά τα μάτια.... Δεν φεύγεις αβιαστα με κλειστά μάτια ,γιατί παίζουν παρτίδες από Ινδία και Βιετναμ ,που μόνο η εταιρία ξέρει τις διαφορές .. Τουλάχιστον δείτε στις αλυσίδες τι φέρνουν ,και από όπου το βρεί κάποιος να έχει εμφανώς την ένδειξη EU .. Η διαφορά τιμής στις αλυσίδες είναι τα διπλά χρήματα .. 1
osfp1978 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Fotia είπε Δεν φεύγεις αβιαστα με κλειστά μάτια ,γιατί παίζουν παρτίδες από Ινδία και Βιετναμ ,που μόνο η εταιρία ξέρει τις διαφορές .. Τουλάχιστον δείτε στις αλυσίδες τι φέρνουν ,και από όπου το βρεί κάποιος να έχει εμφανώς την ένδειξη EU .. Η διαφορά τιμής στις αλυσίδες είναι τα διπλά χρήματα .. To A35 που πήρα για την γυναίκα μου από εκεί είναι EU. Το γράφει στο κουτί.
GATE123 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 14 ώρες πριν, Yiannis24 είπε Καλημέρα.χαχνω τηλέφωνο για τον γιο μου, 13 ετών.Καθως η προηγούμενη εμπειρία σε Xiaomi δεν ήταν καλή (κακή ποιότητα κατασκευής) θα προτιμήσω να μην είναι Xiaomi αλλά Samsung. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια Κοίτα και αυτό https://www.bestprice.gr/item/2159746717/motorola-moto-g85-8gb-256gb.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα