Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω κανα μηνα και βαλε που εχω ανεβασει αγγελια με κονσολα χειρος μεγαλης μαρκας και δεν πουλιεται . Τι συμβαινει ρε παιδες , πτωχευσαν οι ελληνες ή παιζει κατι αλλο..χαχα 

Δημοσ.

Δεν είναι ενδιαφέρον το προιον που πουλάς

Δεν είναι σε καλή κατάσταση

Δεν είναι ελκυστική η αγγελία

Δεν είναι καλή η τιμή

Δεν βολεύει ο τρόπος πληρωμής & παράδοσης

Διάλεξε και πάρε... 

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
30 minutes ago, punnos1989 said:

εχω κανα μηνα και βαλε που εχω ανεβασει αγγελια με κονσολα χειρος μεγαλης μαρκας και δεν πουλιεται . Τι συμβαινει ρε παιδες , πτωχευσαν οι ελληνες ή παιζει κατι αλλο..χαχα 

Δεν ενδιαφερει πολυ τους χρηστες του ινσομνια. Η μεγαλη πλειοψηφια,τους προτιμα gaming desktops η laptops.

Επισης εχεις ενα μονο μηνα εγγυησης και απο οτι διαβασα πριν λιγους μηνες ειχε μπει ολοκαινουργιο στο site της ASUS για Ευρωπη στα 500 ευρω με δωρο 3 μηνες ultimate game pass. Απο οτι καταλαβαινω η τιμη σου δεν φαινεται πολυ δελεαστικη. Αυτα σαν διαπιστωσεις δεν εχω ασχοληθει ποτε με κονσολες,τις θεωρω χασιμο χρηματων και τις αντιπαθω.

Αλλα ο σοβαροτερος λογος ειναι οτι ο κοσμος δεν εχει χρηματα, το κοστος καθημερινης διαβιωσης εχει ανεβει πολυ και την συγκεκριμενη περιοδο προσπαθουν να μαζεψουν χρηματα για καλοκαιρινες διακοπες,οποτε αγορες προιοντων τυπου σαν το δικο σου, μπαινουν σε τελευταια μοιρα.

• Like 3
Δημοσ.

Asus rog ally z1 extreme ολοκαινουργιο του κουτιου κοστιζει 800€ στην Ελλαδα... 

στα μισα λεφτα το δινω εγω στα 400€ εντος εγγυησης με αποδειξη  και δωρεαν ολα τα εξτρα καλωδια και dock station  (αγορασμενο στα 60€ ) . Αν δεν ειναι αυτο προσφορα , δεν ξερω τι ειναι ..χαχαχα

Επισης youtubers και influencers που κανουν βιντεακια με  performance comparison  δεν ενδιαφερονται να μπουν ινσομνια να  αγορασουν μεταχειρισμενες κονσολες ; Ετσι κι αλλιως μια φορα τα χρησιμοποιουν για να τα δειξουν στο βιντεο  , τα λεφτα τους τα βγαζουν απο τις προβολες .

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, punnos1989 είπε

στα μισα λεφτα το δινω εγω στα 400€ εντος εγγυησης με αποδειξη  και δωρεαν ολα τα εξτρα καλωδια και dock station  (αγορασμενο στα 60€ ) . Αν δεν ειναι αυτο προσφορα , δεν ξερω τι ειναι ..χαχαχα

Με μια γρηγορη αναζητηση βλεπω οτι εχει και πιο φτηνες αγγελιες για την ιδια κονσολα. Οι αλλες προσφορες φαινονται καλυτερες απο τη δικια σου. Οποτε λιγο δυσκολα να τρεξει κοσμος για την αγγελια σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, punnos1989 said:

Επισης youtubers και influencers που κανουν βιντεακια με  performance comparison  δεν ενδιαφερονται να μπουν ινσομνια να  αγορασουν μεταχειρισμενες κονσολες ; Ετσι κι αλλιως μια φορα τα χρησιμοποιουν για να τα δειξουν στο βιντεο  , τα λεφτα τους τα βγαζουν απο τις προβολες .

Πιστεύω πως είναι ένα προϊόν που πιθανών να είχε μεγαλύτερη απήχηση στο fb marketplace.Ειτε το δει κάνας πιτσιρικάς, είτε κανένας θείος/νονος για δώρο.

Ίσως και στα μεταχειρισμένα στο skroutz (skoop).

Γιατί μην νομίζεις ότι ο "κανονικός" κόσμος ψάχνει ολήμερης στα μεταχειρισμένα στο insomnia.

-χιχι-

Επεξ/σία από @topos
  • Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι οι φορητες κονσολες χειρος δεν εχουν πολυ απειχηση στον κοσμο γιατι ειναι νεα τεχνολογια . Τωρα οποιος ειναι γκατζετακιας και ασχολειτε αγοραζει οτι καινουργιο βγαινει και μετα απο λιγο καιρο μπορει να το πουλησει οπως κανω τωρα εγω.. τεσπα..η αξια των προιοντων τεχνολογιας πεφτει δραματικα παντως.. 

Ειδα μια  αγγελια με Rog ally X  που καινουργιο κοστιζει 1200€ και αυτος το πουλαει 600€. μεταχειρισμενο και εχει περασει λιγος καιρος απο την αγορα του..τραγικοτατοοο.. αν βαλεις μεσα και τα εξτρα που πληρωνεις για θηκες καλωδια σουπα μουπες...καλα κρασια..τζαμπα τις πουλαμε τις κονσολες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/7/2025 στις 11:02 ΠΜ, punnos1989 είπε

Γιατί ανέβασες 2η φορά το ίδιο θέμα με γκρίνια; Πριν 1 μήνα πάλι τα ίδια. Για προώθηση και διαφήμιση;

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, punnos1989 said:

Η αληθεια ειναι οτι οι φορητες κονσολες χειρος δεν εχουν πολυ απειχηση στον κοσμο γιατι ειναι νεα τεχνολογια . Τωρα οποιος ειναι γκατζετακιας και ασχολειτε αγοραζει οτι καινουργιο βγαινει και μετα απο λιγο καιρο μπορει να το πουλησει οπως κανω τωρα εγω.. τεσπα..η αξια των προιοντων τεχνολογιας πεφτει δραματικα παντως.. 

Ειδα μια  αγγελια με Rog ally X  που καινουργιο κοστιζει 1200€ και αυτος το πουλαει 600€. μεταχειρισμενο και εχει περασει λιγος καιρος απο την αγορα του..τραγικοτατοοο.. αν βαλεις μεσα και τα εξτρα που πληρωνεις για θηκες καλωδια σουπα μουπες...καλα κρασια..τζαμπα τις πουλαμε τις κονσολες..

ΕΝΤΑΞΕΙ το τερματισες.....το Χ ΕΙΧΕ, ΕΧΕΙ 899 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, που το βρηκες 1200?????

Επεξ/σία από spinemm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...