micos000 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 19 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε Τι ειναι κονσολα χειρος βρε παιδια? Μια κονσόλα που την παίρνεις... ανά χείρας. 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου On 01/07/2025 at 11:02, punnos1989 said: Asus rog ally z1 extreme ολοκαινουργιο του κουτιου κοστιζει 800€ στην Ελλαδα... Είναι ίδιο με αυτό? ASUS ROG Ally Handheld Gaming Console (AMD Ryzen Z1 Extreme Processor | 7" Full HD 120Hz IPS 500nits Touchscreen | 16GB RAM | 512GB PCIe SSD|AMD Radeon Graphics|Windows 11|3 Months Xbox GamePass|White : Amazon.co.uk: Computers & Accessories 2
punnos1989 Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Thresh είπε Είναι ίδιο με αυτό? ASUS ROG Ally Handheld Gaming Console (AMD Ryzen Z1 Extreme Processor | 7" Full HD 120Hz IPS 500nits Touchscreen | 16GB RAM | 512GB PCIe SSD|AMD Radeon Graphics|Windows 11|3 Months Xbox GamePass|White : Amazon.co.uk: Computers & Accessories Ναι . Μου εχουν κανει δυο φορες παραγγελια απο το σκρουτζ για τη συγκεκριμενη κονσολα τη πρωτη με 400€. και τη δευτερη με 380€...τις απερριψα και τις δυο γιατι εγω θελω συναντηση χερι χερι με τον αγοραστη..και οι αλλοι στο σκρουτζ μου λενε να δωσω προσωπικα μου τραπεζικα στοιχεια σε τριτους για να με πληρωσουν απο τις πωλησεις...ρε ουστ απο δω.. Παραδοσιακα συναντηση τον πελατη απο κοντα να μιλησουμε και να γινει σωστα η δουλεια .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 3 minutes ago, punnos1989 said: Ναι . Οπότε καταλαβαίνεις πόσο πλασματική είναι η τιμή των 800 ευρώ. Οκ λίρες τα 400, αλλά ουσιαστικά είναι 465 ευρώ. 2
TechWeirdo Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Οπότε υπάρχουν πολλές παρόμοιες αγγελίες που δεν έχουν πωληθεί. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα πωλήσεις την δική σου;
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 12:03 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:03 πμ θα πω με βαση την δικη μου εμπειρια απο συναλλαγες. α. εξαρτατε τι πουλας.καποια φευγουν ευκολα ενω καποια δυσκολα που απλα πρεπει να πετυχεις το ατομο που το θελει. οποτε ή θα περιμενεις και η τιμη στο προιον πιθανοτατα θα πεφτει ή θα δωσεις πολυ πιο χαμηλα. β. ενα προιον κανει πχ 800 ευρω.το βαζεις εσυ 400. θα υπαρχει ο χρηστης που θα σου κανει παζαρι και ας ειναι η τιμη σου χωμα. το εχεις 400 θα σου πει 380 το εχεις 380 θα σου πει 360. σου χτυπαει ενα 20 αρικο λιγοτερο για να σε πεισει να το δωσεις. γ.μερικοι αγοραζουν για να μεταπωληση.αρα χτυπανε με παζαρια ελπιζοντας οτι θα σε πιασουν στην αναγκη. δ.καποια πραγματα θα φυγουν πιο ευκολα marketplace, vendor παρα εδω.το γιατι δεν εχει σημασια. ε.πολλοι ειναι σε φαση κοψε μου 10 ευρω και φερτο μου σπιτι και φερε μου και σουβλακι. ζ.πολλοι πουλανε σε τιμες που αγορασαν.δεν εχει σημασια αν το πηρες 1000 περυσι.το βασικο ειναι ποσο κανει τωρα η.καποια στιγμη εβγαλα καποια router γισ πουλημα.τιμη χωμα.μηδεν ενδιαφερον.αν τα εβαζα στο χαριζεται θα ειχαν πεσει 100 κορακια πανω να τα παρουν . χαρισα ενα δυο σε γνωστους και τα αλλα τα εβαλα ανακυκλωση παρα να τα χαρισω σε ατομα που επαιρναν τα παντα στο θεμα χαριζεται. θ.πολλοι πουλανε οτι σαβουρα βρουν και βαζουν και το συλλεκτικο.σεμεδακι της γιαγιας απο το 1940.συλλεκτικο. η.πεφτουν πολλα ακυρα.100 αυομσ στελνουν απλα για να στειλουν .σημερα.με πηραν για κατι που δινω συο marketplace. μου λεει πινω καφε και σε παιρνω σε μια ωρα να βρεθουμε. δεν πηρε. εννοειται οτι οταν παρει θα φαει πορτα. προτιμω να χαρισω κατι ή να μην το πουλησω παρα να μου σπασει ο αλλος τα @@. 2
dtk-386 Δημοσ. Σάββατο στις 09:02 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:02 πμ 8 ώρες πριν, poulinos είπε προτιμω να χαρισω κατι ή να μην το πουλησω παρα να μου σπασει ο αλλος τα @@. Αυτό λέω συνέχεια και κάποιοι μου την λένε εδώ μέσα. Η ψυχική μου υγεία προέχει.😁 🤑 2
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 10:31 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:31 πμ 1 hour ago, dtk-386 said: Αυτό λέω συνέχεια και κάποιοι μου την λένε εδώ μέσα. Η ψυχική μου υγεία προέχει.😁 🤑 συμφωνω. μεχρι και η ανακυκλωση πολλες φορες ειναι καλυτερη
kostasbm Δημοσ. Σάββατο στις 10:35 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:35 πμ αν θέλω να δώσω κάτι ,μπορώ να καταλάβω αν ο άλλος έχει όρεξη η οχι ομοίως και όταν θέλω κάτι....εδώ ο άλλος μου είπε ότι δεν έχω αξιολογήσεις αντί να με ρωτήσεις τι και που.....
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 10:37 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:37 πμ 1 minute ago, kostasbm said: αν θέλω να δώσω κάτι ,μπορώ να καταλάβω αν ο άλλος έχει όρεξη η οχι ομοίως και όταν θέλω κάτι....εδώ ο άλλος μου είπε ότι δεν έχω αξιολογήσεις αντί να με ρωτήσεις τι και που..... επρεπε να του πεις.τωρα μαζευω λεφτα για να αγορασω καμια δεκαρια 2
benign Δημοσ. Σάββατο στις 02:49 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:49 μμ (επεξεργασμένο) Δεν εχει λεφτα ο κοσμος με την τρομερη ακριβεια και οταν υπαρχει τετοια κατασταση καραδοκουν οι μεταπωλητες και οι τζαμπατζηδες,πολυ απλα. Στις 15 με 20 του μηνος το πολυ,εχουν τελειωσει συνταξεις και μισθοι και την βγαζουν φτηνα και με δανεικα. Επεξ/σία Σάββατο στις 02:50 μμ από benign
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 03:15 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:15 μμ 24 minutes ago, benign said: Δεν εχει λεφτα ο κοσμος με την τρομερη ακριβεια και οταν υπαρχει τετοια κατασταση καραδοκουν οι μεταπωλητες και οι τζαμπατζηδες,πολυ απλα. Στις 15 με 20 του μηνος το πολυ,εχουν τελειωσει συνταξεις και μισθοι και την βγαζουν φτηνα και με δανεικα. οταν ειναι iphone και samsung εχουν φυγει same day θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα δεν εχει νοημα γιατι θα χαλασω το νοημα του θεματος. 2
Dr_Pepper Δημοσ. Σάββατο στις 09:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:42 μμ Έχει πέσει όμως η κίνηση αυτό ειναι αλήθεια και να μην πουλούσες είχες το έναν και τον άλλον να σου λέει φίλε ανταλλάζεις το αμάξι με μια οδοντογλυφίδα; ή 800 ευρω για το PC ειναι πολλά εγώ μέχρι 100 δίνω τώρα δεν έχεις ούτε αυτούς , ήταν μια κάποια παρέα και εκείνοι... 2 1
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 09:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:50 μμ 6 minutes ago, Dr_Pepper said: Έχει πέσει όμως η κίνηση αυτό ειναι αλήθεια και να μην πουλούσες είχες το έναν και τον άλλον να σου λέει φίλε ανταλλάζεις το αμάξι με μια οδοντογλυφίδα; ή 800 ευρω για το PC ειναι πολλά εγώ μέχρι 100 δίνω τώρα δεν έχεις ούτε αυτούς , ήταν μια κάποια παρέα και εκείνοι... για ανταλλαγη εχω καιρο να πετυχω.το να μου λενε ακυρη τιμη μια χαρα υπαρχει.δινω 100 και ερχομαι τωρα. δινω 100 και φερτο μου μαζι με τσιγαρα σουβλακι και coca cola.
benign Δημοσ. Σάββατο στις 10:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:20 μμ Αυτοι που εχουν περισσοτερο πλακα ειναι αυτοι που κανουν μια ερωτηση και δηλωνουν ενδιαφερον και μετα εξαφανιζονται. Για αυτο ατομο που θα ρωτησει,θα του απαντησω και μετα απο 2 ημερες δεν θα γραψει,το διαγραφω και απο εδω και εμπρος σε λιστα αγνοησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα