Macosj Δημοσ. Σάββατο στις 10:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:20 μμ Νομίζω ότι το το παρόν φόρουμ έχει χάσει την παλιά του αίγλη. Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν καν, ενώ οι χρήστες είμαστε τα ίδια άτομα. Προσωπικά είχα ένα Fold 6 σε απολύτως εξαιρετική κατάσταση για 3 μήνες αγγελία εδώ. Μόνο παζάρια και ανταλλαγές με κάτι xiaomi και oppo έστειλαν ενώ είχα επισημάνει ΌΧΙ ΠΑΖΑΡΙΑ, ανταλλαγές μόνο με IPHONE 16 PRO MAX. Τελικά σκέφτηκα να το ανεβάσω στο fb και μέσα σε 2 ώρες είχε φύγει στην τιμή που ήθελα 6
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 10:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:26 μμ 4 minutes ago, Macosj said: Νομίζω ότι το το παρόν φόρουμ έχει χάσει την παλιά του αίγλη. Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν καν, ενώ οι χρήστες είμαστε τα ίδια άτομα. Προσωπικά είχα ένα Fold 6 σε απολύτως εξαιρετική κατάσταση για 3 μήνες αγγελία εδώ. Μόνο παζάρια και ανταλλαγές με κάτι xiaomi και oppo έστειλαν ενώ είχα επισημάνει ΌΧΙ ΠΑΖΑΡΙΑ, ανταλλαγές μόνο με IPHONE 16 PRO MAX. Τελικά σκέφτηκα να το ανεβάσω στο fb και μέσα σε 2 ώρες είχε φύγει στην τιμή που ήθελα στο fb μπαινουν πολλα ατομα που δεν το εχουν με την τεχνολογια τοσο πολυ.οποτε μπορει να δωσουν και κατι παραπανω.
benign Δημοσ. Σάββατο στις 10:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:26 μμ Just now, Macosj said: Νομίζω ότι το το παρόν φόρουμ έχει χάσει την παλιά του αίγλη. Ισχυει.Εχει πεσει η ποιοτητα των ενεργων μελων.Παλια θυμαμαι,πριν 10,15 χρονια,ακομη και τα τρολ,ειχαν χιουμορ και μορφωση.Τωρα μπαινουν κατι ''μπουμπουκια'' κανουν ερωτησεις,πας να βοηθησεις καλοπροαιρετα και σε βριζουν κιολας.Ασε τις περιπτωσεις που ξεθαβουν θεματα ετων,λες και ειναι τυφλοι η μεθυσμενοι.Απαντανε σε ερωτηση πριν 7 χρονια.χαχαχα! Εχει φυγει και κοσμος επιπεδου και καλα παιδια, η συμμετεχουν πια ελαχιστα.Ισως, γιατι μεγαλωσαν ηλικιακα και εχουν πλεον περισσοτερες επαγγελματικες και προσωπικες αναγκες,οποτε δεν υπαρχει πια χρονος.
Macosj Δημοσ. Σάββατο στις 10:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:28 μμ 1 λεπτό πριν, poulinos είπε στο fb μπαινουν πολλα ατομα που δεν το εχουν με την τεχνολογια τοσο πολυ.οποτε μπορει να δωσουν και κατι παραπανω. Ναι, το πήρε το Fold 6 τυπος που δεν ήξερε πως να ανοίξει κινητό, είναι γνωστό ότι οι άσχετοι θα αναζητήσουν το Fold 6 και όχι κάνα iphone
kazantzidis Δημοσ. Σάββατο στις 10:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:31 μμ Όντως. Πριν χρόνια έφευγαν πιο γρήγορα τα πράγματα. Τώρα έχει μεγάλη διαφορά από παλιά... Το τι φταίει.... Μάλλον πολλά...
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, kazantzidis said: Όντως. Πριν χρόνια έφευγαν πιο γρήγορα τα πράγματα. Τώρα έχει μεγάλη διαφορά από παλιά... Το τι φταίει.... Μάλλον πολλά... οπως και πολλοι κανουν μεγαλα παζαρια γιατι σου λενε μπορει να εχει αναγκη και να το σκοτωσει. ειδικα αν γραφεις λογω αναγκης θα σε πατησουν στον λαιμο Επεξ/σία Σάββατο στις 10:54 μμ από poulinos 1
PLHROPPP Δημοσ. Σάββατο στις 11:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:03 μμ Οι αγγελίες όσο πάνε υποβαθμίζονται. Βάζεις μια αγγελία με όσες ποιο πολλές λεπτομέρειες μπορείς γράφεις καθαρά ότι δεν θες ανταλλαγές ότι η τιμή είναι συγκεκριμένη ότι είσαι εκτός Αθηνών (δεν είναι όλος ο κόσμος από Αθήνα) και αρχίζει πάντα η ίδια ιστορία : ένας θα ρωτήσει εάν είναι ακόμα διαθέσιμο 5 λεπτά μετά που βάζεις την αγγελία ή την ανανεώνεις. ένας που θα ρωτάει στην καλύτερη από που είσαι ή αν είσαι από Αθήνα ενώ υποτίθεται έχει διαβάσει την αγγελία άλλος που θα σε ρωτάει εάν στέλνεις αντικαταβολή ενώ γράφεις καθαρά στην αγγελία σου τρόπο πληρωμής και αν αρνηθείς θα στην πει κιόλας ενώ ο ίδιος στις δικές του αγγελίες απαιτεί κατάθεση. αλλος που θα σου προτείνει ανταλλαγή με σεμεδάκια κατσαρόλες κουβάδες συλλογές γραμματοσήμων κάδρα του προπάππου του άλλος που θα σου πει το δίνεις 100€ έρχομαι και το παίρνω τώρα και τέλος το κλασικό δώσε ένα τηλ επικοινωνιας ενδιαφέρομαι πρώτο πρώτο μήνυμα και μετά μην είδατε τον Παναή Πολλοι πιτσιρικάδες πολλοί ανίδεοι από την τεχνολογία και παρά πολλά λαμόγια κοράκια που απλά ψάχνουν χαζό να δαγκώσουν 5 1
Sakm Δημοσ. Σάββατο στις 11:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:55 μμ φιλε μου γενικα ειναι λιγο δυσκολο πλεον στο insomnia, εγω πλεον τα δινω πιο ευκολα στο marketplace... dokimase kai ekei.. 1
poulinos Δημοσ. χθες στις 12:28 πμ Δημοσ. χθες στις 12:28 πμ 32 minutes ago, Sakm said: φιλε μου γενικα ειναι λιγο δυσκολο πλεον στο insomnia, εγω πλεον τα δινω πιο ευκολα στο marketplace... dokimase kai ekei.. ειδικα κινητα φευγουν αρκετα ευκολα εκει 1 hour ago, PLHROPPP said: Οι αγγελίες όσο πάνε υποβαθμίζονται. Βάζεις μια αγγελία με όσες ποιο πολλές λεπτομέρειες μπορείς γράφεις καθαρά ότι δεν θες ανταλλαγές ότι η τιμή είναι συγκεκριμένη ότι είσαι εκτός Αθηνών (δεν είναι όλος ο κόσμος από Αθήνα) και αρχίζει πάντα η ίδια ιστορία : ένας θα ρωτήσει εάν είναι ακόμα διαθέσιμο 5 λεπτά μετά που βάζεις την αγγελία ή την ανανεώνεις. ένας που θα ρωτάει στην καλύτερη από που είσαι ή αν είσαι από Αθήνα ενώ υποτίθεται έχει διαβάσει την αγγελία άλλος που θα σε ρωτάει εάν στέλνεις αντικαταβολή ενώ γράφεις καθαρά στην αγγελία σου τρόπο πληρωμής και αν αρνηθείς θα στην πει κιόλας ενώ ο ίδιος στις δικές του αγγελίες απαιτεί κατάθεση. αλλος που θα σου προτείνει ανταλλαγή με σεμεδάκια κατσαρόλες κουβάδες συλλογές γραμματοσήμων κάδρα του προπάππου του άλλος που θα σου πει το δίνεις 100€ έρχομαι και το παίρνω τώρα και τέλος το κλασικό δώσε ένα τηλ επικοινωνιας ενδιαφέρομαι πρώτο πρώτο μήνυμα και μετά μην είδατε τον Παναή Πολλοι πιτσιρικάδες πολλοί ανίδεοι από την τεχνολογία και παρά πολλά λαμόγια κοράκια που απλά ψάχνουν χαζό να δαγκώσουν ισχυει οτι πολλοι δεν διαβαζουν καν ολη την αγγελια. τιτλος αγγελιας και τερμα. να γραφω μεσα πχ το μεγεθος για κατι και ο αλλος τι μεγεθος ειναι. ο αλλος να με ρωταει τι ειναι αυτο που πουλαω.αν ενδιαφεροσουν θα ηξερες τι ηταν. 1
PLHROPPP Δημοσ. χθες στις 12:49 πμ Δημοσ. χθες στις 12:49 πμ 19 λεπτά πριν, poulinos είπε ειδικα κινητα φευγουν αρκετα ευκολα εκει ισχυει οτι πολλοι δεν διαβαζουν καν ολη την αγγελια. τιτλος αγγελιας και τερμα. να γραφω μεσα πχ το μεγεθος για κατι και ο αλλος τι μεγεθος ειναι. ο αλλος να με ρωταει τι ειναι αυτο που πουλαω.αν ενδιαφεροσουν θα ηξερες τι ηταν. Σε νιώθω εδώ άρχισα να βάζω ολόκληρο κατεβατό στις αγγελίες μου μπας και γλιτώσω χρόνο και εγώ και αυτοί που στέλνουν αλλά……μάλλον στο βρόντο πάνε όλα!!! 1
poulinos Δημοσ. χθες στις 01:03 πμ Δημοσ. χθες στις 01:03 πμ 13 minutes ago, PLHROPPP said: Σε νιώθω εδώ άρχισα να βάζω ολόκληρο κατεβατό στις αγγελίες μου μπας και γλιτώσω χρόνο και εγώ και αυτοί που στέλνουν αλλά……μάλλον στο βρόντο πάνε όλα!!! τα γραφεις ή οχι λιγοι θα τα δουν. παντως θα πω το παρακατω. στο facebook υπαρχει περιπτωση να πιασεις για κατι καλυτερη τιμη απο εδω. απο την αλλη εδω ειναι πολυ πιο ανθρωπινα ολα απο το facebook. εχω δωσει καμποσα πραγματα εδω και σε γενικες γραμμες αρκετα καλα.στο facebook περα απο τα scam ο καθενας που ειναι να δωσω κατι ειναι και μια κατηγορια μονος του 1
spigias Δημοσ. χθες στις 01:35 πμ Δημοσ. χθες στις 01:35 πμ 3 ώρες πριν, kazantzidis είπε Όντως. Πριν χρόνια έφευγαν πιο γρήγορα τα πράγματα. Τώρα έχει μεγάλη διαφορά από παλιά... Το τι φταίει.... Μάλλον πολλά... μήπως φταίει ότι κάποιοι προσπαθούν να αδειάσουν/πουλήσουν την χωματερή τους εδώ μέσα; ή πουλάνε μεταχειρισμένα που τα βρίσκεις καινούργια στην ίδια τιμή; 1
poulinos Δημοσ. χθες στις 01:40 πμ Δημοσ. χθες στις 01:40 πμ 3 minutes ago, spigias said: μήπως φταίει ότι κάποιοι προσπαθούν να αδειάσουν/πουλήσουν την χωματερή τους εδώ μέσα; ή πουλάνε μεταχειρισμένα που τα βρίσκεις καινούργια στην ίδια τιμή; παντα υπηρχαν και υπαρχουν αυτα. ο αλλος επειδη το πηρε πχ 100 πριν 2 χρονια βλεπω να θελει τωρα να το πουλησει πχ 90 ενω εχει 50. η το βαφτιζουν συλλεκτικο,ρετρο ή δεν ξερω τι. και σε routers το εχω δει.να δινει ο αλλος κατι Router 20 ευρω 😛 που 5 να τα δωσει δεν θα φυγουν ποτε.πιο πολλα θα πιασουν για scrap 3 1
Dr_Pepper Δημοσ. χθες στις 04:04 πμ Δημοσ. χθες στις 04:04 πμ 5 ώρες πριν, benign είπε το διαγραφω και απο εδω και εμπρος σε λιστα αγνοησης. ντάξει σε βρίσκω λίγο υπερβολικό σε αυτό, insomnia ειναι και πολλοί απλά βρίσκουν την αγγελία μέσω google και κάνουν account ή έτσι έκαναν account την πρώτη φορά και μπαίνουν μονο για αγγελίες που και που. Θέλω να πω δεν υπογράφει κανείς κάνα συμβόλαιο ότι με το που ρωτήσεις πρέπει να πάρεις.. Είναι το αντίστοιχο με άτομα που μπαίνουν σε ρουχάδικο βλέπουν και τελικά δεν παίρνουν τίποτα. Δεν σημαίνει πως άλλη μέρα δεν θα πάρουν. Το να αλλάξεις γνώμη για κάτι δεν ειναι κακό (εφόσον δεν τον έβαλες τον άλλον να το στείλει κτλ και απλά έκανες μερικές ερωτήσεις ) Έπειτα ο κόσμος έχει και άλλες σκοτούρες μπορεί απλά να ξέχασε την αγγελία γιατί του έτυχε κάτι ή βρήκε ευκαιρία όταν βγήκε μια βόλτα στα μαγαζιά την επόμενη μέρα κτλ 1
benign Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 20 hours ago, Dr_Pepper said: ντάξει σε βρίσκω λίγο υπερβολικό σε αυτό, insomnia ειναι και πολλοί απλά βρίσκουν την αγγελία μέσω google και κάνουν account ή έτσι έκαναν account την πρώτη φορά και μπαίνουν μονο για αγγελίες που και που. Θέλω να πω δεν υπογράφει κανείς κάνα συμβόλαιο ότι με το που ρωτήσεις πρέπει να πάρεις.. Είναι το αντίστοιχο με άτομα που μπαίνουν σε ρουχάδικο βλέπουν και τελικά δεν παίρνουν τίποτα. Δεν σημαίνει πως άλλη μέρα δεν θα πάρουν. Το να αλλάξεις γνώμη για κάτι δεν ειναι κακό (εφόσον δεν τον έβαλες τον άλλον να το στείλει κτλ και απλά έκανες μερικές ερωτήσεις ) Έπειτα ο κόσμος έχει και άλλες σκοτούρες μπορεί απλά να ξέχασε την αγγελία γιατί του έτυχε κάτι ή βρήκε ευκαιρία όταν βγήκε μια βόλτα στα μαγαζιά την επόμενη μέρα κτλ Συγνωμη,αλλα διαφωνω.Η αγγελια εχει τα παντα απο πηροφοριες και υποτιθεται οτι ρωταει για να εκδηλωσει σοβαρο ενδιαφερον. Αλλιως δεν υπαρχει λογος για καμμια ερωτηση. Αναφερομαι σε ατομα που ανταλασσουν τηλεφωνα και ρωτουν ποτε μπορειτε να συναντηθειτε. Δηλαδη για σχεδον τελειωμενη υποθεση και μετα μυστηριωδως εξαφανιζονται. Καμια σχεση με καταστημα που μπαινεις μεσα και δεν εισαι υποχρεωμενος να αγορασεις. Ας πουμε αν προκειται για ρουχο,θελεις να το δοκιμασεις να δεις πως δειχνει επανω σου και πολλες συνισταμενες που δεν ειναι του παροντος. Αντιθετα,στην αγγελια περιγραφεις εξαντλητικα το αντικειμενο που πουλας,αναφερεις εγγυηση και διαφορες λεπτομερειες και το μονο που εχει νοημα οταν καποιος επικοινωνει μαζι σου,ειναι να κανονισετε τις λεπτομερειες. Αλλα συνηθως ειναι νεαρα,ανωριμα ατομα,που τους αρεσει κατι σε μια αγγελια,αλλα ειναι τα οικονομικα τους ασχημα,δεν εχουν υπολογισει σωστα τα εξοδα του μηνα η κατι τυχαινει και γινονται αφαντοι.Η στοιχειωδης ευγενεια επιβαλλει να γραψουν ενα μυνημα,που δεν τους κοστιζει τιποτε και να ζητησουν συγνωμη και να σε πληροφορησουν οτι δεν θα μπορεσουν τελικα να κανουν την συναλλαγη για τον α η β λογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις