Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MontzOlee είπε

πολυ ευστοχη ερωτηση, του την εκανα κι εγω ο ιδιος ωστοσο αυτος θελει πλεον να τα βαλει με την αντιπροσωπεια γι αυτο ψαχνει να δει αν επρεπε να του γινει η οχι η ευθυγραμμιση.

Μήπως να κάνει έναν έλεγχο σε ΚΤΕΟ μόνο για ευθυγράμμιση; Και αν βγει εκτός προδιαγραφών μετά να πάει να τους "στολίσει" στην αντιπροσωπεία.

Επεξ/σία από PharmChem
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PharmChem είπε

Μήπως να κάνει έναν έλεγχο σε ΚΤΕΟ μόνο για ευθυγράμμιση; Και αν βγει εκτός προδιαγραφών μετά να πάει να τους "στολίσει" στην αντιπροσωπεία.

Θα πάει για ευθυγράμμιση σε τεχνικό .Εκεί θα του εκτυπώσει πριν και μετά την ευθυγράμμιση.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, MontzOlee είπε

πολυ ευστοχη ερωτηση, του την εκανα κι εγω ο ιδιος ωστοσο αυτος θελει πλεον να τα βαλει με την αντιπροσωπεια γι αυτο ψαχνει να δει αν επρεπε να του γινει η οχι η ευθυγραμμιση.

Το γινάτι βγάζει μάτι.

• Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, PharmChem είπε

Παίζει κάτι τέτοιο ; 
μια πάρει χαρτί (για να έχει κάτι στα χέρια του)αν κάτι βγει λάθος ;

Ειναι αξιόπιστα τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ για να γίνει καλή δουλειά ; Τύπου Autovision έχουμε στην περιοχή μας χωρίς να κάνω διαφήμιση 

4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Θα πάει για ευθυγράμμιση σε τεχνικό .Εκεί θα του εκτυπώσει πριν και μετά την ευθυγράμμιση.

Τεχνικο - "συνεργειο της γειτονιάς" ή ΚΤΕΟ ; Τι θα θεωρηθεί πιο "επίσημο" αν βρεθεί κάτι ; 🤔

1 ώρα πριν, kotsonatos04 είπε

Το γινάτι βγάζει μάτι.

Δηλαδή ;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

Παίζει κάτι τέτοιο ; 

Ειναι αξιόπιστα τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ για να γίνει καλή δουλειά ; Τύπου Autovision έχουμε στην περιοχή μας χωρίς να κάνω διαφήμιση 

Τεχνικο - "συνεργειο της γειτονιάς" ή ΚΤΕΟ ; Τι θα θεωρηθεί πιο "επίσημο" αν βρεθεί κάτι ; 🤔

Δηλαδή ;

Έλεγχο ευθυγράμμισης κάνουν στα πλαίσια του περιοδικού ελέγχου (μου είχαν επισημάνει σε παλαιότερο έλεγχο που είχα αλλάξει αμορτισέρ ότι το αποτέλεσμα ήταν οριακό και ότι έπρεπε να το φτιάξω το συντομότερο). Εικάζω ότι μπορεί να κάνουν και επιμέρους ελέγχους αν ζητηθεί (πχ αμορτισέρ, φρένα, κλπ).

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PharmChem είπε

Έλεγχο ευθυγράμμισης κάνουν στα πλαίσια του περιοδικού ελέγχου (μου είχαν επισημάνει σε παλαιότερο έλεγχο που είχα αλλάξει αμορτισέρ ότι το αποτέλεσμα ήταν οριακό και ότι έπρεπε να το φτιάξω το συντομότερο). Εικάζω ότι μπορεί να κάνουν και επιμέρους ελέγχους αν ζητηθεί (πχ αμορτισέρ, φρένα, κλπ).

Ενα τηλέφωνο αύριο αρκεί για να μάθουμε, μακάρι να κάνουν αλλά μακάρι κυρίως να μην έχει τίποτα το αμαξι 🥲

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Παίζει κάτι τέτοιο ; 

Δηλαδή ;

Τα ευκολα δύσκολα κάνετε ρε φίλε!!!Κάπου κούρασε όλο αυτό.

7 ώρες πριν, PharmChem είπε

Δεν κάνουν κανονικό έλεγχο ευθυγράμμισης αλλά βλέπουν ότι τα ελαστικά δεν τρώγονται σωστά.Για να κάνουν κανονικό έλεγχο πρέπει να βάλουν τα μηχανήματα και να συγκρίνουν με τα νούμερα του κατασκευαστή.Στο κτέο δεν το κάνουν αυτό.

Τα μηχανήματα που πάνε στις ρόδες.

ser8.jpg

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Τα ευκολα δύσκολα κάνετε ρε φίλε!!!Κάπου κούρασε όλο αυτό.

Δεν κάνουν κανονικό έλεγχο ευθυγράμμισης αλλά βλέπουν ότι τα ελαστικά δεν τρώγονται σωστά.Για να κάνουν κανονικό έλεγχο πρέπει να βάλουν τα μηχανήματα και να συγκρίνουν με τα νούμερα του κατασκευαστή.Στο κτέο δεν το κάνουν αυτό.

Τα μηχανήματα που πάνε στις ρόδες.

ser8.jpg

Έχεις pop up notifications ανοιχτά ή σε αναγκάζει κανένας να διαβάζεις το thread φίλε μου ;

Αν θες κάθεσαι αν όχι μην ξαναδιαβασεις, τόσο εύκολα.

έχουμε τις αγωνίες μας, ρωτάμε και καμιά βλακεία τι να κάνουμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Παίζει κάτι τέτοιο ; 

Δηλαδή ;

Όπως πολύ σωστά σου έχει αναφερθεί από άλλο μέλος, ας μην κάνουμε τα εύκολα δύσκολα.

Αλλαγή αμορτισέρ η οποία να μην συνοδεύεται από ευθυγράμμιση δεν έχω ξανακούσει.

Η ευθυγράμμιση δείχνει όλη την γεωμετρία του αυτοκινήτου αντλώντας δεδομένα από τον κατασκευαστή. Να πάει το αυτοκίνητο για έλεγχο σε ένα σωστό μαγαζί ευθυγράμμισης και θα κοστίσει γύρω στα 35€

Θα σου δώσουν εντύπως τις μετρήσεις πριν και μετά. Οπότε τυχόν ανησυχίες για την γεωμετρία θα απαντηθούν στο 100% (γωνία κάμπερ , γωνία toe , γωνία κάστερ , γωνία κλίσης του βασιλικού πίρου , απόκλιση στις στροφές , γωνία ώθησης)

Ας αφήσεις στην άκρη τα ΚΤΕΟ τα οποία ούτε τις γνώσεις έχουν ούτε και τον εξοπλισμό για ευθυγράμμιση. Ο έλεγχος που κάνουν επαυτού είναι υποτυπώδης.

Να βοηθήσουμε θέλουμε και εσύ εκνευρίζεσαι. Ως ένα βαθμό είναι κατανοητό ότι υπάρχει κόπωση αλλά όχι και να επιτίθεσαι.

Επεξ/σία από geopro
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, geopro είπε

Όπως πολύ σωστά σου έχει αναφερθεί από άλλο μέλος, ας μην κάνουμε τα εύκολα δύσκολα.

Αλλαγή αμορτισέρ η οποία να μην συνοδεύεται από ευθυγράμμιση δεν έχω ξανακούσει.

Η ευθυγράμμιση δείχνει όλη την γεωμετρία του αυτοκινήτου αντλώντας δεδομένα από τον κατασκευαστή. Να πάει το αυτοκίνητο για έλεγχο σε ένα σωστό μαγαζί ευθυγράμμισης και θα κοστίσει γύρω στα 35€

Θα σου δώσουν εντύπως τις μετρήσεις πριν και μετά. Οπότε τυχόν ανησυχίες για την γεωμετρία θα απαντηθούν στο 100% 

Ας αφήσεις στην άκρη τα ΚΤΕΟ τα οποία ούτε τις γνώσεις έχουν ούτε και τον εξοπλισμό για ευθυγράμμιση. Ο έλεγχος που κάνουν επαυτού είναι υποτυπώδης.

Να βοηθήσουμε θέλουμε και εσύ εκνευρίζεσαι. Ως ένα βαθμό είναι κατανοητό ότι υπάρχει κόπωση αλλά όχι και να επιτίθεσαι.

Ευχαριστώ για την συμβουλή και συγνώμη αν φάνηκε κάτι τέτοιο.

δεν είδα την πρόθεση να απαντήσω έτσι απλά όπως πολλές φορές έχω πει, είναι εύκολο να λες ότι είσαι χορευταρας αν δεν είσαι εσύ στον χορό ..

Anyways, το αμάξι έκλεισε ραντεβού για ευθυγράμμιση κ όχι σε ΚΤΕΟ απλά αργεί λόγω διακοπών κ περιοδου(την επόμενη βδομάδα του είπαν εκτός κ αν προκύψει κάποια ακύρωση)

τώρα το κουνάει οσο το δυνατόν λιγότερο κ ελπίζω απλά να είναι όλα οκ κ να μην δημιουργήσει κανένα πρόβλημα 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

Ευχαριστώ για την συμβουλή και συγνώμη αν φάνηκε κάτι τέτοιο.

δεν είδα την πρόθεση να απαντήσω έτσι απλά όπως πολλές φορές έχω πει, είναι εύκολο να λες ότι είσαι χορευταρας αν δεν είσαι εσύ στον χορό ..

Anyways, το αμάξι έκλεισε ραντεβού για ευθυγράμμιση κ όχι σε ΚΤΕΟ απλά αργεί λόγω διακοπών κ περιοδου(την επόμενη βδομάδα του είπαν εκτός κ αν προκύψει κάποια ακύρωση)

τώρα το κουνάει οσο το δυνατόν λιγότερο κ ελπίζω απλά να είναι όλα οκ κ να μην δημιουργήσει κανένα πρόβλημα 

Okay, δεκτό. Η ταλαιπωρία και ο εκνευρισμός περπατάνε χέρι · χέρι.

Δεν συντρέχουν λόγοι στο να μην κινηθεί το αυτοκίνητο.

Σε ποιο μαγαζί ευθυγράμμισης κλείστηκε το ραντεβού ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Έχεις pop up notifications ανοιχτά ή σε αναγκάζει κανένας να διαβάζεις το thread φίλε μου ;

Αν θες κάθεσαι αν όχι μην ξαναδιαβασεις, τόσο εύκολα.

έχουμε τις αγωνίες μας, ρωτάμε και καμιά βλακεία τι να κάνουμε 

Δεν με αναγκάζει κανείς να το διαβάζω.Οπως δεν σε αναγκάζει και κανένας να με διαβάζεις,μπορείς να με μπλοκάρεις.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν με αναγκάζει κανείς να το διαβάζω.Οπως δεν σε αναγκάζει και κανένας να με διαβάζεις,μπορείς να με μπλοκάρεις.

Οχι αδερφέ είπαμε , παρεξήγηση. Ολα good , μην το μεγαλοποιούμε τόσο το θέμα .. 

1 ώρα πριν, geopro είπε

Okay, δεκτό. Η ταλαιπωρία και ο εκνευρισμός περπατάνε χέρι · χέρι.

Δεν συντρέχουν λόγοι στο να μην κινηθεί το αυτοκίνητο.

Σε ποιο μαγαζί ευθυγράμμισης κλείστηκε το ραντεβού ;

Δεν έχω άποψη γιατί αυτή την περίοδο από τότε που άλλαξε αμορτισέρ έμεινε στο χωριό για διακοπές  (Αίγιο) οπότε λογικά θα το πάει Πάτρα (;!) θέλω να πιστεύω που σίγουρα έχει καλά συνεργεία για ευθυγράμμιση .. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, MontzOlee είπε

θέλω να πιστεύω που σίγουρα έχει καλά συνεργεία για ευθυγράμμιση .. 

Υπάρχουν στην Πάτρα δυο πολύ καλά μαστορια για ευθυγράμμιση ο κωτσοπουλος και μπαρδακης, δεν χρειάζεται ραντεβού πας και περιμένεις λίγο θα το φτιάξει..

Προτείνω τον πρώτο μόνο και μόνο γιατί έχει άπλετο χώρο αν χρειαστεί να περιμένετε..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...