Valerie2000 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Καλησπέρα σας ! Θέλω να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο και είμαι σε δίλλημα . Είμαι ανάμεσα στο Skoda kamiq και στο VW t-cross. Σε κριτικές που έχω δει στο εξωτερικό τα περιγράφουν value for money. Οι γονείς μου έχουν ένα skoda yeti του 2010 και πραγματικά τα έχει βγάλει και με το παραπάνω τα λεφτά του (άλλαξαν πρώτη φορά σασμάν φέτος και έχουν κάνει 200000χλμ) . Τα κριτήρια μου είναι πιο πολύ λόγω ανθεκτικότητας μηχανής και κινητήρα του αυτοκινήτου των γονιών μου , η άνεση η χωρητικότητα και ότι στο μέλλον θα είναι άνετο για οικογένεια . Τις δεύτερες σκέψεις για το VW μου τις δημιούργησε ο σύντροφος μου . Πολλές διάφορες δεν βλέπω , ωστόσο θα ήθελα και άλλες γνώμες !
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 20 λεπτά πριν, Valerie2000 είπε Καλησπέρα σας ! Θέλω να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο και είμαι σε δίλλημα . Είμαι ανάμεσα στο Skoda kamiq και στο VW t-cross. Σε κριτικές που έχω δει στο εξωτερικό τα περιγράφουν value for money. Οι γονείς μου έχουν ένα skoda yeti του 2010 και πραγματικά τα έχει βγάλει και με το παραπάνω τα λεφτά του (άλλαξαν πρώτη φορά σασμάν φέτος και έχουν κάνει 200000χλμ) . Τα κριτήρια μου είναι πιο πολύ λόγω ανθεκτικότητας μηχανής και κινητήρα του αυτοκινήτου των γονιών μου , η άνεση η χωρητικότητα και ότι στο μέλλον θα είναι άνετο για οικογένεια . Τις δεύτερες σκέψεις για το VW μου τις δημιούργησε ο σύντροφος μου . Πολλές διάφορες δεν βλέπω , ωστόσο θα ήθελα και άλλες γνώμες ! Οτι άλλαξαν σασμάν στα 200Κ χλμ δεν το λες και καλό. 1
basilis_k6 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Αν δεν χαλασει το kamiq ειναι αμαξαρα. Εχουν ομως καποια θεματακια εδω και εκει. Σε μανουαλ σιγουρα είναι ακομα πιο αξιοπιστα. Καλυτερο αμαξι απο το τ κρος σε γενικες γραμμες. Και τα δυο πασχουν απο το ιδιο συνδρομο, δεν είναι toyota. Επεξ/σία 1 Ιουλίου από basilis_k6 2
Valerie2000 Δημοσ. 1 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 50 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οτι άλλαξαν σασμάν στα 200Κ χλμ δεν το λες και καλό. Δεν είχε βγάλει πρόβλημα μέχρι τότε . Για σέρβις και οποιοδήποτε θέμα στην αντιπροσωπεία τους το πήγαιναν . Οποίο θέμα είχε το αμάξι έβγαζε ειδοποίηση στο ταμπλό πάντα . 48 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Αν δεν χαλασει το kamiq ειναι αμαξαρα. Εχουν ομως καποια θεματακια εδω και εκει. Σε μανουαλ σιγουρα είναι ακομα πιο αξιοπιστα. Καλυτερο αμαξι απο το τ κρος σε γενικες γραμμες. Και τα δυο πασχουν απο το ιδιο συνδρομο, δεν είναι toyota. Μανιουαλ εννοείται ! Το Toyota το απέκλεισα γιατί ο θείος μου είχε το μοντέλο auris και έβγαζε συχνά προβλήματα
fabiawrc Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Μα αποκλειεται? Toyota να χαλασει?χαχαχαχαχαχ Κamiq σε σχεση με t-cross ΠΟΛΥ καλυτερο.Το t-cros εχει κακη ορατοτητα για εμενα στο παρμπριζ (ειναι καπως κοντο)και στην απλη εκδοση εχει μια χοντροκομενη οθονη. 1
Valerie2000 Δημοσ. 1 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, fabiawrc είπε Μα αποκλειεται? Toyota να χαλασει?χαχαχαχαχαχ Κamiq σε σχεση με t-cross ΠΟΛΥ καλυτερο.Το t-cros εχει κακη ορατοτητα για εμενα στο παρμπριζ (ειναι καπως κοντο)και στην απλη εκδοση εχει μια χοντροκομενη οθονη. Ευχαριστώ για το σχόλιο !
mike0402 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 4 hours ago, Valerie2000 said: Καλησπέρα σας ! Θέλω να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο και είμαι σε δίλλημα . Είμαι ανάμεσα στο Skoda kamiq και στο VW t-cross. Σε κριτικές που έχω δει στο εξωτερικό τα περιγράφουν value for money. Οι γονείς μου έχουν ένα skoda yeti του 2010 και πραγματικά τα έχει βγάλει και με το παραπάνω τα λεφτά του (άλλαξαν πρώτη φορά σασμάν φέτος και έχουν κάνει 200000χλμ) . Τα κριτήρια μου είναι πιο πολύ λόγω ανθεκτικότητας μηχανής και κινητήρα του αυτοκινήτου των γονιών μου , η άνεση η χωρητικότητα και ότι στο μέλλον θα είναι άνετο για οικογένεια . Τις δεύτερες σκέψεις για το VW μου τις δημιούργησε ο σύντροφος μου . Πολλές διάφορες δεν βλέπω , ωστόσο θα ήθελα και άλλες γνώμες ! Για καινουργιο ψαχνεις?σε kamiq?
JakeKaufman Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Μεταξύ των δύο θα πήγαινα σε kamiq. 3 μήνες το είχα όλους κι όλους και μου άλλαξε τη γνώμη που είχα για τα Skoda 1
Valerie2000 Δημοσ. 1 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 1 ώρα πριν, mike0402 είπε Για καινουργιο ψαχνεις?σε kamiq? Ναι
mike0402 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 1 hour ago, Valerie2000 said: Ναι Εχω kamiq του 2021 1.0 tsi 110hp και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αν και το πουλαω τωρα για αλλους λογους! 1
basilis_k6 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Valerie2000 είπε Δεν είχε βγάλει πρόβλημα μέχρι τότε . Για σέρβις και οποιοδήποτε θέμα στην αντιπροσωπεία τους το πήγαιναν . Οποίο θέμα είχε το αμάξι έβγαζε ειδοποίηση στο ταμπλό πάντα . Μανιουαλ εννοείται ! Το Toyota το απέκλεισα γιατί ο θείος μου είχε το μοντέλο auris και έβγαζε συχνά προβλήματα Πλεον ειναι σκυλια και καινε τα μισα απο το καμικ. Αν δεν κανεις πολλα χλμ δεν εχει σημασια βεβαια. Επισης η μεταπωληση δεν εχει καμια σχεση με σκοντα. Εγω εχω σκοντα και θα το επαιρνα αλλα η αλήθεια ειναι οτι στα ιδια λεφτα εννοείται θα πηγαινα σε yaris cross. Οι χωροι των επιβατων ειναι καλυτεροι στο καμικ βεβαια. 1
majunior Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Έχω διαβάσει ότι δε βγαίνει με τον 1.0/95ps πλέον αλλά μόνο με τον 1.0/116ps εξατάχυτο. Αυτό σημαίνει ότι θα καίει λίγο παραπάνω από το T-Cross στην πόλη αλλά λιγότερο στην εθνική. Το εσωτερικό είναι ίδιας ποιότητας με το T-Cross που σημαίνει ότι κάποιες επιφάνειες δε θα αντέξουν μετά από αρκετά χιλιόμετρα. Το infotainment είναι το ίδιο και στα δύο. Το πορτμπαγκάζ είναι πολύ μεγάλο αλλά δεν έχει το sliding back seat του T-Cross που αν δεν έχεις πίσω επιβάτες το κάνει τεράστιο. To Kamiq επίσης είναι περίπου 10 εκατοστά μακρύτερο από το T-Cross. 1
kage Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 1/7/2025 στις 4:15 ΜΜ, basilis_k6 είπε Και τα δυο πασχουν απο το ιδιο συνδρομο, δεν είναι toyota. Στις 1/7/2025 στις 5:03 ΜΜ, Valerie2000 είπε Toyota το απέκλεισα γιατί ο θείος μου είχε το μοντέλο auris και έβγαζε συχνά προβλήματα 😛 ------ Στα 25 30κ παιζουν κ αυτα..ποσο μαλλον αν εισαι του 2000 Q2 ,tiguan ,10 ιουλιου νεο cx5,vitara Επεξ/σία 2 Ιουλίου από kage 1
Valerie2000 Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 9 ώρες πριν, majunior είπε Έχω διαβάσει ότι δε βγαίνει με τον 1.0/95ps πλέον αλλά μόνο με τον 1.0/116ps εξατάχυτο. Αυτό σημαίνει ότι θα καίει λίγο παραπάνω από το T-Cross στην πόλη αλλά λιγότερο στην εθνική. Το εσωτερικό είναι ίδιας ποιότητας με το T-Cross που σημαίνει ότι κάποιες επιφάνειες δε θα αντέξουν μετά από αρκετά χιλιόμετρα. Το infotainment είναι το ίδιο και στα δύο. Το πορτμπαγκάζ είναι πολύ μεγάλο αλλά δεν έχει το sliding back seat του T-Cross που αν δεν έχεις πίσω επιβάτες το κάνει τεράστιο. To Kamiq επίσης είναι περίπου 10 εκατοστά μακρύτερο από το T-Cross. Ευχαριστώ
Vasilisxd Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Όντως και εγώ τώρα θα πήγαινα σε Toyota Yaris Cross ή Honda Crosstar (αν και ακριβό). Αυτόματα e-CVT κιβώτια, πολύ χαμηλή κατανάλωση. Τίμιο το Skoda άλλα δε φτάνει αυτα τα 2. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από Vasilisxd 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα