mike0402 Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, 2MM said: H Alfa δεν εχει μεγαλους χωρους 😒 Το Civic νομιζω εχει . Για κοιτα τιμες κτλ . Εχει και πολυ καλο μοτερ diesel αλλά πρεπει να ειναι ακριβα και δυσεύρετα Ναι τωρα που κοιταξα τα civic ανεβαινουν σε τιμη..γιαυτο σκεφτομουν το astra που ειναι του 2020 και με πληρης εξοπλισμο Μετα βρισκω και bmw 116d του15-16 με 130000χλμ βεβαια μονο και μονο επειδη bmw μηπως πηγαινα εκει Επεξ/σία 4 Ιουλίου από mike0402
mike0402 Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 1 minute ago, 2MM said: Η bmw δεν εχει χωρους, δυστυχως Ναι οκ απλα εχεις bmw ποιοτητα και καλη οδηγικη συμπεριφορα
2MM Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 1 ώρα πριν, mike0402 είπε Ναι οκ απλα εχεις bmw ποιοτητα και καλη οδηγικη συμπεριφορα Αν σου κανει απο χωρους οκ, δεν ειναι κακο αμαξι, ισα ισα , μονο που εχει λιγο πιο ακριβη συντήρηση και δεν ειναι αξιοπιστο οσο τα Ιαπωνικα
mike0402 Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 6 hours ago, 2MM said: Αν σου κανει απο χωρους οκ, δεν ειναι κακο αμαξι, ισα ισα , μονο που εχει λιγο πιο ακριβη συντήρηση και δεν ειναι αξιοπιστο οσο τα Ιαπωνικα Μωρε σε αυτα που ζηταω το astra μου κανει αλλα επειδη δεν ειμαι και σιγουρος για αξιοπιστια το ψαχνω κιαλλο.. Civic βρηκα ενα diesel με 125000χλμ και ειναι του 2013 στα 12500€ ειναι παλιο ομως και με αρκετα χιλιομετρα
meletis_m Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 7 ώρες πριν, mike0402 είπε Μωρε σε αυτα που ζηταω το astra μου κανει αλλα επειδη δεν ειμαι και σιγουρος για αξιοπιστια το ψαχνω κιαλλο.. Civic βρηκα ενα diesel με 125000χλμ και ειναι του 2013 στα 12500€ ειναι παλιο ομως και με αρκετα χιλιομετρα Τα Opel πλέον φοράνε psa group . Εάν είναι το 1.5 δεν ακούγονται θέματα με το μοτέρ. Ωστόσο έχει κόστος όταν χρειαστεί αντικατάσταση καδένας , έχει κόστος λόγω εργατώρας και τη διάταξη μοτέρ. Επιπλέον δές εαν βγάζει θέμα η αντλία / μπεκ του adblue . Συνήθως στα Cintroen έβγαζαν θέμα. Οπωσδηποτε να δεις dpf κατάσταση και εάν έχει γινει κατάργηση .
mike0402 Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 22 minutes ago, meletis_m said: Τα Opel πλέον φοράνε psa group . Εάν είναι το 1.5 δεν ακούγονται θέματα με το μοτέρ. Ωστόσο έχει κόστος όταν χρειαστεί αντικατάσταση καδένας , έχει κόστος λόγω εργατώρας και τη διάταξη μοτέρ. Επιπλέον δές εαν βγάζει θέμα η αντλία / μπεκ του adblue . Συνήθως στα Cintroen έβγαζαν θέμα. Οπωσδηποτε να δεις dpf κατάσταση και εάν έχει γινει κατάργηση . Ναι το 1.5 ειναι..αλλαγη καδενας ποτε ειναι στα 150000χλμ ? Το αμαξι εχει 77000χλμ τωρα..για το dpf που ρωτησα μου ειπε οτι θα κανουν καθαρισμο γιατι ειναι στην βελμαρ το αμαξι και κανουν service πριν την παραδοση και ολα τα service εχουν γινει εκει
2MM Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Βασικα υπηρξε κι ενας αλλος 1,5 diesel που ηταν 3κυλινδρος . Εχουν μπει και οι 2 στο Αστρα αυτο. Κι αυτος της PSA τελικα παρουσιασε θεματα με την καδενα, δεν ειναι ενημερωμενος ο φιλος παραπανω. Εχουν δωσει και επεκταση εγγυησης για την καδενα, νομιζω στα 8 χρονια (ή 150.000 ) , αρκει να εκανε τα σερβις στην ωρα του και στην αντιπροσωπεια Αν ειναι απο την Βελμαρ μηπως ηταν λίζινγκ? . Επεξ/σία 5 Ιουλίου από 2MM
mike0402 Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 9 minutes ago, 2MM said: Βασικα υπηρξε κι ενας αλλος 1,5 diesel που ηταν 3κυλινδρος . Εχουν μπει και οι 2 στο Αστρα αυτο. Κι αυτος της PSA τελικα παρουσιασε θεματα με την καδενα, δεν ειναι ενημερωμενος ο φιλος παραπανω. Εχουν δωσει και επεκταση εγγυησης για την καδενα, νομιζω στα 8 χρονια (ή 150.000 ) , αρκει να εκανε τα σερβις στην ωρα του και στην αντιπροσωπεια Αν ειναι απο την Βελμαρ μηπως ηταν λίζινγκ? . Ναι απο leasing και συγκεκριμενα απο την leaseplan..αυτος στην αντιπροσωπεια μου ειπε οτι ο 1.5 της general motors πριν γινει η ενωση αλλα εγω ξερω οτι ειναι psa αυτος ο κινητηρας
2MM Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, mike0402 είπε Ναι απο leasing και συγκεκριμενα απο την leaseplan..αυτος στην αντιπροσωπεια μου ειπε οτι ο 1.5 της general motors πριν γινει η ενωση αλλα εγω ξερω οτι ειναι psa αυτος ο κινητηρας Αυτο που κοιτας εσυ εχει τον 3κυλινδρο ή τον 4κυλινδρο? Τα σερβις εγιναν σε αντιπροσωπεια? Εγιναν στην ωρα τους?
mike0402 Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 23 minutes ago, 2MM said: Αυτο που κοιτας εσυ εχει τον 3κυλινδρο ή τον 4κυλινδρο? Τα σερβις εγιναν σε αντιπροσωπεια? Εγιναν στην ωρα τους? Λογικα ο3κυλινδρος ειναι δεν υπαρχει 1.5 4κυλινδρος αν δεν κανω λαθος..τα service ολα ειναι στην αντιπροσωπεια καθε 15000 με 20000χλμ
2MM Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Εβγαλα λαβρακι . Δεν ξερω αν ισχυει , αλλά διαβασε ενα σχολιο που λεει για στροφαλο
mike0402 Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου Ναι οκ το διαβασα δεν εχω δει κατι αλλο αντιστοιχο στο internet! Βεβαια ο αλλος απο κατω γραφει για bmw 116d και ειναι φουλ ευχαριστημενος!
2MM Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, mike0402 είπε Ναι οκ το διαβασα δεν εχω δει κατι αλλο αντιστοιχο στο internet! Βεβαια ο αλλος απο κατω γραφει για bmw 116d και ειναι φουλ ευχαριστημενος! Για το Αστρα ψαξτο , τι να σου πω . Ρωτα στα φορουμ της Οπελ Αυτος με την bmw νομιζω υπερβαλει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα