Προς το περιεχόμενο

Opel astra 1.5 diesel 122hp 2020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου ήμουν σε αντίστοιχη θέση με εσένα κ κατέληξα στο Leon του 2019 με τον 1.0 tsi.Τιμιο φουλ εξοπλισμένο κ ωραία στημένο αυτοκίνητο κ πάνω από όλα στα χρήματα που θες 

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 minutes ago, miklas said:

Φίλε μου ήμουν σε αντίστοιχη θέση με εσένα κ κατέληξα στο Leon του 2019 με τον 1.0 tsi.Τιμιο φουλ εξοπλισμένο κ ωραία στημένο αυτοκίνητο κ πάνω από όλα στα χρήματα που θες 

τι σε εκανε να μην πας σε astra?τι αλλες επιλογες κοιταγες?

Δημοσ.

ΜΑΚΡΙΑ απο το Opel του θέματος και επίσης μακριά απο Stellantis group...  

Παρε οτιδήποτε mqb  πλατφορμα απο vag group skoda-ibiza-vw μετα το 2013 ειδικά μετα το 2017 είναι  ... χιλιομετρα μπροστα σε ΟΛΑ.

• Haha 1
Δημοσ.
12 minutes ago, fsbmaniac said:

ΜΑΚΡΙΑ απο το Opel του θέματος και επίσης μακριά απο Stellantis group...  

Παρε οτιδήποτε mqb  πλατφορμα απο vag group skoda-ibiza-vw μετα το 2013 ειδικά μετα το 2017 είναι  ... χιλιομετρα μπροστα σε ΟΛΑ.

Βασικα για να σου εξηγησω σε εσενα και σε ολους του συμμετεχοντες του θεματος..λογο οικονομικων αναγκων πουλαω το skoda kamiq 2021 που εχω τωρα για να παρω κατι φθηνοτερο ιδανικα να βγαλω μια διαφορα 3000 ευρω παιρνοντας κατι πιο οικονομικο..

Απο την αλλη ομως δεν θελω να χασω ιδιαιτερα σε τεχνολογια και οδικη συμπεριφορα οποτε δεν θελω να παω και σε κατι παλιο τεχνολογικα!

Αν νομιζεις οτι μπορεις να βοηθησεις πιο συγκεκριμενα ειμαι ολο αυτια!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mike0402 είπε

τι σε εκανε να μην πας σε astra?τι αλλες επιλογες κοιταγες?

Opel δεν υπάρχει.. Είναι group Stellantis κ για μένα μακριά ..Προσωπική γνώμη πάντα 

Στα χρήματα που μπορούσα να διαθέσω δεν είχα κ πολλές επιλογές αφού απέκλεια το εν λόγωgroup ,Toyota δεν έφτανα λόγω τιμής ,οπότε θεωρώ ήταν μονόδρομος κ να σου πω δεν το μετάνιωσα 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mike0402 είπε

Βασικα για να σου εξηγησω σε εσενα και σε ολους του συμμετεχοντες του θεματος..λογο οικονομικων αναγκων πουλαω το skoda kamiq 2021 που εχω τωρα για να παρω κατι φθηνοτερο ιδανικα να βγαλω μια διαφορα 3000 ευρω παιρνοντας κατι πιο οικονομικο..

Απο την αλλη ομως δεν θελω να χασω ιδιαιτερα σε τεχνολογια και οδικη συμπεριφορα οποτε δεν θελω να παω και σε κατι παλιο τεχνολογικα!

Αν νομιζεις οτι μπορεις να βοηθησεις πιο συγκεκριμενα ειμαι ολο αυτια!

Αν αυτο που εχεις, δεν εχει καποιο θεμα και δεν ζηταει χρηματα για συντηρηση στο κοντινο μελλον , ειναι ρισκο να το δωσεις και να παρεις κατι που δεν το ξερεις . Λαστιχα τακακια και συμπλεκτη να θελει πχ το αλλο μεσα στο επομενο ετος, εχεις χασει ηδη 1 χιλιαρικο απο τα 3 που πας να κερδισεις . Γνωμη μου . Βεβαια εσυ εχεις το μαχαιρι και το πεπονι , κανεις οτι θες 

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, 2MM said:

Αν αυτο που εχεις, δεν εχει καποιο θεμα και δεν ζηταει χρηματα για συντηρηση στο κοντινο μελλον , ειναι ρισκο να το δωσεις και να παρεις κατι που δεν το ξερεις . Λαστιχα τακακια και συμπλεκτη να θελει πχ το αλλο μεσα στο επομενο ετος, εχεις χασει ηδη 1 χιλιαρικο απο τα 3 που πας να κερδισεις . Γνωμη μου . Βεβαια εσυ εχεις το μαχαιρι και το πεπονι , κανεις οτι θες 

Καλα ναι εχεις δικιο μονο αν βρω κατι που να ειναι αξιολογο και να μην θελει καποιο εξοδο αμεσα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανερχομαι παλι στο θεμα για το opel astra που εχω βρει..αυτα ειναι τα serice που εχει κανει

Τι γνωμη εχετε?

Screenshot_2025-07-19-17-20-49-43_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

IMG_20250719_172120.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mike0402 είπε

Επανερχομαι παλι στο θεμα για το opel astra που εχω βρει..αυτα ειναι τα serice που εχει κανει

Τι γνωμη εχετε?

IMG_20250719_172120.jpg

Η πρώτη αλλαγή λαδιών είναι στα 30000 ? 😬

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Lamogio01 είπε

Η πρώτη αλλαγή λαδιών είναι στα 30000 ? 😬

Στο insomnia εάν ένα όχημα δεν έχει αλλάξει 5 φορές λάδια μέχρι τα 30.000 χιλιόμετρα είναι για πεταμα.

• Haha 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, INFLUENCER είπε

Στο insomnia εάν ένα όχημα δεν έχει αλλάξει 5 φορές λάδια μέχρι τα 30.000 χιλιόμετρα είναι για πεταμα.

Ντάξει 5 φορές όχι αλλά τουλάχιστον 2 φορές θα έπρεπε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike0402 είπε

Περα απο τα λαδια ειναι κατι αλλο που πρεπει να με απασχολει?

Προφανώς είναι αμάξι από Leasing .

Εάν είναι καθαρό πάρτο , και θα κάνεις τακτικές αλλαγές λαδιών. 

Όταν έρθει το κόστος χρονισμού εάν έχει καδένα . 

Δημοσ.
20 minutes ago, meletis_m said:

Προφανώς είναι αμάξι από Leasing .

Εάν είναι καθαρό πάρτο , και θα κάνεις τακτικές αλλαγές λαδιών. 

Όταν έρθει το κόστος χρονισμού εάν έχει καδένα . 

Ναι απο leasing ειναι μου το εχουν πει κιολας!καθαρο φαινεται και στο test drive δεν ακουγεται τιποτα..λογικα καδενα εχει

Δημοσ.
7 hours ago, mike0402 said:

Τι γνωμη εχετε?

IMG_20250719_172120.jpg

σορρυ εχει αλλαξει τουρμπινα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...