Payne83 Δημοσ. Τρίτη στις 06:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:20 μμ Καλησπέρα συμφορίτες. Από τα παραπάνω έχω δουλέψει λίγο το Honor 200 Pro φίλου και ειναι αξιοπρεπέστατο σε όλους τομείς ιδιαίτερα στην φωτογραφία. Θέλω να αντικαταστήσω το Realme Gt Master Edition που έχω για καθημερινή χρήση τρία χρόνια και τα πήγε πάρα πολύ καλά. Αν και δεν είμαι φαν της κυρτής οθόνης τα περισσότερα που με ενδιαφέρουν έχουν κυρτή. Θα αγόραζα η αλήθεια είναι το xiaomi 14t λόγο μη κυρτής οθόνης αλλά το θέμα με την μπαταρία του νομίζω θα με ξενερώσει πολύ. Τα βασικά που με ενδιαφέρουν είναι αρχικά οι φωτογραφικές ικανότητες της βασικής κάμερας και της μπροστινής λίγο οι υπόλοιπες δεν με ενδιαφέρουν. Μπαταρία να βγάζει την ημέρα με μια βασική χρήση χωρίς παιχνίδια. Σοσιαλ, ίντερνετ και κάνα βίντεο. Ήχος αξιοπρεπές για κανα τραγούδι. Το λογισμικό δεν με ενδιαφέρει. Τα έχω δουλέψει όλα και μια χαρά είναι. Αλλά καλύτερα αλλά λίγο χειρότερα αλλά την δουλειά την κάνεις. Οι ενημερώσεις πάλι δεν με ενδιαφέρουν. Δεν θα πήγαινα σε samsung θα βαρέθηκα. Σκέφτομαι ίσως και την Nothing 3a η 3a pro. Έχετε εμπειρία στα παραπάνω κινητά? Τι θα προτείνατε? Ευχαριστώ!
Fotia Δημοσ. Τρίτη στις 06:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:33 μμ (επεξεργασμένο) Μπορείς να δεις ανοικτά τα Nothing στο Πλαίσιο ,που τα προωθεί με εγγύηση αντιπροσωπείας ,και να τα συγκρίνεις με άλλα κινητά που θα έχει εκει .. https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/nothing-phone-3a-pro-12-256gb-grey_4759486 https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/nothing-phone-3a-8-128gb-white_4759435 Το Edge 50 pro ίσως μπορείς να το δεις εδώ ανοικτό ... https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/303320-smartphone-motorola-edge-50pro-12-512-bk Και αγορά όπου το βρείς μετά φθηνότερα με ένδειξη EU ,καθώς πλασάρουν πλέον το νέο μοντέλο ... Επεξ/σία Τρίτη στις 06:41 μμ από Fotia 1
osfp1978 Δημοσ. Τρίτη στις 07:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:22 μμ 58 λεπτά πριν, Payne83 είπε Καλησπέρα συμφορίτες. Από τα παραπάνω έχω δουλέψει λίγο το Honor 200 Pro φίλου και ειναι αξιοπρεπέστατο σε όλους τομείς ιδιαίτερα στην φωτογραφία. Θέλω να αντικαταστήσω το Realme Gt Master Edition που έχω για καθημερινή χρήση τρία χρόνια και τα πήγε πάρα πολύ καλά. Αν και δεν είμαι φαν της κυρτής οθόνης τα περισσότερα που με ενδιαφέρουν έχουν κυρτή. Θα αγόραζα η αλήθεια είναι το xiaomi 14t λόγο μη κυρτής οθόνης αλλά το θέμα με την μπαταρία του νομίζω θα με ξενερώσει πολύ. Τα βασικά που με ενδιαφέρουν είναι αρχικά οι φωτογραφικές ικανότητες της βασικής κάμερας και της μπροστινής λίγο οι υπόλοιπες δεν με ενδιαφέρουν. Μπαταρία να βγάζει την ημέρα με μια βασική χρήση χωρίς παιχνίδια. Σοσιαλ, ίντερνετ και κάνα βίντεο. Ήχος αξιοπρεπές για κανα τραγούδι. Το λογισμικό δεν με ενδιαφέρει. Τα έχω δουλέψει όλα και μια χαρά είναι. Αλλά καλύτερα αλλά λίγο χειρότερα αλλά την δουλειά την κάνεις. Οι ενημερώσεις πάλι δεν με ενδιαφέρουν. Δεν θα πήγαινα σε samsung θα βαρέθηκα. Σκέφτομαι ίσως και την Nothing 3a η 3a pro. Έχετε εμπειρία στα παραπάνω κινητά? Τι θα προτείνατε? Ευχαριστώ! To honor 200 pro μια χαρά είναι αφού το έχεις δει ήδη. Εναλλακτικά δες και τα realme gt 7T και one plus nord 4 που είναι σε παραπλησια τιμη Τα nothing δεν θα τα προτεινα λογω έλλειψης τεχνικής υποστηριξης. Οκ ειναι το Πλαίσιο, αλλά αυτοί που θσ το στείλουν εαν χρειαστεί. Σε κάθε περίπτωση δες αυτά που σε ενδιαφέρουν από κοντά 1
Payne83 Δημοσ. Τρίτη στις 09:00 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 09:00 μμ Τα έχω δει όλα από κοντά. Από την άποψη αίσθησης στο χέρι οκ κάποια κάθονται καλύτερα κάποια όχι τόσο αλλά δεν είναι τόσο καθοριστικός παράγοντας πχ το νέο edge 60 pro είναι για μένα ωραίο στο χέρι άνετο αλλά θα προτιμούσα το 14t που δεν είναι τόσο εάν η μπαταρία δεν ήταν τόσο μάπα. Σαν λογιστικό το realme που ήδη έχω μου αρέσει. Ωραίο είναι και της Honor μιας και μοιάζει με της Huawei (P60 pro που έχει η σύζυγος) Με ενδιαφέρει περισσότερο στην πράξη πως δουλεύουν γι'αυτό ρώτησα εάν κάποιος έχει εμπειρία η στην κατοχή του. Τα μόνα που δεν έχω δει από κοντά είναι τα nothing.
osfp1978 Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 μμ 56 λεπτά πριν, Payne83 είπε Τα έχω δει όλα από κοντά. Από την άποψη αίσθησης στο χέρι οκ κάποια κάθονται καλύτερα κάποια όχι τόσο αλλά δεν είναι τόσο καθοριστικός παράγοντας πχ το νέο edge 60 pro είναι για μένα ωραίο στο χέρι άνετο αλλά θα προτιμούσα το 14t που δεν είναι τόσο εάν η μπαταρία δεν ήταν τόσο μάπα. Σαν λογιστικό το realme που ήδη έχω μου αρέσει. Ωραίο είναι και της Honor μιας και μοιάζει με της Huawei (P60 pro που έχει η σύζυγος) Με ενδιαφέρει περισσότερο στην πράξη πως δουλεύουν γι'αυτό ρώτησα εάν κάποιος έχει εμπειρία η στην κατοχή του. Τα μόνα που δεν έχω δει από κοντά είναι τα nothing. Realme και one plus έχουν ίδιο λογισμικό. 1
Fotia Δημοσ. Τρίτη στις 09:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:58 μμ 58 minutes ago, Payne83 said: Τα έχω δει όλα από κοντά. Από την άποψη αίσθησης στο χέρι οκ κάποια κάθονται καλύτερα κάποια όχι τόσο αλλά δεν είναι τόσο καθοριστικός παράγοντας πχ το νέο edge 60 pro είναι για μένα ωραίο στο χέρι άνετο αλλά θα προτιμούσα το 14t που δεν είναι τόσο εάν η μπαταρία δεν ήταν τόσο μάπα. Σαν λογιστικό το realme που ήδη έχω μου αρέσει. Ωραίο είναι και της Honor μιας και μοιάζει με της Huawei (P60 pro που έχει η σύζυγος) Με ενδιαφέρει περισσότερο στην πράξη πως δουλεύουν γι'αυτό ρώτησα εάν κάποιος έχει εμπειρία η στην κατοχή του. Τα μόνα που δεν έχω δει από κοντά είναι τα nothing. Αν το θέμα είναι η άνεση , το Moto edge 50 pro που ανέφερες αρχικά , πρέπει να σου πάει καλύτερα , λόγω τα περσινά μοντέλα δείχνουν πιο στενά σε αίσθηση.. Το Nothing phone αντίθετα είναι μεγάλο κινητό και φαρδύ ,δεν νομίζω θα σε βολέψει ,βέβαια είναι τι αρέσει σε σένα, αλλά η μπαταρία του από σχόλια φαίνεται διαρκεί .. Ολα τα Νothing για καθημερινή χρήση ,είναι σαν παιχνίδι ,για αυτό έχουν επιτυχία ,οπαδούς ,και είναι ανερχόμενη φίρμα και με υποστήριξη λογισμικού.. Εχουν κάνει τη διάταξη του λογισμικού αν σου αρέσει , να ρολάρει να δίνει αίσθηση ότι έχεις ένα πολυ γρήγορο τηλέφωνο ,έχει καθαρό λογισμικό ,κάτι μεταξύ Pixel και Μotorola που έχει επίσης το Πλαίσιο ανοικτά να συγκρίνεις .. Tο Honor που αναφέρεις σε σχέση με τα παραπάνω ,δεν κυκλοφορεί να το δει κανείς , άγνωστο γιατί ,αλλά αν το έχεις βολευτεί συνέχισε να το προτιμάς ... Ομως επειδή το σύγκρινες με Huawei ,δες στο Πλαισιο ανοικτό το παρακάτω αυτό ,να δεις ότι έχει αλλάξει το λειτουργικό ,δεν είναι μόνο τι νομίζουμε βολεύει... https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/huawei-pura70-pro-12-512gb-4g-mauro_4514777 ν Μη βιαζεσαι για αγορά αν δεν σου αρέσει κάτι παραπάνω.. Περισσότερα από κοντά όπου μπορείς σε αλυσίδα ,να δείς τι αρέσει σε σένα ,και να ρωτήσεις και για τη εγγύηση σε ότι αναφέρετε σαν Ελληνικής αντιπροσωπείας .... 1
Payne83 Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 μμ Με κινούν πολύ το ενδιαφέρον τα nothing και πιστεύω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άποψη εξέλιξης και υποστήριξης. Το πιο ωραίο στο χέρι είναι το edge 50 pro. Έχω δει βγάζει καλές φωτογραφίες και σελφι αλλά ο ήχος σε βίντεο ιδιαίτερα όταν μιλάς είναι κάτω του μετρίου. Βέβαια μπορεί να το έχουν ήδη διορθώσει με κάποια ενημέρωση. Το realme πιο παντόφλα αλλά ωραίο σαν υλικά και πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό all around κινητό με αξιόλογη απόδοσρη μπαταρίας. Με την κάμερα έχω τραβήξει μερικές την ημέρα μια χαρά μου φάνηκε. Δεν ξέρω περαιτέρω πχ νύχτα.. Τα χρώματα της Leica - xiaomi μου αρέσουν περισσότερα απ' όλα σε φωτογραφίες αλλά είναι το μεγάλο θέμα με την μπαταρία. Το Honor η αλήθεια είναι ένα πολύ καλό σύνολο. Θα δω όμως και τα nothing εάν μπορέσω. ** Δίνει φίλος μου το p30 pro 8-256 σε πολύ καλή κατάσταση.... Το σκέφτομαι η αλήθεια είναι... Μακράν το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ αλλά δυστυχώς έφαγε μεγάλη πτώση.
Fotia Δημοσ. Τετάρτη στις 03:15 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:15 πμ Πήγαινε δες πάλι όλα τα κινητά που έχεις απορίες συγκριτικά , και μην βιάζεσαι για αγορά αν έχεις αμφιβολίες. Ολα έχουν μειονεκτήματα ,το θέμα είναι τι αρέσει περισσότερο λιγότερο. Αλλοι κοιτάνε και την διάρκεια ,την υποστήριξη λογισμικού ,που τα Motorola λίγο υστερούν.. Η μπαταρία είναι αναλώσιμη για όλες τις εταιρίες , με όρους στην εγγύηση ,άσχετα τι διαφημίζουν .Ακόμα και να είναι τέλεια στην αρχή , ξαφνικά μπορεί να αρχίσει να χάνει ,να νομίζεις ότι εσύ φταίς και η χρήση ή να σου πουν έτσι στο service ..Οπότε στο Χiaomi είναι και θέμα τύχης ,παρτίδας στη συσκευή που θα πάρεις .... Για τo p30 pro ,μεταχειρισμένο ,θα πρέπει να ξέρεις πόσο καιρό θέλεις να το κρατήσεις . Δεν είναι μόνο οι ωραιες φωτό ,η μπαταρία ,και να βολεύει στο χέρι...Σύντομα θα θέλει μπαταρία ,άγνωστο το κόστος κλπ να σε συμφέρει ,το ίδιο και οποιαδήποτε άλλη επισκευή λόγω παλαιότητας ...Επίσης με το λογισμικό του θα έχεις σύντομα θέματα, καθώς οι ενημερώσεις εφαρμογών γίνονται για πιο σύγχρονα μοντέλα ,αλλά και τα δίκτυα αλλάζουν παραμέτρους .Ολα παλιώνουν, όσο και να μας αρέσουν .. Αν το θέμα είναι οι φωτό σε οποιαδήποτε συσκευή κοιτάς , δεν σου αρέσει η κάμερα εφαρμογή της εταιρίας ,γιατί γίνονται και εκει αναβαθμίσεις , μπορείς να δοκιμάσεις να βρείς να βάλεις Gcam . Σε αρκετά κινητά βελτιώνει αρκετά τις λήψεις ,ειδικά τις νυκτερινές ,αλλά θέλει ψάξιμο και πολλές δοκιμές να βρείς την κατάλληλη .. 1
Payne83 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:04 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:04 πμ (επεξεργασμένο) Ναι εννοείτε το συγκεκριμένο p30 pro βγάζει μέρα άνετα αλλά ήταν περισσότερο απλά μια σκέψη...για τους λόγους που έχεις αναφέρει και εσύ. Την gcam την έχω δουλέψει σε όλα τα κινητά που είχα ιδιαίτερα σε αυτά που είχαν συνδυασμό Snapdragon επεξεργαστή και Sony Imx αισθητήρα κάμερας. Πιο πολύ οι βραδινές φωτογραφίες είχαν μια βελτίωση. Συμφωνώ με αυτό που λες για την μπαταρία αλλά στα xiaomi και τα Samsung S που είχα να εκτός από το S22 ultra όλα είχαν το μειονέκτημα της απόδοσης μπαταρίας. Γι'αυτό και λέω να δώσω λίγο παραπάνω βαρύτητα αυτήν την φορά αλλιως θα είχα ήδη χτυπήσει το xiaomi 14t με Leica. Δεν έχει κανένας κάποιο από τα παραπάνω στην κατοχή του? Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:04 πμ από Payne83
Giorgos17589 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:45 μμ Καλησπέρα, σε αυτα που λες οτι σε ενδιαφέρουν πιο πολυ.. Ξεκαθαρα καλυτερη επιλογη είναι το realme.. Και λογω επεξεργαστη και βασικης καμερας και μπαταριας(τερας).... Το λογισμικό λογικα το χεις δει.. Απλο και περιεκτικό.. Και γενικα ειναι flagship killer... Απο κοντα και το honor αλλα με λιγο πιο.. Παλιακο ας πούμε software.. Εμφανισιακα τουλάχιστον... Και δεν ξερω τι εγγυηση εχει στην Ελλάδα η honor καθοτι δεν πωλείται επίσημα... Αν βαλεις στο παιχνιδι και τις υπόλοιπες καμερες... Τηλεφακο και ultrawide δλδ... Τοτε θα σ λεγα το honor πρωτο σαν επιλογη με αστερισκο στην εγγυηση. Το motorola το εχει ο αδερφος μου... Ειναι παρα πολυ καλο τηλεφωνο και η μπαταρια του παροτι μικροτερη.. Βγαζει ανετα μια μερα με λιώσιμο.. Επισης πολυ καλη βασικη καμερα μερα νυχτα και κατα τη γνωμη μου το πιο ωραιο λογισμικο... Στα χαρτια ομως χανει απ τα αλλα δυο και σε επεξεργαστή και σε μπαταρια και σε αποδοση εστω οριακα της βασικης καμερας. Το xiaomi θα σ λεγα αστο ήσυχο... Λογω μπαταριας που λες κι εσυ.. Λογω... Παντοφλας.. Οσο τ χω δει και πιασει σε μαγαζια δλδ... Και επιπλέον τη νυχτα η καμερα του ειναι αμφίβολης αξιοπιστίας... Και κυριως το λογισμικο του.. Οκ αν δεν εχεις θεμα εσυ... Αλλα γνωμη μου.. Οτι χειροτερο τα xiaomi... Απο πλευρας λογισμικου. Περα απο αυτα δεν ξερω και τι οριο εχεις οικονομικα... Θα σου λεγα να δεις και το oppo reno 13 pro. Θα το εβαζα οριακα πανω απο realme και honor σαν συνολο.. Λογω και τηλεφακου με οπτικό 3,5Χ και κατασκευής.. Γυαλι και μεταλο.. Δεν εχει πλαστικα πουθενα οπως τα αλλα. 1
Fotia Δημοσ. Τετάρτη στις 06:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:26 μμ Το honor έχει service στην Ελλάδα , αλλα είναι χρονοβόρο , και τα γνωστά από διαδικασίες μέσω καταστημάτων ... Το oppo reno 13 pro το έχει αντιγράψει η Motorola στο Edge 60 pro σαν νεώτερο μοντέλο ,και δέχεται κριτική ... Για τις κάμερες ,αν ο τηλεφακός δεν λειτουργεί με πλήρη κάλυψη στην λειτουργία pro ή σε νυκτερινή λήψη με την εφαρμογή της εταιρίας ,είναι απλά marketing . 1
Payne83 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:59 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 06:59 μμ Συμφωνώ με όλα αυτά που λέτε. Πιστεύω ότι εάν εξαιρέσεις το xiaomi λογο μπαταρίας τα υπόλοιπα θα είναι καλά σαν γενικό σύνολο. Προς το παρόν και όπως ήμουν και στην αρχή κλείνω περισσότερο μεταξύ Honor 200 Pro και Gt 6 αλλά επίσης έχω βρει και ένα Edge 50 Pro 12/512 σε κατάσταση καινούργιου στα 269€. Σε oppo ήμουν πολύ κοντά στην απόκτηση του Find X3 Pro αλλά δεν έκατσε τελικά. Αρκετά ενδιαφέρον κινητό το Reno 13 pro σε χαρακτηριστικά και στα υλικά κατασκευής.
Fotia Δημοσ. Τετάρτη στις 08:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:38 μμ Πήγαινε να ξαναδείς ότι ενδιαφέρεσαι .. Αν έχει εγγύηση το Edge 50 Pro ,ειναι καλή τιμή για πρόσφατο μοντέλο ,εκτός αν έχει άλλα θέματα να το πουλάνε τόσο σύντομα .... Υπόψη έχει τον φωτεινότερο φακό f/1.4 από όλα τα κινητά που αναφέρθηκαν ,στην κύρια κάμερα . Σε νυκτερινές φωτό θα ξεχωρίζει ,και με κατάλληλη gcam ακόμα καλύτερα.. 1
Payne83 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:31 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:31 μμ 51 λεπτά πριν, Fotia είπε Πήγαινε να ξαναδείς ότι ενδιαφέρεσαι .. Αν έχει εγγύηση το Edge 50 Pro ,ειναι καλή τιμή για πρόσφατο μοντέλο ,εκτός αν έχει άλλα θέματα να το πουλάνε τόσο σύντομα .... Υπόψη έχει τον φωτεινότερο φακό f/1.4 από όλα τα κινητά που αναφέρθηκαν ,στην κύρια κάμερα . Σε νυκτερινές φωτό θα ξεχωρίζει ,και με κατάλληλη gcam ακόμα καλύτερα.. Ακριβώς ότι σκεφτομαι και εγώ. Θα το δοκιμάσω από κοντά αύριο. Θα δω εάν δουλεύει. Αν και έχω αγοράσει σου τον ίδιο ακόμα δύο κινητά και δουλεύουν ακόμα και σήμερα άψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα