man22 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου καλησπέρα σας εχω παραπεμπτικο για εξετασεις αιματος μονο σε δημοσια δομη και εχω δυο επιλογες η να παω στο αρεταιειο χωρις ραντεβου δεχονται απο οσο ξερω και η αλλη ειναι να παω στο γεννηματας που εχω κλεισει ραντεβου. Το ερωτημα μου ειναι αν ξερει καποιος ποιο θεωρειται καλυτερα για εξετασεις ,εχει τα καλυτερα αντιδραστηρια κλπ. καθως και ποιο βγαζει πιο γρηγορα αποτελεσματα .
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Όταν μιλάμε για εξετάσεις αίματος, κάτι που είναι τελείως τυποποιημένο και εύκολο, θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση να τίθεται θέμα "ποιότητας" της εξέτασης. Εγώ θα πήγαινα όπου με βόλευε πρακτικά
majunior Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 27 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Όταν μιλάμε για εξετάσεις αίματος, κάτι που είναι τελείως τυποποιημένο και εύκολο, θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση να τίθεται θέμα "ποιότητας" της εξέτασης. Εγώ θα πήγαινα όπου με βόλευε πρακτικά Από επαγγελματική εμπειρία σου λέω ότι σε όλες τις εργαστηριακές αναλύσεις μπορεί να γίνει λάθος. Ακόμα και στις πιο απλές και ακόμα και στα μεγαλύτερα εργαστήρια. Εντελώς συμπτωματικά, αυτή την εβδομάδα θα πάω να κάνω δωρεάν επαναληπτική εξέταση αίματος γιατί η πρώτη έβγαλε αποτελέσματα που φαίνονται παράλογα. Το ίδιο το εργαστήριο πρότεινε την επανάληψη γιατί δεν μπορούσε να εξηγήσει πως είχαν βγει έτσι οι εξετάσεις.
iml Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) ok, κουλό, αλλά εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο δεύτερης-τρίτης γνώμης που πρέπει να ζητούμε όταν το αποτέλεσμα σε οδηγεί να κάνεις κάτι δραστικό. Τώρα για το ποιος έχει "τα καλύτερα αντιδραστήρια...." είναι τραβηγμένο Επεξ/σία 1 Ιουλίου από iml
Klausx Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 50 λεπτά πριν, man22 είπε καλησπέρα σας εχω παραπεμπτικο για εξετασεις αιματος μονο σε δημοσια δομη και εχω δυο επιλογες η να παω στο αρεταιειο χωρις ραντεβου δεχονται απο οσο ξερω και η αλλη ειναι να παω στο γεννηματας που εχω κλεισει ραντεβου. Το ερωτημα μου ειναι αν ξερει καποιος ποιο θεωρειται καλυτερα για εξετασεις ,εχει τα καλυτερα αντιδραστηρια κλπ. καθως και ποιο βγαζει πιο γρηγορα αποτελεσματα . 2025 έχουμε, μπες στο https://www.finddoctors.gov.gr/p-appointment/#/patients/home και έχει επιλογή Ραντεβού για Αιματολογικές εξετάσεις και επιλέγεις το πιο κοντινό σου Κ.Υ. / Τοπικό Ιατρείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα