Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αύριο θα δουλέψω σε θερινό σινεμά και από ότι μου είπε θα είμαι ταμείο και κυλικείο και θα δουλεύω 4 ώρες. Τις 2 ώρες που θα παίζει η ταινία τι θα κάνω; Και επίσης μου είπε θα σκανάρω τα εισητηρια, επίσης είμαι άσχετος με την αριθμητική και τα χάνω με τον κόσμο στη πίεση δεν ξέρω αν ανταπεξέλθω.. 

• Haha 1
Δημοσ.

Τις δύο ώρες που θα παίζει η ταινία, θα βλέπεις την ταινία . 

Για τα υπόλοιπα αν έχεις βγάλει Δημοτικό μια χαρά θα τα πας. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, imlost04 είπε

Καλησπέρα αύριο θα δουλέψω σε θερινό σινεμά και από ότι μου είπε θα είμαι ταμείο και κυλικείο και θα δουλεύω 4 ώρες. Τις 2 ώρες που θα παίζει η ταινία τι θα κάνω; Και επίσης μου είπε θα σκανάρω τα εισητηρια, επίσης είμαι άσχετος με την αριθμητική και τα χάνω με τον κόσμο στη πίεση δεν ξέρω αν ανταπεξέλθω.. 

Σε βλέπω να πληρώνεις απο την τσέπη αν δεν ξέρεις να δώσεις σωστά τα ρεστα.

Καλή τύχη.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, imlost04 είπε

Εννοεις 4 ώρες μαζί με τη προβολή της ταινίας? Ή 4 + 2 ώρες?

Δημοσ.

4 γενικά 

4 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Εννοεις 4 ώρες μαζί με τη προβολή της ταινίας? Ή 4 + 2 ώρες?

4 σύνολο

Δημοσ.

Τα θερινα κανουν διαλειμμα. Στη μια ωρα και κατι θα κανει διάλειμμα και θα εχεις παλι δουλεια στο κυλικειο. Λογικα σε θελει μονο για την πρωτη προβολη που βαζει περισσοτερο κοσμο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...