Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, xenkato είπε

Ο επεξεργαστης ειναι Snapdragon 8s Gen4 - πρεπει να διορθωθει στο αρχικο post- & μαλλον εμφανισιακα ειναι λιγοτερο ομορφο απο τα προηγουμενα (αποψη μου)

Η αρχικη τιμη του ειναι αρκετα ψηλα - η οθονη ειναι χαμηλοτερης αναλυσης απο τον ανταγωνισμο  κ η προστασια της με λιγοτερο premium glass ειναι ενα θεμα.

επισης δε βλεπω καμμια χρηστοτητα στο essential button,κατω απο το power button κ τελος η ματριξ οθονη πισω μαλλον ειναι αχρειαστη.

ωστοσο το skin της εταιρειας κ το καθαρο android ειναι ενα συν, αλλα η καταργηση των glyphs για τη matrix οθονουλα με χαλασε.

Στα 700 αρχικη θα ηταν μια "υπολογισιμη" επιλογή.

Συμφωνώ απόλυτα.. Θεωρώ ότι o Pei θα ακολουθήσει ξεκάθαρα παρόμοια πολιτική με την OnePlus, που χρόνο με τον χρόνο έφυγε από την κατηγορία flagship killer και πήγε -τιμολογιακά τουλάχιστον- στην κατηγορία flagship. Με τη διαφορά όμως ότι η OnePlus, εκτός από τις κάμερες, σε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του hardware, όπως οθόνη-επεξεργαστής, όντως έβαζε ό,τι καλύτερο υπήρχε διαθέσιμο...Θα δούμε πως θα πάει αυτό :-)  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nix_ είπε

Ελλάδα υποστηρίζονται τα τηλέφωνα της από τους παρόχους?

Αν γνωρίζει κάποιος, ας πει.

Διότι θυμάμαι πως σε συσκευές που δεν υπάρχει υποστήριξη, δεν μπορείς να μπεις σε κάποια ιστοσελίδα ενώ έχεις ενεργή κλήση.

Για διαφωτίστε...

VoIp ψαξε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

έκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο

συμφωνω, ειχαν ενα διαφορετικο κ ομορφο project με λογικη τιμολογιακη πολιτικη, το χαλασαν προσπαθωντας να το καλυτερεψουν με ανουσιες πρακτικες κ μαλλον τωρα θα υποστουν τις συνεπειες...

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, kostafunk είπε

899 Euro for Nothing ......So Nothing Phone.......Πουλανε και δεν εχουνε επισημους αντιπροσωπους και Service.Eδω στο Ελλαδισταν δεν βρησκεις με της επωνημες μαρκες ακρη θα βγαλεις με αυτην .Ασε πανω απο 250-300 ευρω δεν στοιχιζουν.Σε ενα short που ειδα ενας ειδικος εκανε μια ερωτηση πoσο στοιχιζει να κατασκευαστει ενα iPhone 16 pro Max ??? ειπαν διαφορες τιμες μεχρη 100$ Η απαντηση 10$ so simple 😃

Πλάκα κάνεις, έτσι;... 

Δημοσ.

Το Nothing 2 ήταν τόσο όμορφο. Αυτό είναι κακάσχημο. Επίσης σε αυτά τα λεφτά  για αυτήν την ασχήμια άμα θέλω Android, παίρνω με αυτά τα λεφτά ή μάλιστα και με λιγότερα σε προσφορές ένα Pixel.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Huruduru είπε

Το Nothing 2 ήταν τόσο όμορφο. Αυτό είναι κακάσχημο. Επίσης σε αυτά τα λεφτά  για αυτήν την ασχήμια άμα θέλω Android, παίρνω με αυτά τα λεφτά ή μάλιστα και με λιγότερα σε προσφορές ένα Pixel.

Το pixel είναι κορυφαίο στις αναβαθμίσεις, αλλά πάσχει σε άλλους τομείς. Ο επεξεργαστής είναι μέτριος και παρόλο που η εταιρεία δίνει 7-8 χρόνια αναβαθμίσεων (αν θυμάμαι καλά) δεν ξέρω αν κάποιος θα θέλει να το χρησιμοποιήσει σε 7-8 χρόνια... Έχει πολύ καλή φωτογραφία και όχι τόσο καλό βίντεο και ποντάρει κυρίως στο software και όχι στο hardware. Μου αρέσει το καθαρό UI του και της Nothing πλησιάζει πάρα πολύ σε καθαρό UI. Δεν είναι βαρυφορτωμένο σαν ένα Xiaomi ή ένα Samsung.

Το ομορφο και το άσχημο είναι υποκειμενικό. Η Nothing μου θυμίζει παλιότερες εποχές, τότε που οι εταιρείες προσπαθούσαν να καινοτομήσουν. Είναι γεγονός ότι όταν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό σίγουρα κάποια πράγματα δε θα σου βγουν. Κάποια προϊοντα δε θα πετύχουν και θα έχουν χαμηλότερες πωλήσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως δείχενι ενδιαφέρον και μεράκι από την εταιρεία και αυτό πρέπει να της το αναγωνρίσουμε.

Προσωπικά δε θα έπαιρνα android στην παρούσα φάση της ζωής μου, αλλά αν έπαιρνα θα σκεφτόμουν σοβαρά τη Nothing. 

1 ώρα πριν, kostafunk είπε

Oχι καθολου τοσο στοιχιζει η παραγωγη του .Μade in China .

10€; To iphone 16 pro max;

Να θυμίσω ότι μόνο το τζάμι σε ένα τυπικό κινητό κοστίζει 30$ - 70$, ανάλογα τη συσκευή...

https://softhandtech.com/how-much-does-a-gorilla-glass-cost/

Η Apple έχει και επιπλέον επίστρωση που κοστίζει ακόμα περισσότερα. 
Βάλε οθόνες, επεξεργαστές, μπαταρίες κτλ 

Το κόστος του είναι περίπου 485$ και αυτό μόνο αν το υπολογίσεις σαν υλικά και όχι έξοδα έρευνας και μελέτης, κόστη εταιρείας, Logistics, διαφήμιση και ένα σωρό άλλα κόστη. 

https://www.macworld.com/article/2498854/this-is-how-much-the-iphone-16-costs-to-manufacture.html

Όλα τα παραπάνω είναι κατ' εκτίμηση με πολλούς αναλυτές να αναφέρουν ακόμα μεγαλύτερα νούμερα. Δηλαδή το 485$ είναι αρκετά συντηρητικό. Πιθανόν να φτάνει ή και να ξεπερνάει τα 550$.

Μπορεί το nothing phone 3 να στοιχίζει 350-400$, αλλά δεν είναι μόνο το κόστος των υλικών σε κάθε προϊόν που διαμορφώνει την τελική τιμή του λιανικά.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 2
Δημοσ.

Στα 400 που πέτυχα το nothing phone 2 μπορώ να πω ότι ήταν εκπληκτική αγορά. Στα 800 που το έβλεπα γελούσα.

Ομοίως και αυτό, στα 500 θα είναι πολύ καλή αγορά. Και με έχει εντυπωσιάσει η υποστήριξη στο software μπορώ να πω.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nix_ είπε

Ελλάδα υποστηρίζονται τα τηλέφωνα της από τους παρόχους?

Αν γνωρίζει κάποιος, ας πει.

Διότι θυμάμαι πως σε συσκευές που δεν υπάρχει υποστήριξη, δεν μπορείς να μπεις σε κάποια ιστοσελίδα ενώ έχεις ενεργή κλήση.

Για διαφωτίστε...

Τα πούλαγε το πλαίσιο οπότε θα έλεγα ναι 

1 ώρα πριν, kostafunk είπε

899 Euro for Nothing ......So Nothing Phone.......Πουλανε και δεν εχουνε επισημους αντιπροσωπους και Service.Eδω στο Ελλαδισταν δεν βρησκεις με της επωνημες μαρκες ακρη θα βγαλεις με αυτην .Ασε πανω απο 250-300 ευρω δεν στοιχιζουν.Σε ενα short που ειδα ενας ειδικος εκανε μια ερωτηση πoσο στοιχιζει να κατασκευαστει ενα iPhone 16 pro Max ??? ειπαν διαφορες τιμες μεχρη 100$ Η απαντηση 10$ so simple 😃

Να ξέρεις η ορθογραφία δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν 

• Thanks 1
Δημοσ.

για 50 ευρωπουλα το παιρνω. ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ????? 900 Ευρω για πειραμα ????? με το Samsung που εχω των 400 ευρω εδω και τεσσερα χρονια μια χαρα κανω την δουλεια μου και ακομα παιρνει αναβαθμησεις. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Το pixel είναι κορυφαίο στις αναβαθμίσεις, αλλά πάσχει σε άλλους τομείς. Ο επεξεργαστής είναι μέτριος και παρόλο που η εταιρεία δίνει 7 χρόνια αναβαθμίσεων (αν θυμάμαι καλά) δεν ξέρω αν κάποιος θα θέλει να το χρησιμοποιήσει σε 7 χρόνια... Έχει πολύ καλή φωτογραφία και όχι τόσο καλό βίντεο και ποντάρει κυρίως στο software και όχι στο hardware. Μου αρέσει το καθαρό UI του και της Nothing πλησιάζει πάρα πολύ σε καθαρό UI. Δεν είναι βαρυφορτωμένο σαν ένα Xiaomi ή ένα Samsung.

Το ομορφο και το άσχημο είναι υποκειμενικό. Η Nothing μου θυμίζει παλιότερες εποχές, τότε που οι εταιρείες προσπαθούσαν να καινοτομήσουν. Είναι γεγονός ότι όταν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό σίγουρα κάποια πράγματα δε θα σου βγουν. Κάποια προϊοντα δε θα πετύχουν και θα έχουν χαμηλότερες πωλήσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως δείχενι ενδιαφέρον και μεράκι από την εταιρεία και αυτό πρέπει να της το αναγωνρίσουμε.

Προσωπικά δε θα έπαιρνα android στην παρούσα φάση της ζωής μου, αλλά αν έπαιρνα θα σκεφτόμουν σοβαρά τη Nothing. 

10€; To iphone 16 pro max;

Να θυμίσω ότι μόνο το τζάμι σε ένα τυπικό κινητό κοστίζει 30$ - 70$, ανάλογα τη συσκευή...

https://softhandtech.com/how-much-does-a-gorilla-glass-cost/

Η Apple έχει και επιπλέον επίστρωση που κοστίζει επιπλέον. 
 Βάλε οθόνες, επεξεργαστές, μπαταρίες κτλ 

Το κόστος του είναι περίπου 485$ και αυτό μόνο αν το υπολογίσεις σαν υλικά και όχι έξοδα έρευνας και μελέτης, κόστη εταιρείας, Logistics, διαφήμιση και ένα σωρό άλλα κόστη. 

https://www.macworld.com/article/2498854/this-is-how-much-the-iphone-16-costs-to-manufacture.html

Όλα τα παραπάνω είναι κατ' εκτίμηση με πολλούς αναλυτές να αναφέρουν ακόμα μεγαλύτερα νούμερα. Δηλαδή το 485$ είναι αρκετά συντηρητικό. Πιθανόν να φτάνει ή και να ξεπερνάει τα 550$.

Ψεύδη. Ο ειδικός μίλησε. 10 δολάρια γιατί Τσάινα.

• Haha 4
Δημοσ.

Tι να ανταγωνιστεί όταν είναι ακόμα στο USB 2.0 και που στα 900€ βρίσκεις πολύ καλύτερα κινητά....

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, spiros2000 είπε

για 50 ευρωπουλα το παιρνω. ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ????? 900 Ευρω για πειραμα ????? με το Samsung που εχω των 400 ευρω εδω και τεσσερα χρονια μια χαρα κανω την δουλεια μου και ακομα παιρνει αναβαθμησεις. 

Ποιο Samsung έχεις φίλε μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...