Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ALXIOA είπε

Αφου ΚΑΙ η nothing εφτασε τα 9,5 κατοσταρικα να πουλαει συσκευες που ειναι μια εταιρια 2-3 ετων.. Τι να πω..Μονοδρομος πλεον pixel ή oneplus για μενα..!!

Αν επαιζε στα 700-750 θα το σκεφτομουν ετσι για αλλαγη..!!

Πήρα πριν 3 χρόνια το Pixel 6 που προ λίγο μηνών το αντικατέστησα με το Pixel 9.

Μόνο καλά πράγματα έχω να πω για τα Pixel και δε νομίζω να ξαναγυρίσω σε Samsung ή κάτι άλλο...

• Like 1
Δημοσ.

Με είχε τραβήξει το ιδιαίτερο design του και κυρίως το πολύ ωραίο και απλό NothingOS.

Από εκεί και πέρα όμως σε αυτά τα χρήματα είναι παράνοια να το αγοράσει κανείς όταν έχει άλλες 3-4 επιλογές για ναυαρχίδες που είναι έτη φωτός ανώτερες σε κάθε τομέα.

Θα μπορούσαν να το βάλουν 550€ - 600€ να το πλασάρουν σαν flagship killer, να χτίσουν μια βάση χρηστών, να εξελιχθούν και μετά ας δοκιμάζανε και flagship. Όχι έτσι με το καλημέρα σας.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα το πάρω Ρε παιδιά μην κάνετε έτσι.

Σημείωση:

όταν φτάσει την έκδοση του Firefox.

Δημοσ.
2 hours ago, anonymous999 said:

"Η εταιρεία κυκλοφορεί επίσης mini-εφαρμογές για αυτή τη διεπαφή, όπως "στριφογυριστό μπουκάλι" και "πέτρα, ψαλίδι, χαρτί".

Ας κάνω το Chatgpt για τους νεότερους, το spin the bottle λέγεται "μπουκάλα" και παίζεται με μπουκάλι, όχι τις βλακείες του κινητού, ενώ το άλλο παιχνίδι είναι πέτρα ψαλίδι μολύβι χαρτί. Από εμένα είναι όχι 🙂↔️ 

ΔΕΝ υπαρχει μολυβι

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ALXIOA είπε

Αφου ΚΑΙ η nothing εφτασε τα 9,5 κατοσταρικα να πουλαει συσκευες που ειναι μια εταιρια 2-3 ετων.. Τι να πω..Μονοδρομος πλεον pixel ή oneplus για μενα..!!

χαριν της συζητησης θα πω πως λιγα χρονια πριν και το oneplus εκει βρισκονταν. γιατι τωρα το λετε οκ και το τηλεφωνο του αρθρου οχι;

Δημοσ.
41 minutes ago, BertaJourdan said:

Το θεμα τηλεφωνο εχει κλεισει εδω και καιρο.

Μονο iphone.

Ολα τα αλλα απλα συμβιβασμος.

Ή και όχι. 

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, argiris34 said:

ΔΕΝ υπαρχει μολυβι

Αυτό και μόνο θα ήταν αιτία για ξύλο στο μεγάλο διάλειμμα, πίσω από το κυλικείο :D

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, ALXIOA said:

Εγώ προσωπικά αγόρασα το Pixel 9 Pro XL 780 ευρώ από Amazon.de

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.

Εννιά κατοστάρικα για κινητό μιας εταιρίας 3 χρόνων, με επεξεργαστή snapdragon 8s gen4 (διορθώστε τον τίτλο) όταν ακριβώς στα μισά λεφτά παίρνεις το επίσης ολοκαίνουριο f7 με ακριβώς τον ίδιο επεξεργαστή κ καλύτερη μπαταρία....αλλά ξέχασα δεν έχει την γαμάτη κάμερα με τα 200 ζουμ κ τα γιαλιστερά καθαρά λογισμικά...βρε δε μαμιέστε  

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ALXIOA είπε

Θα πεσει πολυ γρηγορα στα 700 φιλε μου μην αγχωνεσαι. Το nothing phone 1 ξεκινησε στα 600 και εγω το πηρα στα 300 και δεν το εχω μετανιωσει στιγμη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...