xaerialtwistx Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 3 ώρες πριν, BertaJourdan είπε Το θεμα τηλεφωνο εχει κλεισει εδω και καιρο. Μονο iphone. Ολα τα αλλα απλα συμβιβασμος. Τουλάχιστον προκλητική η λέξη συμβιβάζομαι, οταν συγκρινεις το πιο ανοικτο με το πιο κλειστό λειτουργικό. Καταλαβαινω οτι υπαρχουν προσωπικά γούστα, απλα η λεξη αυτη θεωρω πως δεν ηταν καλή επιλογή.
ZahosDoganos Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου πάντως και γω πίξελ 9 πήρα και αν και είμαι ευχαριστημένος γενικά, τώρα το καλοκαίρι δεν παλεύεται με τη ζέστη. Υπερθερμαίνεται για πλάκα. Έτσι είναι και τα Samsung με Snapdragon ?
ea6gka Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 33 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε πάντως και γω πίξελ 9 πήρα και αν και είμαι ευχαριστημένος γενικά, τώρα το καλοκαίρι δεν παλεύεται με τη ζέστη. Υπερθερμαίνεται για πλάκα. Έτσι είναι και τα Samsung με Snapdragon ? ολα τα κινητα υπερθερμαινονται το καλοκαιρι, αν το εχεις στη παραλια να το βαραει ο ηλιος και παιζεις παιχνιδια ναι θα λυωσει
so_kriti Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 8 ώρες πριν, Nix_ είπε Ελλάδα υποστηρίζονται τα τηλέφωνα της από τους παρόχους? Αν γνωρίζει κάποιος, ας πει. Διότι θυμάμαι πως σε συσκευές που δεν υπάρχει υποστήριξη, δεν μπορείς να μπεις σε κάποια ιστοσελίδα ενώ έχεις ενεργή κλήση. Για διαφωτίστε... Καλησπερα. Εχω το nothing phone 2a με vodafone Και δεν εχω καποιο θεμα
ea6gka Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, so_kriti είπε Καλησπερα. Εχω το nothing phone 2a με vodafone Και δεν εχω καποιο θεμα επιβεβαιωνων με κοσμοτε vowifi/volte & 5g ολα κομπλε (nothing 3a)
morfeas-dsl- Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Δηλαδή τιμή OnePlus 13 με πολύ χειρότερα χαρακτηριστικά. Καλά θα πάει .. 1
sm4rt Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Απο το pixel 7 pro και επειτα ειμαι μονο σε pixel, περσι εδωσα το Pixel 8 pro και πηρα το nothing 2 για αλλαγη. Παιδια ομολογω εντυπωσιακο, το λογισμικό του ισως καλύτερο και απο του pixel, δε κολλαγε ποτε, smooth, ταχυτητα εφαρμογων, μπαταρια κλπ ολα απλα τελεια, εκτός απο καμερα-οθονη, Ηταν τοσο καλο κινητο που το κρατησα πανω απο χρόνο, ωστόσο δε μπορουσα να χωνέψω την κάμερα και γυρισα πισω στο pixel 9 pro. Παρόλο που θεωρω πως ειναι τα καλυτερα android κινητα μακραν, νομίζω στο smoothness χανει σε σχεση με το Nothing, οποτε αν τωρα εχουν βάλει στο 3 και μια πολυ καλή κάμερα και αν σας αρεσει η εμφανιση του νομίζω δε χρειάζεται να το φοβαστε, ή περιμένετε το pixel 10 pro που βγαινει συντομα με επεξεργαστη αντιστοιχο με snapdragon. 1
Speargeo Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Ο,τι πιο άσχημο έχω δει.... κρίμα με το nothing 2 είχαν κάνει καλή προσπάθεια 1
whoever81 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Απο το κακό στο χειρότερο αυτή η εταιρεία. Μεσα στα gimmicks και το κακό design 🤢🤮
logistoulis Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 2/7/2025 στις 5:50 ΜΜ, ZahosDoganos είπε πάντως και γω πίξελ 9 πήρα και αν και είμαι ευχαριστημένος γενικά, τώρα το καλοκαίρι δεν παλεύεται με τη ζέστη. Υπερθερμαίνεται για πλάκα. Έτσι είναι και τα Samsung με Snapdragon ? Μαζί με τον τηλεφακό το vapor chamber ήταν ένας επιπλέον λόγος που πήγα σε pro γιατί και κάνει όντως δουλειά και ο tensor ως επεξεργαστής φτιαγμένος από τη Samsung θεωρώ πως το χρειάζεται, οπότε δεν μετάνιωσα το επιπλέον κόστος Με εξαίρεση να το δουλεύω κάποια αρκετά λεπτά στη παραλία με 5g και απευθείας ήλιο θέματα υπερθέρμανσης δεν έχω, πολύ δύσκολα θα περάσει η μπαταρία τους 40 βαθμούς (ο μόνος αισθητήρας που βλέπω να έχει συνήθως είναι στους 30-32 και σε ζεστές μέρες όπως τώρα που κάθομαι χωρίς a/c βλέπω 35αρι ) και σκοτείνιασμα οθόνης όπως ανέφερα μόνο αν κάτσω ώρα με απευθείας το κινητό να το χτυπάει ήλιος. Σε σκιά και με 35αρια γύρω δεν καταλαβαίνει Θεωρώ ότι τα μοντέλα χωρίς vapor chamber θα έχουν θέμα όπως είχαν και τα Pixel πριν βάλουν και κάτι που έχω ζήσει για κάποια καλοκαίρια με snap gen 1 επίσης χωρίς vapor chamber, καταλαβαίνω δηλαδή τι περνάς Για ελληνικό καλοκαίρι νομίζω ότι δεν πρέπει να κοιτάμε κινητά χωρίς ικανή ψύξη, ειδικά σε επεξεργαστές που έχουν τη τάση να μαλακιζονται Κατά τα άλλα σε αυτά τα χρήματα εννοείται Pixel pro κάθε μέρα όλη μέρα, η πραγματική εμπειρία χρήσης είναι πολύ ανώτερη από αυτή που λένε τα "χαρτιά" Και ναι οκ στα 7 χρόνια θα είναι ρημαδι αλλά θα είναι τουλάχιστον μία αξιόπιστη και ασφαλής συσκευή να καλύψει κάποια ανάγκη και για 4-5 χρόνια εκτιμώ ότι θα είναι όντως ικανή συσκευή ώστε να μην αναγκαστείς να αλλάξεις (άλλο αν θες εσύ ώστε να έχεις κάτι πιο σύγχρονο). Η σοβαρή υποστήριξη είναι αρκετά υποεκτιμημενη ειδικά από υποστηρικτές κινέζικων συσκευών, όμως έχοντας δει τόσα χρόνια άτομα να κρατάνε τα iphone τους 4 και 5 χρόνια έχοντας ασφάλεια και αρκετά νέα χαρακτηριστικά (όχι όλα βέβαια) γιατί να μην μπορούμε κι εμείς; Επεξ/σία 4 Ιουλίου από logistoulis 1
Huruduru Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Στις 2/7/2025 στις 4:50 ΜΜ, ZahosDoganos είπε πάντως και γω πίξελ 9 πήρα και αν και είμαι ευχαριστημένος γενικά, τώρα το καλοκαίρι δεν παλεύεται με τη ζέστη. Υπερθερμαίνεται για πλάκα. Έτσι είναι και τα Samsung με Snapdragon ? Γενικό το κακό πιστεύω, το δικό μου iPhone 15 Pro τοστιέρα είναι τώρα σε ελληνικό καλοκαίρι άμα το ζορίσεις λίγο έξω στην ζέστη.
GREG10ARIS Δημοσ. χθες στις 12:51 μμ Δημοσ. χθες στις 12:51 μμ Στις 2/7/2025 στις 11:39 ΠΜ, Bil79 είπε Στα 400 που πέτυχα το nothing phone 2 μπορώ να πω ότι ήταν εκπληκτική αγορά. Στα 800 που το έβλεπα γελούσα. Ομοίως και αυτό, στα 500 θα είναι πολύ καλή αγορά. Και με έχει εντυπωσιάσει η υποστήριξη στο software μπορώ να πω. και εγω ετσι το βλεπω, αν παει 500-550 (που θα παει) θα το χτυπησω, για 900 ουτε καν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα