octa Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 πμ Καλημέρα, Με έσπασε τα νεύρα η openai με το chatGPT. Γιατί δεν πληρώνω συνδρομή. Έτσι κάθε 10 ερωτήσεις πρέπει να περιμένω 6 ώρες για να έχω το αξιόπιστο μοντέλο. Βέβαια το γνώρισα καλά και το ξέρω. Θέλω κάτι παρόμοιο στο Prompting. Υπάρχει κάποιο καλό αξιόπιστο AI για Coding ; Που να είναι δωρεάν ή με μεγάλο αριθμό απαντήσεων ; Δεν μου άρεσε το deepseek. Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. Τετάρτη στις 12:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:35 μμ (επεξεργασμένο) Καλό και δωρεάν με απεριόριστη χρήση, όχι. Θα πρότεινα να δεις Gemini Code Assist που έχει αρκετά γενναιόδωρο free tier και το μεγάλο context window (1M tokens) είναι αρκετά χρήσιμο όταν το codebase αρχίζει να μεγαλώνει. Υ.Γ.: Πολλή προσοχή στους όρους χρήσης! Όταν κάτι χρήσιμο σου προσφέρεται «δωρεάν», το προϊόν είσαι εσύ ο ίδιος. Αν γράφεις κώδικα μη τετριμμένο και θέλεις να κρατήσεις πνευματική ιδιοκτησία χωρίς αμφιβολίες, δε θέλεις η λύση σου να προτείνεται αυτόματα και σε άλλους επειδή δεν πρόσεξες τί «υπέγραφες»> Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:43 μμ από parsifal 2
octa Δημοσ. Τετάρτη στις 12:49 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 12:49 μμ (επεξεργασμένο) Λοιπόν ! Το εγκατέστησα το GEMINI στο VSC αλλά ούτε κατάλαβα πως χρησιμοποιείτε. Είναι για να δουλεύεις ολόκληρα projects ; Αυτό που θέλω είναι να δίνω την εντολή όπως το chatGPT και να παίρνω το κομμάτι κώδικα. Το deepseek είναι μια εναλλακτική αλλά δεν το χρησιμοποιώ γιατί πολλά ακούστηκαν, για την υποκλοπή. Αλλά κάνει καλή δουλεία και αυτό. Υπάρχει κάτι τέτοιο ; Ευχαριστώ P.S. Τώρα είδα ότι έχει και cli μέσα στο VSC το Gemini όμως δεν το καταλαβαίνω. Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:52 μμ από octa
parsifal Δημοσ. Τετάρτη στις 10:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:50 μμ 10 hours ago, octa said: Αυτό που θέλω είναι να δίνω την εντολή όπως το chatGPT και να παίρνω το κομμάτι κώδικα. Κάτι τέτοιο δηλαδή; 1
swstost Δημοσ. Πέμπτη στις 02:04 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:04 πμ (επεξεργασμένο) Θα πρότεινα αυτό που δείχνει και ο parcifal από πάνω Github Copilot (έχει free plan, αν "αντέχεις" τα περίπου 85EUR το χρόνο δεν το συζητάμε, πας στο Pro plan) μέσα από VS Code (free IDE). Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:07 πμ από swstost
Billator Δημοσ. Πέμπτη στις 08:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:15 μμ (επεξεργασμένο) Στις 2/7/2025 στις 11:57 ΠΜ, octa είπε Καλημέρα, Με έσπασε τα νεύρα η openai με το chatGPT. Γιατί δεν πληρώνω συνδρομή. Έτσι κάθε 10 ερωτήσεις πρέπει να περιμένω 6 ώρες για να έχω το αξιόπιστο μοντέλο. Βέβαια το γνώρισα καλά και το ξέρω. Θέλω κάτι παρόμοιο στο Prompting. Υπάρχει κάποιο καλό αξιόπιστο AI για Coding ; Που να είναι δωρεάν ή με μεγάλο αριθμό απαντήσεων ; Δεν μου άρεσε το deepseek. Ευχαριστώ Αν θες να δοκιμάσεις κάτι "δωρεάν" με απλό prompting δες και το perplexity, το δίνουν δωρεάν μέσα από το Cosmote app για 1 έτος το perplexity pro. Εμένα δεν με βολεύει προτιμώ το chatGPT Plus, αλλά μπορεί εσένα να σε βολέψει. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:16 μμ από Billator 1
octa Δημοσ. Παρασκευή στις 04:07 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:07 μμ 19 ώρες πριν, Billator είπε Αν θες να δοκιμάσεις κάτι "δωρεάν" με απλό prompting δες και το perplexity, το δίνουν δωρεάν μέσα από το Cosmote app για 1 έτος το perplexity pro. Εμένα δεν με βολεύει προτιμώ το chatGPT Plus, αλλά μπορεί εσένα να σε βολέψει. Ξεκάθαρη η απάντηση σου. Θα στραφώ στο chatgpt plus...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα