Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα στη δουλειά.Ειμαι 4 χρόνια στον ίδιο εργοδότη και μας ανακοίνωσαν ότι θα μπούμε σε άλλη εταιρεία ε.ε του ίδιου εργοδότη άμεσα .Μας έβαλαν να τους κάνουμε μια υπεύθυνη δήλωση που να λέει ότι δεχόμαστε εμείς τα δικαιώματά μας σε περίπτωση απόλυσης απο τον πρώτο στον δεύτερο( που είναι ο ιδίως)και τους το δώσανε.Υπαρχει περιπτωση να μας βάλουν να υπογράψουμε οικιωθελης αποχώρηση και στην καινούρια να μην αναφέρει τπτ και να είναι και μερική απασχόληση.Δεν τους εμπιστεύομαι ξέρω ότι χρωστούν παντού και στο δημόσιο και το σωστό θα ήταν να την κλείσουν.Τι να κάνω πιστεύεται περα από το να βρω δουλειά άλλου?

Δημοσ.

Στην καινουρια συμβαση θα πρεπει να αναφερει οτι τα δικαιωματα σου λογω προυπηρεσιας μισθολογικα αδειας κλπ που ησουν απο τοτε μεχρι και σημερα που ησουν στην ταδε εταιρια που ησουν συνεχίζουν να ισχύουν. Παραλληλα θα σε βαλει να υπογραψεις οικειοθελη αποχωρηση απο την προηγουμενη εταιρια , για να μπορεσεις να πας στην αλλη.Πρωτα όμως θα υπογραψεις την συμβαση με τα παραπανω στοιχεια και θα την εχεις στα χερια σου πρωτου υπογραψεις την οικειοθελη αποχωρηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...