gp13 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ραντεβού αύριο για την έκδοση της ταυτότητας νέου τύπου και για επιβεβαίωση (μιας και δεν έχω κάποιο κοντινό μου πρόσωπο που έχει κάνει τη διαδικασία), θα ήθελα να μου πείτε όσοι έχετε βγάλει αν χρειάζομαι κάτι άλλο πέρα από τα παρακάτω: 1) Παράβολο 10€ 2) Παράβολο 0.5€ 3) Φωτογραφίες 4) Επίδειξη αποδεικτικού mail με το ραντεβού 5) Παλιά ταυτότητα 6) Προσωπικό αριθμό Επεξ/σία 2 Ιουλίου από gp13
gorge18 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 33 λεπτά πριν, gp13 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ραντεβού αύριο για την έκδοση της ταυτότητας νέου τύπου και για επιβεβαίωση (μιας και δεν έχω κάποιο κοντινό μου πρόσωπο που έχει κάνει τη διαδικασία), θα ήθελα να μου πείτε όσοι έχετε βγάλει αν χρειάζομαι κάτι άλλο πέρα από τα παρακάτω: 1) Παράβολο 10€ 2) Παράβολο 0.5€ 3) Φωτογραφίες 4) Επίδειξη αποδεικτικού mail με το ραντεβού 5) Παλιά ταυτότητα 6) Προσωπικό αριθμό εμενα οταν μπηκα μονο με ρωτησαν αν εχω πληρωσει τα παραβολα και αν εχω φωτογραφια. τους ειπα ναι πληρωμενα φωτογραφια δεν εχω να με βγαλουν αυτοι. Την ταυτοτητα την παλια την θες και τπτ αλλο. καποιες ερωτησεις θα σου κανουν ασφαλιας και τελος. Αν εχεις ομαδα αιματος κρατα εξεταση απο κεντρο. εγω ειχα και την ειχα ξεχασει ο βλακας...
militarist Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Ομάδα αίματος;; Τι θέλουν δηλαδή , να τους πεις απλά τι είσαι ή θέλουν εξέταση ;
gorge18 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 20 λεπτά πριν, militarist είπε Ομάδα αίματος;; Τι θέλουν δηλαδή , να τους πεις απλά τι είσαι ή θέλουν εξέταση ; Εξεταση απο εργαστηριο
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 23 λεπτά πριν, militarist είπε Ομάδα αίματος;; Τι θέλουν δηλαδή , να τους πεις απλά τι είσαι ή θέλουν εξέταση ; https://www.astynomia.gr/odigos-tou-politi/dikaiologitika/ekdosi-deltiou-taftotitas/ β) Εφόσον επιθυμείτε να αναγραφεί επί του δελτίου η ομάδα και το RHESUS του αίματός σας, θα πρέπει να προσκομίσετε βεβαίωση νοσηλευτικού ιδρύματος ή υγειονομικού εργαστηρίου ή κάρτα αιμοδότη, στην οποία να αναγράφεται αυτή. Η αναγραφή του εν λόγω στοιχείου, δεν είναι υποχρεωτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα