Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

το τελευταίο 1,5 μήνα έχω πρόβλημα με 4 θύρες USB που βρίσκονται στη πίσω πλευρά του κουτιού...δλδ πάνω στη μητρική.

Είχα κουμπώσει εκεί ένα hub, το ποντίκι & το πληκτρολόγιο. Το ανοίγω μια μέρα & δε λειτουργούσαν.

Έκανα όλα τα updates στους drivers της μητρικής (ASUS H770-PRO Wi-Fi Tuf Gaming)....δε γίνεται τίποτα.

Έχω τα win11. Το PC το έχω 15 μήνες. Νομίζω έχω ακόμα εγγύηση για τη μητρική. Υπάρχει περίπτωση να βραχυκύκλωσαν?

Συνημμένα φώτο από τη διαχείριση των συσκευών μου.

Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας.....ευχαριστώ!

Στιγμιότυπο οθόνης (1).png

Δημοσ.

Πφφ μάλιστα. Ετοίμασε ένα bootable USB με Linux και βάλτο σε μια θήρα USB που να λειτουργεί και πλάγκαρε ένα άλλο USB όταν μπουταρεις για να δεις αν παίζει. Αν όχι τότε βραχυκύκλωσαν και πάπαλε. Αλλά δε νομίζω.

Δημοσ.

Από τη σελίδα του κατασκευαστή...πάντα.

5 ώρες πριν, Pstathece είπε

Πφφ μάλιστα. Ετοίμασε ένα bootable USB με Linux και βάλτο σε μια θήρα USB που να λειτουργεί και πλάγκαρε ένα άλλο USB όταν μπουταρεις για να δεις αν παίζει. Αν όχι τότε βραχυκύκλωσαν και πάπαλε. Αλλά δε νομίζω.

Δε καταλαβαίνω....κάτι πιο απλό ? Μάλλον θα φωνάξω τεχνικό στο σπίτι...ή θα πάω το tower στο μαγαζί του.

• Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, VonDoulen είπε

Δε καταλαβαίνω....κάτι πιο απλό ? Μάλλον θα φωνάξω τεχνικό στο σπίτι...ή θα πάω το tower στο μαγαζί του.

Περιμενε λιγο πριν το πας και πληρωνεις αδικα.Λοιπον βγάλε από πάνω ότι ειναι συνδεδεμενο usb και βάλε πάνω μονο πληκτρολογιο και ποντικι χωρις hub και δες τι αντιδραση θα έχει.Δες όλες τις θύρες usb και δες μήπως κάποια σου φαίνεται κάπως περιέργη ή ότι.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, VonDoulen είπε

Θα πληρώνεις λεφτά αυτό σίγουρο. Αλλά ότι θεωρείς πιο βολικό για σένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...