Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγε η μανα μου για να κανει μεταφορα ενος ποσου 20 ευρω απο alpha σε viva κανονικα με iban και της ειπαν οτι γινετε αλλα τα εξοδα μεταφορας θα ειναι σχεδον 20 ευρω.Ειναι λογικο?

Δημοσ.

Θα ελεγα οχι, αλλα ετσι οπως εχουν καταντησει δεν ειμαι πλεον τοσο σιγουρος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Πηγε η μανα μου για να κανει μεταφορα ενος ποσου 20 ευρω απο alpha σε viva κανονικα με iban και της ειπαν οτι γινετε αλλα τα εξοδα μεταφορας θα ειναι σχεδον 20 ευρω.Ειναι λογικο?

Διόλου απίθανο γιατί η βιβα δεν είναι σαν τις τράπεζες. Από το γκισε βέβαια σίγουρα θα είναι μεγάλο το κόστος και για τις άλλες τράπεζες. Η απορία μου είναι ότι γίνεται κάτι τέτοιο τη στιγμή που πλέον ούτε ανάληψη κάτω των 400Ε μπορείς να κάνεις από το ταμείο... Ίσως γιατί είναι δωρεάν!

Πάντως σε βιβα μπορεί να βάλει χρήματα χωρίς χρέωση στα mymarket στο ταμείο.

Εδώ μάλιστα βλέπω ότι η εθνική περιορίζει ακόμα περισσότερο τις συναλλαγές χρημάτων στα ταμεία.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Στο γκισέ πάντα υπερ- χρεώνουν της μεταφορές για   να σε κατευθύνουν  να χρησιμοποιήσεις e-banking 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 1comment είπε

Διόλου απίθανο γιατί η βιβα δεν είναι σαν τις τράπεζες. Από το γκισε βέβαια σίγουρα θα είναι μεγάλο το κόστος και για τις άλλες τράπεζες. Η απορία μου είναι ότι γίνεται κάτι τέτοιο τη στιγμή που πλέον ούτε ανάληψη κάτω των 400Ε μπορείς να κάνεις από το ταμείο... Ίσως γιατί είναι δωρεάν!

Πάντως σε βιβα μπορεί να βάλει χρήματα χωρίς χρέωση στα mymarket στο ταμείο.

Εδώ μάλιστα βλέπω ότι η εθνική περιορίζει ακόμα περισσότερο τις συναλλαγές χρημάτων στα ταμεία.

Λενε οτι το εχει κοψει η viva αυτο με τα ταμεια σαν υπηρεσια.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Λενε οτι το εχει κοψει η viva αυτο με τα ταμεια σαν υπηρεσια.

Α ναι; Δεν το ήξερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...