panatha1369 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Πηγε η μανα μου για να κανει μεταφορα ενος ποσου 20 ευρω απο alpha σε viva κανονικα με iban και της ειπαν οτι γινετε αλλα τα εξοδα μεταφορας θα ειναι σχεδον 20 ευρω.Ειναι λογικο?
lector Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Θα ελεγα οχι, αλλα ετσι οπως εχουν καταντησει δεν ειμαι πλεον τοσο σιγουρος...
1comment Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, panatha1369 είπε Πηγε η μανα μου για να κανει μεταφορα ενος ποσου 20 ευρω απο alpha σε viva κανονικα με iban και της ειπαν οτι γινετε αλλα τα εξοδα μεταφορας θα ειναι σχεδον 20 ευρω.Ειναι λογικο? Διόλου απίθανο γιατί η βιβα δεν είναι σαν τις τράπεζες. Από το γκισε βέβαια σίγουρα θα είναι μεγάλο το κόστος και για τις άλλες τράπεζες. Η απορία μου είναι ότι γίνεται κάτι τέτοιο τη στιγμή που πλέον ούτε ανάληψη κάτω των 400Ε μπορείς να κάνεις από το ταμείο... Ίσως γιατί είναι δωρεάν! Πάντως σε βιβα μπορεί να βάλει χρήματα χωρίς χρέωση στα mymarket στο ταμείο. Εδώ μάλιστα βλέπω ότι η εθνική περιορίζει ακόμα περισσότερο τις συναλλαγές χρημάτων στα ταμεία. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από 1comment
asdfnikos Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, panatha1369 είπε Πηγε η μανα μου για να κανει μεταφορα ενος ποσου 20 ευρω απο alpha σε viva κανονικα με iban και της ειπαν οτι γινετε αλλα τα εξοδα μεταφορας θα ειναι σχεδον 20 ευρω.Ειναι λογικο? Στο γκισέ πάντα υπερ- χρεώνουν της μεταφορές για να σε κατευθύνουν να χρησιμοποιήσεις e-banking
panatha1369 Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, 1comment είπε Διόλου απίθανο γιατί η βιβα δεν είναι σαν τις τράπεζες. Από το γκισε βέβαια σίγουρα θα είναι μεγάλο το κόστος και για τις άλλες τράπεζες. Η απορία μου είναι ότι γίνεται κάτι τέτοιο τη στιγμή που πλέον ούτε ανάληψη κάτω των 400Ε μπορείς να κάνεις από το ταμείο... Ίσως γιατί είναι δωρεάν! Πάντως σε βιβα μπορεί να βάλει χρήματα χωρίς χρέωση στα mymarket στο ταμείο. Εδώ μάλιστα βλέπω ότι η εθνική περιορίζει ακόμα περισσότερο τις συναλλαγές χρημάτων στα ταμεία. Λενε οτι το εχει κοψει η viva αυτο με τα ταμεια σαν υπηρεσια.
1comment Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, panatha1369 είπε Λενε οτι το εχει κοψει η viva αυτο με τα ταμεια σαν υπηρεσια. Α ναι; Δεν το ήξερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα