Stathis_kl Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 400-420€ 7800xt ή 9060xt 16gb 380-400€. Ας υποθέσουμε ότι είναι από τις καλύτερες υλοποιήσεις και οι δύο. 1440p ultrawide, αναβάθμιση απο 5700 + 3600 5ετιας build . Συνδιασμός με 9600x. Δε παιζω πολλά παιχνίδια ποια αλλά αν παίξω θα ειναι κυριως arma reforger ή msfs. Μετά single player παιχνίδια τύπου Mannerlords, KCD 2, Stalker 2 κτλ. Με δελεάζει 9070 αλλά 200€ διαφορά δεν είναι αμελητέα, έχουμε και αλλά χόμπι να στηρίξουμε 😅 Επεξ/σία 3 Ιουλίου από Stathis_kl 1
Λύση dsi44 Δημοσ. 3 Ιουλίου Λύση Δημοσ. 3 Ιουλίου 9070 αμα κρατησεις την καρτα για πχ 4 χρονια ,θα εβγαινε 50ε το χρονο παραπανω. 1
korakios Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου H 7800XT είναι πιο δυνατή κάρτα σε όλα , αλλά κατα 99% χάνεις το FSR4 , επομένως τα ζυγίζεις και βλέπεις 1
Stathis_kl Δημοσ. 3 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου Τελικά τα πήγα σε 9070xt... ευχαριστώ για τις προτάσεις όμως. Μακάρι να κρατήσει μερικά χρόνια 1 1
dimoskoutr Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Πάντως από εκεί που σου φαινόταν αρκετά ακριβή η 9070 έσκασες 9070xt. Ωραίος. Τι υλοποίηση πήρες; Περιμένω μια pulse για μένα. 1
Stathis_kl Δημοσ. 3 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εε τώρα τι 600, τι 700 (800, 900...) . Οποίος διαβάζει 9070 σε 600-630 φαίνεται όντως η ποιο λογική επιλογή και ποιο κοντα σε MSRP. Do as I say not as I do. Χτύπησα RX-97TMERCB9 (XFX White LED mercury) άλλα βλέπω πως δεν έχει vapor chamber όπως τα άλλα mercury, οπότε έστειλα μήνυμα στο eshop για RX-97TMAQKB9 ( Quicksilver Magnetic OC) και θα δω τι μπορούν να προμηθεύσουν ποιο γρήγορα. Όμως ευχαριστημένος θα είμαι και με τα δυο, έχω βαρεθεί να περιμένω άλλωστε. Αν το εχεις ψαξει περισσότερο και μπορείς να προτείνεις κάτι άλλο όλα δεκτά. Τιμή 710-720 άλλα αυτά αλλάζουν μέρα πάρα μέρα Επεξ/σία 3 Ιουλίου από Stathis_kl
dimoskoutr Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Οχι δεν το έχω ψάξει περισσότερο και εγώ. Δεν θα αγόραζα giga gaming oc μόνο. Από τις άλλες έριξα μια πιστολιά και ότι κάτσει. Δεν θα πήγαινα στις πολύ ακριβές υλοποιήσεις γιατί εκεί πλησιάζεις επικίνδυνα σε 5070ti μονοπάτια τιμολογιακά. Για κάποιο λόγο δεν έχω δοκιμάσει ποτέ xfx και δεν νιώθω και άνετα να δοκιμάσω. 😆 Βέβαια και pny δεν είχα δοκιμάσει αλλά η δανεική που έχω τώρα (4070 super) μέχρι να έρθει η δικιά μου, μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις και από θόρυβο και από θερμοκρασίες. Οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.🙂 1
Stathis_kl Δημοσ. 3 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Σε τι τιμή την βρήκες? Η 5700 pulse είναι που έχω, είμαι βασικά πολύ ευχαριστημένος με την sapphire άλλα βλέπω να είναι κοντα σε τιμή των premium μοντέλων των άλλων εταιριών (740 -760) . Και όπως λες πας σε 5070 ti territory. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από Stathis_kl
dimoskoutr Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μιας και έχω ένα πιστωτικό στο eshop από την 4070 που είχα και τα έπαιξε μέσα στην εγγύηση δεν είχα επιλογή για άλλο μαγαζί. Οπότε στο eshop πάει 750 η συγκεκριμένη. Βέβαια οι premium υλοποιήσεις πηγαίνουν 800+ εκεί οπότε δεν. Τώρα θα δώσω ένα 60 + το πιστωτικό και θα την πάρω. Την xfx mag την έχει και 4-7 μέρες νομίζω, δηλαδη για eshop σε κανένα μήνα. Δεν περιμένω τόσο. Η δικιά μου Δευτέρα τρίτη από ότι μου είπαν θα είναι στα χέρια μου. Γενικά τραγική η κατάσταση με τις κάρτες γραφικών. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από dimoskoutr 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα