Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, oldnew said:

Είναι χρήσιμο σε αυτους που το χρειάζονται. Πχ ενας youtuber αντι να λεει κατι και να δείχνει άσχετα, μπορει να φτιάξει και το ανάλογο βιντεο. Μονο πολύ ακριβά καναλια μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Εγω πχ που ενα απο τα χόμπι μου είναι και να γράφω μουσική με ai, τωρα μπορώ να φτιάξω και τα ανάλογα βιντεοκλιπ. Έχει άλλη μια εφαρμογή η google, νομίζω flow λέγεται αν θυμάμαι και εκει σου δίνει πολύ περισσότερα βιντεο την ημέρα αν είσαι pro συνδρομητης. Επειδή το είχα δοκιμάσει πάντως πριν κανα 2 βδομάδες, δεν είχα τοσο καλα αποτελέσματα σαν αυτά που διαφημίζουν, αλλα με τον καιρό θα φτιάξει λογικά. 

Επειδή το είδα το κανάλι σου τις προάλλες. best bet το midjourney για videoclip
editing adobe ή final cut ή DaVinci ό,τι έχεις συνηθήσει.

Επεξ/σία από zazoum
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, zazoum said:

Επειδή το είδα το κανάλι σου τις προάλλες. best bet το midjourney για videoclip
editing adobe ή final cut ή DaVinci ό,τι έχεις συνηθήσει.

Οσο και να σου φανεί περίεργο, δούλευω μονο android. :)

Capcut, και ai πρόγραμματα. Δε χρησιμοποιω windows. (έχω αλλα δεν τα χρησιμοποιώ για τέτοια πράγματα, καθώς δουλεύω σε fold συνήθως, δεν είμαι σπίτι.) 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ.
11 minutes ago, oldnew said:

Οσο και να σου φανεί περίεργο, δούλευω μονο android. :)

Capcut, και ai πρόγραμματα. Δε χρησιμοποιω windows. (έχω αλλα δεν τα χρησιμοποιώ για τέτοια πράγματα, καθώς δουλεύω σε fold συνήθως, δεν είμαι σπίτι.) 

flow πως μπηκες; Με VPN?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Donacgreece said:

Με το μηνιαίο πακέτο πόσα βίντεο των 8 δευτερολέπτων μπορείς να κάνεις όμως;

90 όλο το μηνα

Επεξ/σία από zazoum
  • Like 2
Δημοσ.

Να θα δούμε επιτέλους και το βίντεο με τον Ιησού να δίνει τις επιστολές ο ίδιος στον Βελόπουλο, να λάμψει η αλήθεια

• Haha 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, zazoum said:

flow πως μπηκες; Με VPN?

Ναι. Εχω δωρεάν συνδρομή Pro ενα χρόνο Αμερικάνικη. Πλέον δουλεύει και χωρίς vpn όμως, μάλλον επειδή έγινε με vpn Αμερικής. Απλα το δοκιμάσα όμως, εκανα καμια 10ρια video. Για την ωρα μόνο με γράψιμο κώδικα (canvas) ασχολούμαι. Εχει φτάσει ο κώδικας 3500 γραμμές. Απίστευτοτατο εργαλείο. Κάνει έναν με μέτριες γνώσεις πρόγραμματισμου, επαγγελματια.. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Therempant είπε

Εχεις δει το engagement που εχουν τετοια βιντεο στα σοσιαλ? Απιστευτα νουμερα, και ουσιαστικα χωρις κοπο, ενα κειμενακι γραφεις και ποσταρεις...

Αν εννοείς αυτά που δεν έχουν καν σενάριο, και είναι απλά από prompt μιας πρότασης generated ψευτοιστοριούλες + visuals καλύτερα να παίρνω ναρκωτικά παρά να κάθομαι να βλέπω τέτοια βίντεο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeaLion είπε

Αν εννοείς αυτά που δεν έχουν καν σενάριο, και είναι απλά από prompt μιας πρότασης generated ψευτοιστοριούλες + visuals καλύτερα να παίρνω ναρκωτικά παρά να κάθομαι να βλέπω τέτοια βίντεο.

Μαζί σου εγώ. Ούτε εμένα μου αρέσει. Δεν αναιρεί ότι είπα όμως 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Therempant είπε

Μαζί σου εγώ. Ούτε εμένα μου αρέσει. Δεν αναιρεί ότι είπα όμως 

Ναι, εννοείται πως ισχύει.

Δημοσ.
2 minutes ago, Donacgreece said:

Γιατί του δίνω ελληνικό promt και το video μιλάει στα αγγλικά;

πες να το πει στα ελληνικά π.χ. ο νάνος λεει στα ελληνικά "ασπρη πετρα ξεξασπρη κι απ τον ηλιο ξεξασπρότερη"

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Le Perv είπε

Φτιαξτε κι αλλα βιντεο να γελασουμε ρε.

Να εισαι σιγουρος οτι θα βγαλουμε τα καβουρια απο την τσεπη και θα δωσουμε 22.99 το μηνα για να φτιαξουμε βιδεα, θα περιμενεις πολυ ακομα...:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...