freegr Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Δεν υπάρχει δηλαδή έστω δωρεάν περιορισμένη έκδοση φαντάζομαι 1
atsddd Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εμένα συνεχίζει να μου πετάει το μήνυμα isn’t avaible in your country όταν πάω να μπω στο google flow. To χρησιμοποιεί κανείς μέσο flow, χωρις vpn κτλ? Γιατί καλή ειναι η χρήση του μέσω Gemini, αλλά χωρις τις λειτουργίες του flow είναι στην ουσια μισό veo Επεξ/σία 4 Ιουλίου από atsddd
Errik Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Δε μπορώ να το κάνω να μιλήσει ελληνικά με τίποτα. ΤαριφAI_Οδηγός_Ταξί_Κατέβασέ_το_.mp4 (Generations απο μια ιδέα που αναφέρεται στο thread) Επεξ/σία 4 Ιουλίου από Errik
zazoum Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 3 hours ago, Errik said: Δε μπορώ να το κάνω να μιλήσει ελληνικά με τίποτα. Είπαμε, η υπηρεσία είναι μόνο για χαβαλέ, δεν είναι να βγάλεις σποτάκι σοβαρό. Δεν έχει ούτε Seed ούτε NAG prompting ούτε cfg μεταβλητή. Βασικά δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ, είναι για πέταμα. Δοκίμασε κάτι τέτοιο και ΑΝ στο βγάλει, δεν θέλω να χαλάει credits. Ένας ελληνας αραχτος ταξιτζής μόνος του μέσα στο ταξί του, οδηγάει στους δρόμους της σημερινης Αθηνας. Η καμερα ειναι στατική στη μεση του πίσω καθίσματος και ο ταξιτζής λεει στα Ελληνικά "Το Τάριφέηάη εκπαιδεύτηκε απο τον απόλυτο μελετητή του σύμπαντος" Καθώς δειχνεί το κινητό του στην κάμερα με το λογότυπο της εφαρμογής TarifAI, συμπληρώνει κλείνοντας "...εμένα. Τον Έλληνα ταξιτζί." Η κάμερα ζουμάρει στο λογότυπο.
Errik Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Κάτι τέτοιο έγραψα, του είπα να μιλήσει ελληνικά 5-6 φορές μεσα στο promt, με τίποτα δεν τα κατάφερα και έφαγα τα σημερινά μου κρεντιτς.
zazoum Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Έλα τον έβγαλε στη θέση του συνοδηγού. Δεν είναι για σοβαρά πράγματα. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ τα ΣΚΑΣ και πληρώνεις συνεργείο με φώτα και με τα όλα του να το γυρίσεις. Για πέταμα. TarifAI_Ο_Έλληνας_Ταξιτζής.mp4 Δοκίμασα και με κατεβατό prompt όπως κανω 2 χρόνια (γιατί δεν έχει negative Attention), μπερδεύεται και βγάζει αλλ αντι άλλων. Έχει εκπαιδευτεί μόνο πάνω σε αστείες ατάκες. Δεν σου γλιτώνει χρήματα, σου τρώει πάρα πολλά. 1
zazoum Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 5 hours ago, Errik said: Δε μπορώ να το κάνω να μιλήσει ελληνικά με τίποτα. ΤαριφAI_Οδηγός_Ταξί_Κατέβασέ_το_.mp4 1.49 MB · 0 downloads (Generations απο μια ιδέα που αναφέρεται στο thread) Ό,τι μπορούσα έκανα. VACE, lip sync. 1
Errik Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Σε άλλα πάντως μιλάει άπταιστα ελληνικά 🤣🤣 1ae641c4-7093-4f26-b66b-6e4855694d5d.mp4 2
zazoum Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 10 minutes ago, Errik said: Σε άλλα πάντως μιλάει άπταιστα ελληνικά 🤣🤣 1ae641c4-7093-4f26-b66b-6e4855694d5d.mp4 Είναι επειδή το μοντέλο εκπαιδευόταν τόσα χρόνια σε τετοια ζητήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα