Crash24 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Η Honor ανακοίνωσε το Magic V5, το οποίο χαρακτηρίζει ως το λεπτότερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο στον κόσμο με πάχος μόλις 8,8 χιλιοστά όταν είναι κλειστό. Το τηλέφωνο κυκλοφόρησε σήμερα στην Κίνα, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία, η διεθνής κυκλοφορία του θα έρθει "σύντομα", με την Ελλάδα όμως πλέον να μην είναι ανάμεσα στις χώρες που η Honor έχει παρουσία. Ωστόσο, ο τίτλος του "λεπτότερου" έρχεται με ορισμένες προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, ισχύει μόνο αν αγνοήσουμε την υπερυψωμένη μονάδα κάμερας και μόνο για τη λευκή έκδοση του τηλεφώνου. Με πάχος 8,8 χιλιοστά όταν είναι διπλωμένο, το V5 ξεπερνά οριακά το Oppo Find N5 -που δοκιμάσαμε πρόσφατα- που έχει πάχος 8,9 χιλιοστά. Αυτή η διαφορά των 0,1 χιλιοστών είναι πρακτικά απαρατήρητη, αν και μια ελαφριά καμπυλότητα βοηθά το τηλέφωνο της Honor να φαίνεται λίγο πιο λεπτό από το Oppo. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ισχύει μόνο για την έκδοση "Ivory White" του τηλεφώνου, καθώς τα άλλα χρώματα είναι ελαφρώς παχύτερα στα 9 χιλιοστά, λόγω των διαφορετικών υλικών κατασκευής τους από ίνες και vegan δέρμα, σε αντίθεση με τις "ειδικές ίνες" του λευκού μοντέλου. Ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι πρέπει να αγνοηθεί εντελώς το σύστημα καμερών για να ισχύει ο χαρακτηρισμός. Η τριπλή πίσω κάμερα του Magic V5 προεξέχει σχεδόν με διπλάσιο πάχος απ' αυτό, κάνοντας το τηλέφωνο να φαίνεται συνολικά μεγαλύτερο. Οι ανώτερες προδιαγραφές, με αισθητήρες υψηλότερης ανάλυσης και ταχύτερα διαφράγματα σχεδόν σε όλο το φάσμα, μπορεί να δικαιολογούν το επιπλέον μέγεθος, αλλά σίγουρα μειώνουν την αξία του ισχυρισμού για το "λεπτότερο τηλέφωνο στον κόσμο". Όταν είναι ανοιχτό, το πλαίσιο του V5 μετρά 4,1 χιλιοστά, νικώντας και πάλι οριακά το Oppo με τα 4,2 χιλιοστά του. Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα από αυτά τα smartphones δεν είναι τόσο λεπτό όσο το τριπλά αναδιπλούμενο Huawei Mate XT όταν είναι ανοιχτό, το οποίο φτάνει τα 3,6 χιλιοστά στο λεπτότερο σημείο του, σε ένα τμήμα που δεν διαθέτει θύρα USB-C. Η μάχη των χιλιοστών δεν είναι νέο έδαφος για την Honor. Πριν την κυκλοφορία του Oppo Find N5 νωρίτερα φέτος, το Honor Magic V3 ήταν το λεπτότερο αναδιπλούμενο στην αγορά. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η Samsung να αποκαλύψει ένα σημαντικά λεπτότερο Galaxy Z Fold 7, αν και πιθανότατα θα είναι λίγο παχύτερο από την προσπάθεια της Honor. Αν και η Honor δεν το προβάλλει ιδιαίτερα, το Magic V5 θα μπορούσε επίσης να είναι το ελαφρύτερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο στον κόσμο, ή τουλάχιστον μοιράζεται αυτόν τον τίτλο με το Vivo X Fold 5 που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα αφού και τα δύο ζυγίζουν 217γρ. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Magic V5 διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Elite της Qualcomm, έως 16GB RAM και μια μεγάλη μπαταρία 5.820mAh. Και οι δύο οθόνες χρησιμοποιούν πάνελ LTPO OLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, υπάρχει ασύρματη φόρτιση, και αξιολογήσεις IP58 και IP59 για αντοχή σε σκόνη και νερό που πλησιάζουν αυτές ενός συμβατικού smartphone. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
xmprofile Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου honor lite 7 Magick επίσης ένα κινητό με πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας και πάνω από όλα δεν έχει διαφήμισεις . εδώ και 4 χρόνια μόνο honor παίρνω . τεράστια μπαταρία και πολύ λεπτό . δεν βλέπω άλλες εταιρείες π.χ η Samsung να κάνει το ίδιο ενώ μπορεί . επίσης έχει καλούς επεξεργαστές και μπαταρία από άλλο πλανήτη 😁 1 χρόνο τώρα το επίπεδο της μπαταρία πάρα μένει σχεδόν το ίδιο με μια πολύ ελάχιστα πτώση ! ούτε κολλάει όπως δούλευε την πρώτη μέρα έτσι δουλεύει και τώρα . μόνο honor για μένα δεν βρήκα κάτι καλύτερο στα χρήματα των 267 ευρώ ...... 4
mariosnik_ Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 ώρα πριν, xmprofile είπε honor lite 7 Magick επίσης ένα κινητό με πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας και πάνω από όλα δεν έχει διαφήμισεις . εδώ και 4 χρόνια μόνο honor παίρνω . τεράστια μπαταρία και πολύ λεπτό . δεν βλέπω άλλες εταιρείες π.χ η Samsung να κάνει το ίδιο ενώ μπορεί . επίσης έχει καλούς επεξεργαστές και μπαταρία από άλλο πλανήτη 😁 1 χρόνο τώρα το επίπεδο της μπαταρία πάρα μένει σχεδόν το ίδιο με μια πολύ ελάχιστα πτώση ! ούτε κολλάει όπως δούλευε την πρώτη μέρα έτσι δουλεύει και τώρα . μόνο honor για μένα δεν βρήκα κάτι καλύτερο στα χρήματα των 267 ευρώ ...... Αυτό σκοπεύω να αγοράσω και εγώ σε κανένα 6μηνο χονδρικά. Εμπιστεύομαι την εταιρεία. 1
oldnew Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Η μεγάλη διαφορά με το samsung fold που έρχεται είναι ξεκάθαρα η αυτονομία. 1-2 χιλιοστά πάνω κάτω δε λεει κάτι. Η μπαταρία του σαμσουνγκ αναμένεται 4500 (παλι) οταν το honor έχει 5800... https://youtu.be/Su-BLi5_lUw Επεξ/σία 3 Ιουλίου από oldnew 1
svartevarg Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 18 λεπτά πριν, oldnew είπε Η μεγάλη διαφορά με το samsung fold που έρχεται είναι ξεκάθαρα η αυτονομία. 1-2 χιλιοστά πάνω κάτω δε λεει κάτι. Η μπαταρία του σαμσουνγκ αναμένεται 4500 (παλι) οταν το honor έχει 5800... https://youtu.be/Su-BLi5_lUw Θα έχει ενδιαφέρον αν κάποια στιγμή τα 8000 mAh μπαταρία είναι το μίνιμουμ , αλλά φαντάζομαι δεν θα αυξηθεί η αυτονομία με τις επόμενες γενιές επεξεργαστών. Μακάρι κάποια στιγμή να μπορούσαν τα smartphone να αντέχουν πχ 5 ημέρες με κανονική χρήση . Νομίζω και στην επόμενη σειρά S της Samsung, η μπαταρία ίδια θα παραμείνει. Όπως και η φόρτιση. Γιατί είναι αρχιτσιγκούνηδες του κερατά, αλλά τα λεφτά του αγοραστή τα αρμέγουν εκμεταλλευόμενοι το brand name. . 1 ώρα πριν, xmprofile είπε μόνο honor για μένα δεν βρήκα κάτι καλύτερο στα χρήματα των 267 ευρώ ...... Πιστεύω μπορείς να βρεις poco και realme σε αυτήν την κατηγορία τιμής . 1
xmprofile Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε Αυτό σκοπεύω να αγοράσω και εγώ σε κανένα 6μηνο χονδρικά. Εμπιστεύομαι την εταιρεία. με κλειστά τα μάτια 👀 31 λεπτά πριν, svartevarg είπε Θα έχει ενδιαφέρον αν κάποια στιγμή τα 8000 mAh μπαταρία είναι το μίνιμουμ , αλλά φαντάζομαι δεν θα αυξηθεί η αυτονομία με τις επόμενες γενιές επεξεργαστών. Μακάρι κάποια στιγμή να μπορούσαν τα smartphone να αντέχουν πχ 5 ημέρες με κανονική χρήση . Νομίζω και στην επόμενη σειρά S της Samsung, η μπαταρία ίδια θα παραμείνει. Όπως και η φόρτιση. Γιατί είναι αρχιτσιγκούνηδες του κερατά, αλλά τα λεφτά του αγοραστή τα αρμέγουν εκμεταλλευόμενοι το brand name. . Πιστεύω μπορείς να βρεις poco και realme σε αυτήν την κατηγορία τιμής . το έψαξα αλλά τα σχόλια ήταν αρνητικά .μετά έχουν και διαφημίσεις!και καλύτερο να ήταν το ποκο που δεν είναι σε καμία περίπτωση μόνο και μόνο που έχει διαφήμισεις είναι απογοητευτικό 😤 και απαγορεύεται αυστηρά η αγορά του όσο αφορά τα θέλω μου . δεν θα μας τρελάνουν με της διαφήμισεις 1
BlackRose56 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Καλή η honor, ανέκαθεν είχε κινιταρες! είχα ένα honor 7x, Πόλυ λεπτό με audio jack!!! Η ερώτηση μου είναι τα honor τρεχουν android?
oldnew Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, BlackRose56 said: Καλή η honor, ανέκαθεν είχε κινιταρες! είχα ένα honor 7x, Πόλυ λεπτό με audio jack!!! Η ερώτηση μου είναι τα honor τρεχουν android? Τι ερώτηση είναι αυτή. Εννοείται ότι τρέχουν. Μάλλον μπερδεύεσε με τη huawei που τιμωρήθηκε, και της οποίας εταιρεία ήταν και η honor. Ακριβώς για να μη τιμωρήθει και αυτη, χώρισαν ως εταιρίες, τυπικά τουλάχιστον, στην πραξη πολύ παρόμοια κινητά βγάζουν. Τα honor πάντως (μέχρι στιγμής) δεν έχουν τιμωρήθει, έχουν android και playstore κανονικά. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από oldnew
BlackRose56 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Μόλις τώρα, oldnew είπε Τι ερώτηση είναι αυτή. Εννοείται ότι τρέχουν. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά η honor είναι θυγατρική της Huawei, και από τότε που άλλαξε os η Huawei νόμιζα ότι άλλαξε καί η honor os
xmprofile Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 42 λεπτά πριν, BlackRose56 είπε Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά η honor είναι θυγατρική της Huawei, και από τότε που άλλαξε os η Huawei νόμιζα ότι άλλαξε καί η honor os αν και δεν το έχω ψάξει σε κάποια φάση είδα ένα honor που ήταν ίδιο ακριβώς με ένα Huawei απλά άλλαζε μόνο το χρώμα ήταν ασημί ενώ το άλλο μπλε . συμπέρασμα δεν αποκλείεται να έχει βάλει το χέρι της η Huawei που κατά την προσωπική μου άποψη σίγουρα το έβαλε γιατί βγάζει κινηταρες ! και αν όχι για μερικούς κινηταρες ,στην κατηγορία τους δεν έχουν ανταγωνισμού . καταρχήν έχουν ανώτερες μπαταρίες καλύτερους επεξεργαστες από πάρα πολλά μοντέλα και ακόμα και από κινητά των 1500 ευρώ. 37 βαθμούς ζέστη και το κινητό με χρήση στον ήλιο ούτε καν ζεστάθηκε πολύ σημαντικό αυτό . εμένα με ενδιαφέρει η μπαταρία και να μην κολλάει στο θέμα των καμερών απλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου . άλλο ένα καλό μπορείς να βγάλεις πολλές εφαρμογές που δεν θες που νομίζω στα περισσότερα κινητά χωρίς ροοτ δεν μπορείς να το κάνεις . από μένα μόνο honor. πέρασαν επίσης εκείνες οι εποχές που έψαχνα ναυαρχίδες και έδινα 1500 για iPhone συγκεκριμένα iPhone11 pro max plus δεν θυμάμαι πως το λέγανε . θα έλεγα αν και δεν ακούμπησα iPhone από 11 και μετά ότι ίσως ήταν και το καλύτερο από μερικά επόμενα μοντέλα .επίσης ένα άλλο iPhone που μου άρεσε και είχα ήταν το iPhone xs Max και θα πω και ποιο πολύ από το 11! τωρα ένα Android των 270 Μαξ είναι ότι πρέπει τίποτα παραπάνω 😅 1
sotisk Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) εδω και κανα 6μηνο εχω το magiv v3 πριν ειχα το fold5 samsung .....πραγματικα το κινητο ειναι φοβεροοο η τσακιση σχεδον δεν φαινεται!! η διαχειριση της μπαταριας ειναι απλα φανταστικη δεν εχω λογια ,μονο γιαυτο σε ανδιπλουμενο κινητο respect, το κλεισιμο της 2πλης οθονης δεν εχω δει πιο smooth και απαλο κλεισιμο, εννοειται google service κανονικοτατα και πολυ καλο κρατημα στο χερι αλλα και στην τσεπη δεν ειναι κουμουτσα σαν samsung, αν και το 7 φημολογειται οτι θαναι λεπτο ,η οθονη η εξωτερικη οπως πρεπει να ειναι σε ολα τα fold λειτουργικη σαν να εχεις ενα κινητο ,ενα μειον (αν μπορεις να το πεις) για εμενα προσωπικα παντα θα ηθελα λιγο περισσοτερη φωτεινοτητα οσο για το λειτουργικο οταν το μαθεις ειναι τοσο παραμετροποιημενο που δεν εχει να ζηλεψει απολυτως τιποτα απο τα αλλα και χωρις καμια διαφημιση, Επεξ/σία 4 Ιουλίου από sotisk
oldnew Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 4 hours ago, sotisk said: εδω και κανα 6μηνο εχω το magiv v3 πριν ειχα το fold5 samsung .....πραγματικα το κινητο ειναι φοβεροοο η τσακιση σχεδον δεν φαινεται!! η διαχειριση της μπαταριας ειναι απλα φανταστικη δεν εχω λογια ,μονο γιαυτο σε ανδιπλουμενο κινητο respect, το κλεισιμο της 2πλης οθονης δεν εχω δει πιο smooth και απαλο κλεισιμο, εννοειται google service κανονικοτατα και πολυ καλο κρατημα στο χερι αλλα και στην τσεπη δεν ειναι κουμουτσα σαν samsung, αν και το 7 φημολογειται οτι θαναι λεπτο ,η οθονη η εξωτερικη οπως πρεπει να ειναι σε ολα τα fold λειτουργικη σαν να εχεις ενα κινητο ,ενα μειον (αν μπορεις να το πεις) για εμενα προσωπικα παντα θα ηθελα λιγο περισσοτερη φωτεινοτητα οσο για το λειτουργικο οταν το μαθεις ειναι τοσο παραμετροποιημενο που δεν εχει να ζηλεψει απολυτως τιποτα απο τα αλλα και χωρις καμια διαφημιση, Απο αυτονομία τι διαφορά βλέπεις με το fold 5? Επειδή και εγω fold 5 εχω, αλλά στο gsmarena την αυτονομία με το magiv v3 την δείχνει περίπου ιδια παρα τη μεγαλύτερη μπαταρια. (Πριν το update του fold 5 σε android 15, γιατι μετα επεσε 30%)..
sotisk Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου για την δικια μου χρηση παντα θα σου πω ...στην δουλεια σε ενα 8ωρο με παρα πολυ youtube και tik tok και σερφαρισμα στο ιντερνετ οταν πηγαινα σπιτι μπορει να ηθελε φορτιση το fold 5!!! με την ιδια χρηση αλλα οταν δουλευω 12ωρο μπορει να παω σπιτι και να εχει ακομα 30% το V3 και αυτο οφειλεται γιατι πολλες φορες δεν ανοιγω καν την μεσα οθονη γιατι η εξω που ειναι 6,43 κανει μια χαρα την δουλεια και οχι σαν το fold5 που την εξωτερικη οθονη δεν την χρησημοποιουσα γιατι ηταν μακροστενη και δεν με βολευε σε βιντεο και γιαυτο δουλευα μονο την μεσα που ειχε επακολουθο να τρωει την μπαταρια ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα