Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την καλησπέρα μου στους συμφορουμίτες,

Υπάρχει κάποια "πατέντα" για να μεταφέρω το υπόλοιπο που έχω σε ticket restaurant στον τραπεζικό μου λογαριασμό έστω και με μια μικρή προμήθεια;

Είδα πως γίνεται μέσω paysafe (αγορά από σουπερμάρκετ και φόρτωση paysafe debit mastercard -> SEPA transfer), αλλά χρεώνει 5% προμήθεια επί της συναλλαγής. Δεκτά και PMs. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από theodosisp
Δημοσ.

Πολύ καλή ερώτηση ! Έχω αρκετά μπλοκακια των 100€ ticket restaurant και θα προτιμούσα έστω και με μικρή χασουρα να τα μεταφέρω στο λογαριασμό μου . Θα δοκιμάσω paysafe μέχρι να βρεθεί καλύτερη εναλλακτική 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, petropg είπε

Πολύ καλή ερώτηση ! Έχω αρκετά μπλοκακια των 100€ ticket restaurant και θα προτιμούσα έστω και με μικρή χασουρα να τα μεταφέρω στο λογαριασμό μου . Θα δοκιμάσω paysafe μέχρι να βρεθεί καλύτερη εναλλακτική 

Μόλις τα κάνεις paysafe μετα τι μπορείς να τα κάνεις; Υπάρχει τρόπος να τα κάνεις μετρητά;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Μόλις τα κάνεις paysafe μετα τι μπορείς να τα κάνεις; Υπάρχει τρόπος να τα κάνεις μετρητά;

Είτε τα μεταφέρεις στην paysafe debit με 5% προμήθεια και τα χρησιμοποιείς με την virtual κάρτα, είτε τα στέλνεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό με 7.5 ευρώ σταθερή προμήθεια.

Δημοσ.

Τι υπόλοιπο έχεις μαζέψει σε ticket restaurant που δε μπορεις να το ξοδέψεις σε καμία εκ των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων ώστε να σκέφτεσαι τη μεταφορά; Πλέον περνάει και για delivery, σε πολλές αλυσίδες καφέ κλπ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 04/07/2025 at 13:58, ProponitisTouKanape said:

Τι υπόλοιπο έχεις μαζέψει σε ticket restaurant που δε μπορεις να το ξοδέψεις σε καμία εκ των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων ώστε να σκέφτεσαι τη μεταφορά; Πλέον περνάει και για delivery, σε πολλές αλυσίδες καφέ κλπ.

720 ευρώ το μήνα παίρνω ( διατακτικές 600 , καρτα 120 )  . Καποιούς μήνες θα φαω τα 500 σε ότι ανεφερες.  Κάποιους , λιγοτερά . Μέ τον καιρό μαζεύονται 1000+ , τα όποια λήγουν 28/2/2026 . Επίσης καταστήματα που στο  app φαίνονται συμβεβλήμα , παραγγέλνω ( καφε , πιτογυρά ) και όταν παω να πληρωσω με χάρτινα μου λένε μονο κάρτα , οπως τα lidl . 'Aρα μόνο σουπερμαρκετ είμαι κατοχυρωμένος . 

Δημοσ.

Δώσε τα σε έμπιστα πρόσωπα με -10% για τις αγορές τους σε supermarket και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kalmik είπε

Δώσε τα σε έμπιστα πρόσωπα με -10% για τις αγορές τους σε supermarket και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Εδω δεν θέλουν να δωσουν 5%!!!!

• Like 1
Δημοσ.

πριν αρκετα χρονια ειχα πουλησει με -20% καμια δεκα μπλοκακια των 100... θεωρω ακομα θα εχουν κοινο, αλλα σιγουρα η χασουρα δε θα ειναι 5% 😅

τωρα μακαρι να επαιρνα ακομα τικετ, μου φευγουν τρελα λεφτα καθε μηνα στο σουπερ

απο τα γραφομενα σου πιθανως συμφερει ο τροπος με τη Paysafe αλλα ισως καπου εχει λακο ή ψιλα γραμματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, paylidis είπε

πριν αρκετα χρονια ειχα πουλησει με -20% καμια δεκα μπλοκακια των 100... θεωρω ακομα θα εχουν κοινο, αλλα σιγουρα η χασουρα δε θα ειναι 5% 😅

τωρα μακαρι να επαιρνα ακομα τικετ, μου φευγουν τρελα λεφτα καθε μηνα στο σουπερ

απο τα γραφομενα σου πιθανως συμφερει ο τροπος με τη Paysafe αλλα ισως καπου εχει λακο ή ψιλα γραμματα

Ο λάκκος είναι ότι μεγάλα ποσά ίσως τα μπλοκάρει η paysafe μεχρι να αποδείξεις ότι δεν κάνεις ξέπλυμα.

Επεξ/σία από theodosisp
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να αγοράσεις paysafe όπως αναφέρθηκε, να μπεις σε στοιχηματική, να καταθέσεις την paysafe και να ποντάρεις οβερ 0.5 καμιά Ρεαλ. Τα κέρδη, κατάθεση στην κάρτα σου. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...