theodosisp Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Την καλησπέρα μου στους συμφορουμίτες, Υπάρχει κάποια "πατέντα" για να μεταφέρω το υπόλοιπο που έχω σε ticket restaurant στον τραπεζικό μου λογαριασμό έστω και με μια μικρή προμήθεια; Είδα πως γίνεται μέσω paysafe (αγορά από σουπερμάρκετ και φόρτωση paysafe debit mastercard -> SEPA transfer), αλλά χρεώνει 5% προμήθεια επί της συναλλαγής. Δεκτά και PMs. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 3 Ιουλίου από theodosisp
petropg Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Πολύ καλή ερώτηση ! Έχω αρκετά μπλοκακια των 100€ ticket restaurant και θα προτιμούσα έστω και με μικρή χασουρα να τα μεταφέρω στο λογαριασμό μου . Θα δοκιμάσω paysafe μέχρι να βρεθεί καλύτερη εναλλακτική
eidikos33 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 6 ώρες πριν, petropg είπε Πολύ καλή ερώτηση ! Έχω αρκετά μπλοκακια των 100€ ticket restaurant και θα προτιμούσα έστω και με μικρή χασουρα να τα μεταφέρω στο λογαριασμό μου . Θα δοκιμάσω paysafe μέχρι να βρεθεί καλύτερη εναλλακτική Μόλις τα κάνεις paysafe μετα τι μπορείς να τα κάνεις; Υπάρχει τρόπος να τα κάνεις μετρητά;
eaglos Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Δεν εχεις καποιον φιλο, συγγενη να τα ανταλλαξεις με μετρητα;
theodosisp Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 3 ώρες πριν, eidikos33 είπε Μόλις τα κάνεις paysafe μετα τι μπορείς να τα κάνεις; Υπάρχει τρόπος να τα κάνεις μετρητά; Είτε τα μεταφέρεις στην paysafe debit με 5% προμήθεια και τα χρησιμοποιείς με την virtual κάρτα, είτε τα στέλνεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό με 7.5 ευρώ σταθερή προμήθεια.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Τι υπόλοιπο έχεις μαζέψει σε ticket restaurant που δε μπορεις να το ξοδέψεις σε καμία εκ των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων ώστε να σκέφτεσαι τη μεταφορά; Πλέον περνάει και για delivery, σε πολλές αλυσίδες καφέ κλπ.
petropg Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου On 04/07/2025 at 13:58, ProponitisTouKanape said: Τι υπόλοιπο έχεις μαζέψει σε ticket restaurant που δε μπορεις να το ξοδέψεις σε καμία εκ των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων ώστε να σκέφτεσαι τη μεταφορά; Πλέον περνάει και για delivery, σε πολλές αλυσίδες καφέ κλπ. 720 ευρώ το μήνα παίρνω ( διατακτικές 600 , καρτα 120 ) . Καποιούς μήνες θα φαω τα 500 σε ότι ανεφερες. Κάποιους , λιγοτερά . Μέ τον καιρό μαζεύονται 1000+ , τα όποια λήγουν 28/2/2026 . Επίσης καταστήματα που στο app φαίνονται συμβεβλήμα , παραγγέλνω ( καφε , πιτογυρά ) και όταν παω να πληρωσω με χάρτινα μου λένε μονο κάρτα , οπως τα lidl . 'Aρα μόνο σουπερμαρκετ είμαι κατοχυρωμένος .
kalmik Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Δώσε τα σε έμπιστα πρόσωπα με -10% για τις αγορές τους σε supermarket και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.
sphinxgr Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 12 ώρες πριν, kalmik είπε Δώσε τα σε έμπιστα πρόσωπα με -10% για τις αγορές τους σε supermarket και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Εδω δεν θέλουν να δωσουν 5%!!!! 1
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου πριν αρκετα χρονια ειχα πουλησει με -20% καμια δεκα μπλοκακια των 100... θεωρω ακομα θα εχουν κοινο, αλλα σιγουρα η χασουρα δε θα ειναι 5% 😅 τωρα μακαρι να επαιρνα ακομα τικετ, μου φευγουν τρελα λεφτα καθε μηνα στο σουπερ απο τα γραφομενα σου πιθανως συμφερει ο τροπος με τη Paysafe αλλα ισως καπου εχει λακο ή ψιλα γραμματα
theodosisp Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 πμ (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, paylidis είπε πριν αρκετα χρονια ειχα πουλησει με -20% καμια δεκα μπλοκακια των 100... θεωρω ακομα θα εχουν κοινο, αλλα σιγουρα η χασουρα δε θα ειναι 5% 😅 τωρα μακαρι να επαιρνα ακομα τικετ, μου φευγουν τρελα λεφτα καθε μηνα στο σουπερ απο τα γραφομενα σου πιθανως συμφερει ο τροπος με τη Paysafe αλλα ισως καπου εχει λακο ή ψιλα γραμματα Ο λάκκος είναι ότι μεγάλα ποσά ίσως τα μπλοκάρει η paysafe μεχρι να αποδείξεις ότι δεν κάνεις ξέπλυμα. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:17 πμ από theodosisp 1
Rebelos2018 Δημοσ. Τρίτη στις 01:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:23 μμ Μπορείς να αγοράσεις paysafe όπως αναφέρθηκε, να μπεις σε στοιχηματική, να καταθέσεις την paysafe και να ποντάρεις οβερ 0.5 καμιά Ρεαλ. Τα κέρδη, κατάθεση στην κάρτα σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα