infini Δημοσ. Πέμπτη στις 11:22 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:22 μμ (επεξεργασμένο) Μπορεί κάποιος να γράψει πως κάνω μεταφορά από edered σε paysafe; Θα έχει χρέωση; Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:10 πμ από infini
theodosisp Δημοσ. Παρασκευή στις 01:45 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 01:45 μμ Αγορασε την απο σουπερμαρκετ.
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 01:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:50 μμ 23 ώρες πριν, infini είπε Ποια η διαφορά αν αγοράσεις μια paysafe των 5€ με μία των 100€; 95€ . 7
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 06:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:58 μμ On 03/07/2025 at 19:40, theodosisp said: Την καλησπέρα μου στους συμφορουμίτες, Υπάρχει κάποια "πατέντα" για να μεταφέρω το υπόλοιπο που έχω σε ticket restaurant στον τραπεζικό μου λογαριασμό έστω και με μια μικρή προμήθεια; Είδα πως γίνεται μέσω paysafe (αγορά από σουπερμάρκετ και φόρτωση paysafe debit mastercard -> SEPA transfer), αλλά χρεώνει 5% προμήθεια επί της συναλλαγής. Δεκτά και PMs. Ευχαριστώ! αγγελια insomnia. 100 ευρω πχ τα δινεις 90.τυχαιο νουμερο.καποιος θα θελει On 04/07/2025 at 01:15, petropg said: Πολύ καλή ερώτηση ! Έχω αρκετά μπλοκακια των 100€ ticket restaurant και θα προτιμούσα έστω και με μικρή χασουρα να τα μεταφέρω στο λογαριασμό μου . Θα δοκιμάσω paysafe μέχρι να βρεθεί καλύτερη εναλλακτική αγγελια insomnia. 100 ευρω πχ τα δινεις 90.τυχαιο νουμερο.καποιος θα θελει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα