leogramr Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση σχετικά με έκδοση πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ για μεταβίβαση σε συγκεκριμένο ΑΤΑΚ Μου εμφανίζει το συνημμένο μήνυμα Μηπως γνωρίζει κανεις σε τι μπορεί να οφείλεται; Ευχαριστω Λεωνιδας
leogramr Δημοσ. 3 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου Υπάρχει ένα ληξιπρόθεσμο. Είχα την εντύπωση ότι «την τελευταία πενταετία» εννοούν από 24 και πίσω κι όχι τον τρέχοντα χρόνο.
fidepab982 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, leogramr είπε Υπάρχει ένα ληξιπρόθεσμο. Είχα την εντύπωση ότι «την τελευταία πενταετία» εννοούν από 24 και πίσω κι όχι τον τρέχοντα χρόνο. Έβγαλα πρόσφατα εγώ , και είναι 6 τα χρόνια που τσεκαρει. Συγκεκριμένα μου τσεκαρει 2025 24 23 22 21 και 2020 Πλήρωσα τον ΕΝΦΙΑ μου για το 2025 και ο αγοραστής θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ του 2026, και το έσβησα από το δικό μου ε9 Επεξ/σία 3 Ιουλίου από fidepab982 1
fidepab982 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 19 ώρες πριν, leogramr είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 👍🏻 Όταν το βγάλεις, επιβεβαίωσε και εσύ ότι είναι 6 χρόνια (5 προηγούμενα συν τωρινό)
leogramr Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου Ναι όντως και μένα μου γράφει "....ετών 2020,2021,2022,2023,2024,2025 του φορολογούμενου ...." Καλησπέρα 👍 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα