nhn Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Σε μονοκατοικία του 60 ύστερα από αίτηση στη βονταφον να βάλουν σταθερο τηλεφώνο και ίντερνετ χαλκό ή εταιρεία αρνήθηκε γιατί δεν υπάρχει υπόγεια του σπιτιού με το κακάο ΜΕ σωλήνα αλλά εναέρια με box από τη διπλανή πολυκατοικία και ζήτησε να την κάνω εγώ με δικά μου έξοδα στην Αγία Παρασκευή.... Εντωμεταξύ η σωλήνα της οπτική ίνα έχει έρθει μέχρι το πεζοδρόμιο μου εδώ και 4 μήνες και ακόμα δε βάζουν σύνδεση μέσω οπτικής ίνας....οτι να ναι 8 λεπτά πριν, nhn είπε Σε μονοκατοικία του 60 ύστερα από αίτηση στη βονταφον να βάλουν σταθερο τηλεφώνο και ίντερνετ χαλκό ή εταιρεία αρνήθηκε γιατί δεν υπάρχει υπόγεια του σπιτιού με το κακάο ΜΕ σωλήνα αλλά εναέρια με box από τη διπλανή πολυκατοικία και ζήτησε να την κάνω εγώ με δικά μου έξοδα στην Αγία Παρασκευή.... Εντωμεταξύ η σωλήνα της οπτική ίνα έχει έρθει μέχρι το πεζοδρόμιο μου εδώ και 4 μήνες και ακόμα δε βάζουν σύνδεση μέσω οπτικής ίνας....οτι να ναι Επίσης η ΔΕΗ έχει βάλει οπτική ίνα στο ρολόι της ΔΕΗ και μου ήρθε πωλητής να μου σύνδεση ίντερνετ αλλά έχω δέσμευση στη βονταφον άλλους 15 μήνες και έχει πρόστιμο 294 ευρώ άμα φύγω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα