Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Link της προωθητικής ενέργειας.

Το Link της ιστοσελίδας όπου θα ανεβάσετε την απόδειξη αγοράς.

Το Link με τους όρους της προωθητικής ενέργειας και με τα προϊόντα που εξαιρούνται της προωθητικής.

Ισχύει για αγορές από 1/07/2025 έως 14/09/2025.

Την απόδειξη αγοράς πρέπει να την «ανεβάσετε» εντός 10 ημερών και τα χρήματα θα κατατεθούν στον Τραπεζικό σας λογαριασμό.

Εξαιρούνται Vicks, Ronal, Clearblue και συγκεκριμένοι κωδικοί μεγάλων συσκευασιών Pampers & Fairy (δείτε το 3ο link).

*****YΓ.  Κάτι που πρέπει να επισημάνω.

Η πολυεθνική P&G δυστυχώς για μια ακόμη φορά κάνει την ίδια κουτοπονηριά…

πχ: Στην συσκευασία με το απορρυπαντικό ρούχων της (ARIEL 90 μεζούρες - μέχρι και πριν δυο μήνες ήταν στα 4,5 litra), τώρα για την προωθητική ενέργεια την ονομάζει 86 μεζούρες και έχει αφαιρέσει προϊόν 630 ml (η νέα συσκευασία είναι μόνο 3,870 litra - κοιτάζοντας τις τιμές – συσκευασίες μέσα από τις ιστοσελίδες των γνωστών ελληνικών super market), αυξάνοντας παράλληλα την τιμή του προϊόντος…!

image.png.9eb8526ba320ab279890bf459b01b357.png

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 7
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, andreas1gr είπε

τα χρήματα θα κατατεθούν στον Τραπεζικό σας λογαριασμό είτε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, είτε έως 2 ημέρες

Εγώ πάντως που έστειλα IBAN μετά από έγκριση απόδειξης, λένε η κατάθεση θα γίνει εντός 5 ημερών.

4 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Η πολυεθνική P&G δυστυχώς για μια ακόμη φορά κάνει την ίδια κουτοπονηριά…

Πολύ καλή παρατήρηση, αλλά και πάλι νομίζω αξίζει το κέρδος.

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Την απόδειξη αγοράς πρέπει να την «ανεβάσετε» εντός 10 ημερών και τα χρήματα θα κατατεθούν στον Τραπεζικό σας λογαριασμό είτε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, είτε έως 2 ημέρες (κρίνοντας από προηγούμενη αντίστοιχη προωθητική ενέργεια).

Το bold κομματι αφαιρειται γιατι "ειναι να σου κατσει" και σου "εκατσε". Στην τελευταια που αναφερεις, εχω προσωπικη γνωση και ηταν εντελως αντιθετη απο την δικη σου. Αρκετες ημερες εκαναν (κοντα στην εβδομαδα; ), 2-3 φορες τους "ενοχλησα" μετα απο 2-3 ημερες πρωτη φορα, δεν υπηρχε κανενας απολυτως λογος να το κανω, μια αποδειξη ηταν και ολα οπως επρεπε, για καπου 10€  επιστροφης, τοσο που θυμαμαι οτι ειχα αποφασισει να μην ασχοληθω ξανα να φανταστεις.  (Κατι που προσωπικα θα το τηρησω.)

Κατι που δεν ισχυει για ολους, δεν πρεπει να αναφερεται ως δεδομενο στο ανοιγμα του τοπικ.

@kofer η εγκριση αποδειξης ειναι αυτο που μπορει να αργησει περισσοτερο, το επομενο κομματι νομιζω θα ειναι γρηγορο σχετικα, δεν θα πας με τιποτα 5 ημερες πιστευω. Πολυ λιγοτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Δοκιμάσατε να ανεβάσετε την απόδειξη για την επιστροφή; Εμένα απο χθες συνεχώς βγάζει ¨404 error δοκιμάστε αργότερα....

Screenshot 2025-07-04 at 14-56-17 Επιστροφή χρημάτων-σελίδα σφάλματος.PNG

Επεξ/σία από angelsride
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Το bold κομματι αφαιρειται γιατι "ειναι να σου κατσει" και σου "εκατσε". Στην τελευταια που αναφερεις, εχω προσωπικη γνωση και ηταν εντελως αντιθετη απο την δικη σου. Αρκετες ημερες εκαναν (κοντα στην εβδομαδα; ), 2-3 φορες τους "ενοχλησα" μετα απο 2-3 ημερες πρωτη φορα, δεν υπηρχε κανενας απολυτως λογος να το κανω, μια αποδειξη ηταν και ολα οπως επρεπε, για καπου 10€  επιστροφης, τοσο που θυμαμαι οτι ειχα αποφασισει να μην ασχοληθω ξανα να φανταστεις.  (Κατι που προσωπικα θα το τηρησω.)

Κατι που δεν ισχυει για ολους, δεν πρεπει να αναφερεται ως δεδομενο στο ανοιγμα του τοπικ.

Δεν νομίζω οτι απλά "μου έκατσε", γιατι την προηγούμενη φορά (πριν 3 μήνες αν θυμάμαι καλά)  ανέβασα συνολικά  περίπου 15 αποδείξεις σε όλη την διάρκεια της προωθητικής ενέργειας (μου έφεραν κ οι συγγενείς τις αποδείξεις να τους τις ανεβάσω στους δικους τους λογαριασμούς γιατι τους φαίνονταν βουνό η διαδικασία).

Πρόσεχα σίγουρα οι φωτογραφίες απο τις αποδείξεις να ειναι πολύ καθαρές και είχα τονίσει στους συγγενείς 1. να μην κάνουν αγορές απο συγκεκριμένη αλυσίδα όπου οι αποδείξεις τους λερώνουν σχεδόν αμέσως  2. Να μην τις τσαλακωσουν καθόλου... και 3. αν μπορούν στις αποδείξεις να έχουν μόνο προϊόντα της εταιρίας.. 

Τον τελευταίο μήνα όπου έκανα και τις δικές μου αγορές, μόλις εκανα την αγορά  έβγαζα αμέσως εκεί στο ταμείο φωτογραφία την απόδειξη και την ανέβαζα επιτόπου στην ιστοσελίδα τους....

Μέχρι να φτάσω και να βάλω τα ψώνια στο αυτοκίνητο,  είχε έρθει και το mail για να ανεβάσω κινητό και ΙΒΑΝ...

Μεχρι να φτάσω σε λιγα λεπτά σπίτι είχε γίνει κατάθεση!!!

Ακόμα και σε μη συστημική τράπεζα!!!

Μπορεί να έτυχε...;

Μπορεί επειδή οι αποδείξεις είχαν μόνο προϊόντα της P&G και η διαδικασία έτρεχε άμεσα...;

Τέλος πάντων το θέμα ειναι οτι η επιστροφή ειναι πραγματική ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένει κάποιος και 5 ημέρες. 

Καλό καλοκαίρι αγαπητέ. 

• Moderators
Δημοσ.

Οπως ειπα και πριν "μια αποδειξη ηταν και ολα οπως επρεπε", δεν χρειαζονταν το σεντονι. ;) 

Και σε μενα μαλιστα ηταν μονο 2-3 προιοντα δικα τους και τιποτα αλλο. 

Καλη συνεχεια.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, angelsride είπε

Καλησπέρα

Δοκιμάσατε να ανεβάσετε την απόδειξη για την επιστροφή; Εμένα απο χθες συνεχώς βγάζει ¨404 error δοκιμάστε αργότερα....

Screenshot 2025-07-04 at 14-56-17 Επιστροφή χρημάτων-σελίδα σφάλματος.PNG

κανε νεο λογαριασμο και θα βρεις το φως σου το ιδιο συνεβη και σε αλλους

• Like 1
Δημοσ.

ισχύει και για tide ??δεν θυμάμαι άλλη φορά να είναι μέσα και τώρα γράφει ναι …έχει αγοράσει κανείς tide με την προσφορά ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρελή προσφορά. Πριν λίγες μέρες έδινε και 6 ευρώ επιταγή ο Βασιλόπουλος για αγορές 20 ευρώ στα ίδια προϊόντα καθαριστικών πλυντηρίου. Ένα μεγάλο μπουκάλι Ariel σαπούνι και μαλακτικό lenor στα 20,40 μετά από όλες τις επιστροφές βγαίνει στα 4,4 ευρώ μόλις! Όσο ένα σουβλάκι σχεδόν! Χτύπησα αυτό το combo εις διπλούν και βγάζω άνετα 3 μήνες! xD

Επεξ/σία από dimitris21gr
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ειχε αποφασιστει οτι σε αυτο το φορουμ δεν θα μπαινουν μη τεχνολογικες προσφορες; Αλλαξε αυτο;

Δημοσ.

Τα προϊόντα που εξαιρούνται είναι πάρα πολλά. Ειδικά pampers. OK, από αυτά τα περισσότερα είναι μεγάλα πακέτα, που λογικά υπάρχουν κυρίως σε ιντερνετομάγαζα, αλλά κάτι πάνες-βρακάκια με 60-70 τεμάχια λογικά υπάρχουν και σε πολλά σουπερμάρκετ και μπορεί να μπερδευτεί κόσμος και να τα πάρει. 

Ίσως είναι καλό να μπει αυτή η λίστα σε κάνα spoiler στο 1ο ποστ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

P&G: μέλος στα μεγαλύτερα καρτέλ που λυμαίνονται την ελληνική λιανική (κυρίως) αγορά , δρώντας ανενόχλητοι εδώ (Ελλάδα) που τους περνάει, στην χειραγώγηση τιμών στο ράφι...

από μένα είναι cancel... υπάρχουν ακόμα επιλογές ευτυχώς.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, TechnoState είπε

P&G: μέλος στα μεγαλύτερα καρτέλ που λυμαίνονται την ελληνική λιανική (κυρίως) αγορά , δρώντας ανενόχλητοι εδώ (Ελλάδα) που τους περνάει, στην χειραγώγηση τιμών στο ράφι...

από μένα είναι cancel... υπάρχουν ακόμα επιλογές ευτυχώς.

Αναφορά σε κείμενο

Ὁ ἀναμάρτητος ὑμῶν, πρῶτον ἐπ' αὐτὴν τὸν λίθον βαλέτω

Βρες μας εσύ κάποιον εναλλακτικό παραγωγό που είτε να μην χειραγωγεί τιμές, είτε να έχει ίδια ποιότητα καθαριστικών προϊόντων με P&G και Unilever.

Νομίζω οι περισσότεροι γνωρίζουν πως η κανονική τιμή των προϊόντων είναι 50-60% της τιμής ραφιού, και μας το παρουσιάζουν ως "προσφορά".

Γι'αυτό και εκμεταλευόμαστε προσφορές σαν του ΟΡ όποτε είναι διαθέσιμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...