MightGuy Δημοσ. χθες στις 01:54 μμ Δημοσ. χθες στις 01:54 μμ Τελικά αποφάσισα να παραγγείλω το Realme GT 7 Pro καθώς φαινόταν υπέρ τούμπανο. Το θέμα μου είναι πως το έχω στα χέρια το κουτί, το οποίο είναι στα Ρωσικά. Η αγορά έγινε μέσω Σκρουτζ και το κατάστημα γράφει πως έχεις τουλάχιστον 10+ χρόνια και πολλές θετικές κριτικές. Το ερώτημα μου είναι αν ισχύει η εγγύηση και πως θα το μάθω; Στη Global σελίδα της Realme δεν φαίνεται το IMEI ενώ στη Ρωσική το βρίσκει κανονικά
Fulgore Δημοσ. χθες στις 02:06 μμ Δημοσ. χθες στις 02:06 μμ @MightGuy Αν θυμάμαι καλά για το service της Realme ήταν παλιότερα η Smart4all https://smart4all.com.gr/ Και είχα διαβάσει πέρυσι ότι η Procordia είναι το επίσημο για Realme Μιλησε μαζί τους να δεις τι θα σου πουν, και μας ενημερώνεις.
MightGuy Δημοσ. χθες στις 02:29 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 02:29 μμ Μίλησα μαζί τους στην αρχή μου είπαν ναι, αφού τους είπα πως το αγόρασα από σκρουτζ και ελληνικό κατάστημα.Τους ρώτησα εάν χρειάζονται κάποιον συριακό αριθμό. Μου ζήτησαν IMEI να το ψάξουν και δεν τους έβγαλε κάτι, γτ κολλάει το σύστημα μου είπαν. Έδωσα Όνομα και Τηλ. και μου είπαν πως θα έρθουν σε επικοινωνία, όταν θα έχουν απάντηση από τα κεντρικά. Στο realme.com/eu πάντως μου το βγάζει κανονικά τώρα αν και κολλάει, ίσως το global είναι για χώρες εκτός EU κτλ.
Fotia Δημοσ. χθες στις 02:33 μμ Δημοσ. χθες στις 02:33 μμ Αν είναι το παρακάτω ,δεν γράφει το κατάστημα ότι είναι ΕU ,και έχει μόνο ένα έτος εγγύηση https://www.mgmanager.gr/laptops-smartphones/smartphones/smartphones/realme-realme-gt-7-pro-5g-12gb-256gb-dual-sim-nfc-galaxy-grey_281003/?ref=bestprice.gr&__bpgid=MW5Ud1QjRFlIUDgsMjBmMHhkSlVXcjg=
Fulgore Δημοσ. χθες στις 02:49 μμ Δημοσ. χθες στις 02:49 μμ 11 λεπτά πριν, Fotia είπε Αν είναι το παρακάτω ,δεν γράφει το κατάστημα ότι είναι ΕU ,και έχει μόνο ένα έτος εγγύηση Λάθος. 2χρόνια εγγύηση έχει Το κατάστημα ότι να ναι γράφει στο site του. Ωρίστε συσκευή Ευρωπαική που στο site γράφει 1χρόνο εγγύηση https://www.mgmanager.gr/laptops-smartphones/smartphones/smartphones/realme-realme-rmx3939-c61-4g-6gb-128gb-dual-sim-nfc-dark-green-eu-_273954/
Fotia Δημοσ. χθες στις 03:03 μμ Δημοσ. χθες στις 03:03 μμ Δεν νομίζω κάνουν τόσο λάθος και για το ΕU και για την εγγύηση σε κάθε προιόν μόνο του ,δεν είναι δύσκολο να το βάλουν..
Fulgore Δημοσ. χθες στις 03:06 μμ Δημοσ. χθες στις 03:06 μμ Μόλις τώρα, Fotia είπε Δεν νομίζω κάνουν τόσο λάθος και για το ΕU και για την εγγύηση σε κάθε προιόν μόνο του ,δεν είναι δύσκολο να το βάλουν.. Αφού επιμένεις, ωρίστε και σε Samsung μεριά. Galaxy S25 EU, 1χρόνος εγγύηση https://www.mgmanager.gr/laptops-smartphones/smartphones/smartphones/samsung-samsung-sm-s931-galaxy-s25-5g-12gb-256gb-nfc-mint-eu-_277738/
Fotia Δημοσ. χθες στις 03:25 μμ Δημοσ. χθες στις 03:25 μμ Τα φέρνει δική του εισαγωγή και βάζει ανάλογα το προιόν ..
MightGuy Δημοσ. χθες στις 04:33 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 04:33 μμ Έκανα και μια προσπάθεια μέσω την υποστήριξη της Realme, όπου μου έγραψαν αυτό. Ίσως δεν είναι καλά διατυπωμένο το ερώτημα, καθώς η επιχείρηση έχει αγοράσει το κινητό όχι εγώ και μετά ήρθε στα χέρια μου. Τώρα νόμιμα, παράνομα δεν ξέρω περιμένω και απάντηση από Procordia, δεν το έχω αγγίξει καν το κουτί.
Fulgore Δημοσ. χθες στις 06:08 μμ Δημοσ. χθες στις 06:08 μμ 1 ώρα πριν, MightGuy είπε Απο την στιγμή που το αγόρασες μέσω καλαθιού σκρουτζ, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι στο κομμάτι εγγύησης. Παρόλα αυτά καλά κάνεις και το ψάχνεις παραπάνω. Θα μου κάνει τεράστια εντύπωση αν όντως ειναι εισαγωγή απο Ρωσια.
MightGuy Δημοσ. χθες στις 06:28 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 06:28 μμ Και εγώ αυτό σκέφτομαι ευτυχώς το πήρα από καλάθι Σκρουτζ, ότι θέμα να έχει κατευθείαν εκεί. Ξέρεις τώρα έχω αγοράσει κάτι με 700€ και "δεν μπορώ" να το ανοίξω γιατί με φοβίζει. Παρόλα αυτά περιμένω λίγο ακόμα, τώρα τι Procordia, Σκρουτζ, το μαγαζί της γειτονιάς η εγγύηση καλό είναι να υπάρχει. Δεν ξέρουμε ποτέ ποιός θα κάνει καλή δουλειά, γτ και Procordia που βλέπω reviews δεν είναι ότι καλύτερο. Ακόμα και το Σκρουτζ μπορεί τα Realme να τα στέλνει Procordia στην τελική. Λογικά θα το κρατήσω το προϊόν λόγο εγγύησης Σκρουτζ. Αυτό που παρατήρησα πάντως για όσους ενδιαφέρονται, είναι πως το Σκρουτζ γράφει ξεκάθαρα για την νόμιμη και εμπορική εγγύηση οι οποίες διαφέρουν μεταξύ τους. Και εκεί υπάρχει η διαφορά που ψάχνουμε καμιά φορά, και λέμε γτ είναι τόσο φθηνό σε σχέση με τις γνωστές αλυσίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα