Fotia Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Δυσκολο να στο δώσουν ,εκτός αν δεις το κουτι από κοντά με φυσική παρουσία . Aπό αυτούς που κάνουν δική τους εισαγωγή ,αγοράζουν και άλλοι ...
MightGuy Δημοσ. 7 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Fotia είπε Δυσκολο να στο δώσουν ,εκτός αν δεις το κουτι από κοντά με φυσική παρουσία . Aπό αυτούς που κάνουν δική τους εισαγωγή ,αγοράζουν και άλλοι ... Οπότε μπαρουφες το "επίσημος μεταπωλητής"; Δεν βρίσκω και την έκδοση 256gb σε αλυσίδα μόνο στο best price, Σκρουτζ κτλ.
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 7/7/2025 στις 8:26 ΜΜ, MightGuy είπε Οπότε μπαρουφες το "επίσημος μεταπωλητής"; Δεν βρίσκω και την έκδοση 256gb σε αλυσίδα μόνο στο best price, Σκρουτζ κτλ. Ισπανικό(Ευρωπαικό) Amazon και είσαι άρχοντας. Αλυσίδες μονο την 512gb έκδοση έχουν. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από Fulgore
MightGuy Δημοσ. 9 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Ισπανικό(Ευρωπαικό) Amazon και είσαι άρχοντας. Αλυσίδες μονο την 512gb έκδοση έχουν. Με πέθανες τώρα χαχαχα, παρήγγειλα το 1+ 13R από επίσημη ιστοσελίδα ( θήκη + φορτιστή 650€ ) και έρχεται από Πολωνία. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, αλλιώς θα γύριζα και το One Plus, τουλάχιστον ξεμπέρδεψα με το Σκρουτζ και σε λίγες μέρες θα έχω πίσω τα 700€. Αν πιστεύετε πως αξίζει τον κόπο καλώς. Προσωπικά το κινητό το θέλω για τα βασικά, παιχνίδια λίγο βαριά (δεν με νοιάζουν τα γραφικά) μόνο να μην καεί ζωντανό και να έχει "μακροζωία" 4-5 τουλάχιστον.
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, MightGuy είπε Με πέθανες τώρα χαχαχα, παρήγγειλα το 1+ 13R από επίσημη ιστοσελίδα ( θήκη + φορτιστή 650€ ) και έρχεται από Πολωνία. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, αλλιώς θα γύριζα και το One Plus, τουλάχιστον ξεμπέρδεψα με το Σκρουτζ και σε λίγες μέρες θα έχω πίσω τα 700€. Αν πιστεύετε πως αξίζει τον κόπο καλώς. Προσωπικά το κινητό το θέλω για τα βασικά, παιχνίδια λίγο βαριά (δεν με νοιάζουν τα γραφικά) μόνο να μην καεί ζωντανό και να έχει "μακροζωία" 4-5 τουλάχιστον. To GT7 pro πιο πολύ με το Oneplus13 συγκρίνεται στους περισσότερους τομείς. To Oneplus 13R ειναι παρόμοιο με το Realme GT 7, το οποίο ήδη το βρίσκεις αρκετά φθηνότερα σε Ελλάδα και εξωτερικό(και το Realme έχει και 7000 μπαταρία). Και το 13R αν θέλεις το κρατάς, μιας και σε καλύπτει με αυτά που ζητάς. Αρα ειναι καθαρά στην δική σου κρίση τι θα κάνεις. Επεξ/σία 10 Ιουλίου από Fulgore
MightGuy Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Fulgore είπε To GT7 pro πιο πολύ με το Oneplus13 συγκρίνεται στους περισσότερους τομείς. To Oneplus 13R ειναι παρόμοιο με το Realme GT 7, το οποίο ήδη το βρίσκεις αρκετά φθηνότερα σε Ελλάδα και εξωτερικό(και το Realme έχει και 7000 μπαταρία). Και το 13R αν θέλεις το κρατάς, μιας και σε καλύπτει με αυτά που ζητάς. Αρα ειναι καθαρά στην δική σου κρίση τι θα κάνεις. Με σκλαβώνεις πραγματικά μόνο και μόνο επειδή στα ίδια λεφτά, παίρνω αρκετά καλύτερο κινητό άσε που έχει και το ωραίο το πορτοκαλί στο Realme. Θα δω τι παίζει με πολιτική επιστροφής στην One Plus και ίσως το τολμήσω. Δεν έχω ξανά πάρει κάτι από Amazon λόγω του ότι μεγάλωσα σε επαρχία και το φοβόμουν. Ότι βλέπω Dispatched & Sold by Amazon είναι εντελώς safe σαν Σκρουτζ αλλά ακόμα καλύτερο, γιατί βλέπω πως καλύπτει εγγύηση το Amazon + επειδή είναι ευρωπαϊκό θα το δέχεται Procordia; Υ.Γ. Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, τώρα μαθαίνω και εγώ και μου φαίνεται ενδιαφέρον όλη η διαδικασία να βρεις κάτι που να αξίζει σε καλή τιμή, γτ πλέον Ελλάδα θέλει γερή τσέπη στις αλυσίδες.
Λύση Fulgore Δημοσ. 10 Ιουλίου Λύση Δημοσ. 10 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, MightGuy είπε Δεν έχω ξανά πάρει κάτι από Amazon λόγω του ότι μεγάλωσα σε επαρχία και το φοβόμουν. Ότι βλέπω Dispatched & Sold by Amazon είναι εντελώς safe σαν Σκρουτζ αλλά ακόμα καλύτερο, γιατί βλέπω πως καλύπτει εγγύηση το Amazon + επειδή είναι ευρωπαϊκό θα το δέχεται Procordia; Ναι ειναι Ευρωπαικό και ο πωλητής το Amazon. Αρα σε περίπτωση βλάβης, ή το στέλνεις πίσω στο Amazon(πωλητή)ή μιλάς με Procordia, την οποία πάλι μπορείς να ρωτήσεις να θέλεις για επιβεβαίωση όσο περιμένεις. Πρόσεξε μόνο μην πάρεις καταλάθος μτχ(used). Το prime που γράφει είναι η συνδρομητική μηνιαία υπηρεσία του Amazon. Εχει αν δεν κάνω λάθος δοκιμαστική για 1μήνα(που μετά ακυρώνεις)αν δεν έχεις ξαναβάλει ποτέ και θέλεις να γλυτώσεις κάποια χρήματα.
MightGuy Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 33 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι ειναι Ευρωπαικό και ο πωλητής το Amazon. Αρα σε περίπτωση βλάβης, ή το στέλνεις πίσω στο Amazon(πωλητή)ή μιλάς με Procordia, την οποία πάλι μπορείς να ρωτήσεις να θέλεις για επιβεβαίωση όσο περιμένεις. Πρόσεξε μόνο μην πάρεις καταλάθος μτχ(used). Το prime που γράφει είναι η συνδρομητική μηνιαία υπηρεσία του Amazon. Εχει αν δεν κάνω λάθος δοκιμαστική για 1μήνα(που μετά ακυρώνεις)αν δεν έχεις ξαναβάλει ποτέ και θέλεις να γλυτώσεις κάποια χρήματα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Θα το ψάξω και θα δω αν αξίζει η επιστροφή (να μην αγχώνομαι με τα χρήματα πέρα δώθε), αλλά θα έχω και μελλοντικά εναλλακτική το Amazon για οποιοδήποτε συσκευή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα