Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα..Πάλι έξοδα..

Ο παλιός μας φούρνος pitsos 8 χρονών έβγαλε σκουριές και τρύπες πάνω από τις αντιστάσεις.. 

Ψάχνω να βρω καμιά προσφορά μέχρι 500-600 ευρώ ηλεκτρικός...Αν δείτε κάτι σφυριξτε..

Αποτι είδα στο gov δεν έχει voucher ανακύκλωση φούρνου .

https://www.skroutz.gr/s/15290501/Bosch-HKR390050-Kouzina-66lt-me-Keramikes-Esties-P60ek-Inox.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Κάτι τέτοιο?

Επεξ/σία από daPro
  • Haha 1
Δημοσ.

Οι bosch είναι κορυφή γενικά.αυτος είναι ο παλιος μου φούρνος,τον εδωσα στη μανα μου λογω ανακαίνισης,πηγα σε εντοιχιζομενα. Είναι πολύ καλος,ψήνει ωραία,δεν έχει κατανάλωση.

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, daPro είπε

Καλησπέρα..Πάλι έξοδα..

Ο παλιός μας φούρνος pitsos 8 χρονών έβγαλε σκουριές και τρύπες πάνω από τις αντιστάσεις.. 

Ψάχνω να βρω καμιά προσφορά μέχρι 500-600 ευρώ ηλεκτρικός...Αν δείτε κάτι σφυριξτε..

Αποτι είδα στο gov δεν έχει voucher ανακύκλωση φούρνου .

https://www.skroutz.gr/s/15290501/Bosch-HKR390050-Kouzina-66lt-me-Keramikes-Esties-P60ek-Inox.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Κάτι τέτοιο?

Bosch, Simens, Neff και Πιτσος,  ειναι το ίδιο πράγμα....

Τι δεν κατάλαβες απο τις τρύπες και τις σκουριές του πιτσος φούρνου σου και θέλεις να ξανά αγοράσεις τον ίδιο φούρνο με άλλο λογότυπο;

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Bosch, Simens, Neff και Πιτσος,  ειναι το ίδιο πράγμα....

Τι δεν κατάλαβες απο τις τρύπες και τις σκουριές του πιτσος φούρνου σου και θέλεις να ξανά αγοράσεις τον ίδιο φούρνο με άλλο λογότυπο;

Ποια μάρκα προτείνεις δεν είπες..

Δεν το ήξερα ότι η Bosh και Πίτσος είναι το ίδιο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, daPro είπε

Ποια μάρκα προτείνεις δεν είπες..

Δεν το ήξερα ότι η Bosh και Πίτσος είναι το ίδιο.

Εμείς αγοράσαμε πριν 15 χρόνια Miele...

Ναι κοστίζει πιο ακριβά αλλά ειναι πιστός σκύλος όσο ακαρδα και αν της φερθείς  (όχι τακτικό καθάρισμα,  καμία μέριμνα για να μην μείνουν υδρατμοί μέσα στον φούρνο κλπ κλπ)...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ιδια ειναι ναι αλλα καμία σχεση ποιοτικά pitsos με bosch. Χρονια bosch δουλεύω,με ανοιχτή  πορτα μεχρι να κρυωσει ο φουρνος και επιτοπου καθαρισμα δεν ειχα ποτέ προβλήματα!

Η μητέρα μου ειχε pitsos, μια καφέ, ξεθωριασε το καφε χρωμα και καηκε 5-6 φορες ενα ματι και αντιστασεις.Εσωτερικα ηταν σκυλί ομως δε σκουριασε.

Ολες μου οι συσκευες ειναι bosch . Φουρνος,ψυγείο,μικροκυμάτων,πλυντηριο πιατων, σ κ υ λ ι ά.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/15290515/Pitsos-PHC009120-Kouzina-66lt-me-Keramikes-Esties-P60ek-Leyki.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Με κλειστά μάτια! Τον είχαμε 4+ χρόνια και δεν θα τον άλλαζα με τίποτα, αλλά κάναμε ανακαίνιση κουζίνας και βάλαμε εντοιχισμένα. Είναι άψογος και ο φούρνος και τα μάτια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...