MasterX Δημοσ. Παρασκευή στις 06:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:26 μμ (επεξεργασμένο) Στο Αγρίνιο σημερα γυρω στις 17:00 μας χτυπησε καποιος, κουδουνι στην πολυκατοικια μας και ειπε οτι "ειναι απο τη ΔΕΗ για μια βλαβη" Ακουγοταν οτι εκανε καποιες εργασιες στα ρολογια της πολυκατοικιας διπλα στην κεντρικη εισοδο. δεν τον προλαβαν αλλα για σιγουρια βγαλανε φωτο και τα διακριτικα που ειχε το αυτοκινητο ηταν ......... δεν βρισκουμε καποιες πληροφοριες στο Ιντερνετ για τετοια εταιρεια..Υπαρχει περιπτωση να ειναι συνεργαζομενη με ΔΕΔΔΗΕ ή μηπως με καποιο αλλο παροχο; Η μηπως ειναι καποια απατη καθως προσφατα στη πολη μας ακουστηκε "για μια ύποπτη γυναίκα που, σύμφωνα με δεκάδες αναρτήσεις στα social media, κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου και επιχειρεί να εισέλθει σε κατοικίες, με τη δικαιολογία ότι πραγματοποιεί έλεγχο «δικτύου» — όπως ηλεκτρικού ρεύματος ή Wi-Fi." Και επισης τι θα μπορουσε να εκανε στα ρολογια ρευματος; Οποιος γνωριζει κατι σχετικο ας μας πει EDIT: Τελικα καλεσα εγω στο τηλ και μου απαντησαν οτι ειναι καποιος εργολαβος και ειχαν να βαλουν ενα μοντεμ με sim για ενα (ή περοσσοτερους) εξυπνο μετρητη να διαβιβαζει αυτοματα στοιχεια Επεξ/σία Κυριακή στις 02:39 πμ από MasterX 1
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 06:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:32 μμ Βρήκα αυτό από το τηλέφωνο φαίνεται οκ 2
NikosKallithea Δημοσ. Παρασκευή στις 07:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:16 μμ Πάρε τηλέφωνο να μαθεις ποιοι είναι, για αποτη πάντως με τρια αυτοκίνητα, τηλέφωνα, πινακίδες κλπ κομμάτι δύσκολο, καποιος εργολάβος ειναι. 2
MasterX Δημοσ. Παρασκευή στις 07:29 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 07:29 μμ 7 minutes ago, NikosKallithea said: Πάρε τηλέφωνο να μαθεις ποιοι είναι, για αποτη πάντως με τρια αυτοκίνητα, τηλέφωνα, πινακίδες κλπ κομμάτι δύσκολο, καποιος εργολάβος ειναι. ενα ηταν το αυτοκινητο, το βγαλαμε 3 φωτο Στο ΔΕΔΔΗΕ που πηραμε τηλ μας ειπαν να τους στειλουμε email Το ωραιο ειναι, προφανως ασχετο, πριν λιγο με πηραν καποιο τηλ απο το 6939525581 απο μια εταρεια Crystal κάτι.. ηξεραν το ονοματεπωνυμο μου και ειπαν οτι χρωσταω καποια χρηματα απο καποια κρυπτονομισματα που ειχα παρει παλιοτερα! Δεν εχω ασχοληθει ποτε με κρυπτο.. Το προβλημα ειναι οτι ειχαν τα στοιχεια μου και το τηλ.. Απο που αραγε; Χαμος γινεται με τις απατες 1
Vstromrider Δημοσ. Παρασκευή στις 07:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:31 μμ Νομιζω πως πια πως εχουμε περασει στην φαση της παρανοιας σαν κοινωνια. Αμαξι επαγγελματικο , με διακριτικα, με τηλεφωνο, διευθυνση, και αναρωτιομαστε μην ηρθε να μας κανει βουντου στην πολυκατοικια. 4 1
nvel Δημοσ. Παρασκευή στις 07:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:41 μμ 1 ώρα πριν, MasterX είπε Η μηπως ειναι καποια απατη καθως προσφατα στη πολη μας ακουστηκε "για μια ύποπτη γυναίκα που, σύμφωνα με δεκάδες αναρτήσεις στα social media, κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου και επιχειρεί να εισέλθει σε κατοικίες, με τη δικαιολογία ότι πραγματοποιεί έλεγχο «δικτύου» — όπως ηλεκτρικού ρεύματος ή Wi-Fi." τι σχέση να έχει, επιχείρησαν να μπουν σε κατοικία; 1 ώρα πριν, MasterX είπε Και επισης τι θα μπορουσε να εκανε στα ρολογια ρευματος; να τα αντικαταστήσει μήπως;
filipprin Δημοσ. Παρασκευή στις 07:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:46 μμ Μονο σε μενα εκανε εντυπωση η μελαμψη φατσα στο τιμονι η γερασα και δεν βλεπω καλα 2 2
MasterX Δημοσ. Παρασκευή στις 07:53 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 07:53 μμ (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, filipprin said: Μονο σε μενα εκανε εντυπωση η μελαμψη φατσα στο τιμονι η γερασα και δεν βλεπω καλα Μαλλον μαυρισμενος απο τον ηλιο θα ηταν .. 😄 22 minutes ago, Vstromrider said: Νομιζω πως πια πως εχουμε περασει στην φαση της παρανοιας σαν κοινωνια. Αμαξι επαγγελματικο , με διακριτικα, με τηλεφωνο, διευθυνση, και αναρωτιομαστε μην ηρθε να μας κανει βουντου στην πολυκατοικια. δεν το βρισκω τοσο περιεργο με ολα αυτα που ακουμε καθε μερα. Τους ανοιξε ανθρωπος μεγαλης ηλικιας και μετα θορυβηκαν οι δικοι του μηπως ειναι κανενας απατεωνας γιατι και αυτοι δεν δωσαν περαιτερω στοιχεια τους. Εχουμε καποιους ηλικιωμενους στη πολυκατοικια και προσεχουμε λιγο παραπανω Τελικα καλεσα εγω στο τηλ και μου απαντησαν οτι ειναι καποιος εργολαβος και ειχαν να βαλουν ενα μοντεμ για ενα (ή περοσσοτερους) εξυπνο μετρητη να διαβιβαζει αυτοματα στοιχεια Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:54 μμ από MasterX 1 1
NikosKallithea Δημοσ. Παρασκευή στις 07:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:53 μμ 4 λεπτά πριν, filipprin είπε Μονο σε μενα εκανε εντυπωση η μελαμψη φατσα στο τιμονι η γερασα και δεν βλεπω καλα Ολοι οι εργολαβοι μελαμψή φατσα εχουν, εχεις δει εσυ κανεναν Έλληνα να δουλευει σε πραγματικά έργα στον δρομο, οικοδομη, σκαψίματα κλπ 1
filipprin Δημοσ. Παρασκευή στις 07:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:57 μμ (επεξεργασμένο) Παντως στη φοτο ο οδηγος παραπεμπει σε συγκεκριμενη υποπτη μελαμψη φτατσα για να μη κρυβομαστε . Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:00 μμ από filipprin 3 2
HamerZ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:58 μμ Πάντως, να αναφέρω, ότι σήμερα το πρωί κάλεσαν θεία μου για το κλασσικό να έρθουν για "επισκευή από τη ΔΕΗ", με κλασσικές οδηγίες να τοποθετήσει σε συγκεκριμένο μέρος τα χρυσαφικά της κτλ κτλ. Τη ήπαν ότι θα περάσουν συγκεκριμένη ώρα σήμερα το μεσημέρι, και ενώ "φύλαξα τσίλιες" δε φάνηκαν. Όταν τους είπε θα ενημερώσει την Αστυνομία, δεν σταμάτησε ο καλών και συνέχισε το ποίημα του, το κλασικό που λέγαν και παλιότερα. Μάλιστα έδωσε και το κινητό του, που με αναζήτηση μέσω google δεν το βγάζει πουθενά δηλωμένο. 1
filipprin Δημοσ. Παρασκευή στις 08:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:02 μμ 8 λεπτά πριν, MasterX είπε Τελικα καλεσα εγω στο τηλ και μου απαντησαν οτι ειναι καποιος εργολαβος και ειχαν να βαλουν ενα μοντεμ για ενα (ή περοσσοτερους) εξυπνο μετρητη να διαβιβαζει αυτοματα στοιχεια επ αυτου γνωριζουμε κατι????περιεργο μου φενεται.
cthulhucarbide Δημοσ. Παρασκευή στις 08:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:04 μμ 5 λεπτά πριν, HamerZ είπε Πάντως, να αναφέρω, ότι σήμερα το πρωί κάλεσαν θεία μου για το κλασσικό να έρθουν για "επισκευή από τη ΔΕΗ", με κλασσικές οδηγίες να τοποθετήσει σε συγκεκριμένο μέρος τα χρυσαφικά της κτλ κτλ Ποιες είναι οι κλασσικές οδηγίες περί χρυσαφικών; 1 5
spinemm Δημοσ. Παρασκευή στις 08:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:20 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, MasterX said: Στο Αγρίνιο σημερα γυρω στις 17:00 μας χτυπησε καποιος, κουδουνι στην πολυκατοικια μας και ειπε οτι "ειναι απο τη ΔΕΗ για μια βλαβη" Ακουγοταν οτι εκανε καποιες εργασιες στα ρολογια της πολυκατοικιας διπλα στην κεντρικη εισοδο. δεν τον προλαβαν αλλα για σιγουρια βγαλανε φωτο και τα διακριτικα που ειχε το αυτοκινητο ηταν ERGO ELECTRICITY IKE ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ τηλ. 6943079229 Σολομου 94 Πατρα δεν βρισκουμε καποιες πληροφοριες στο Ιντερνετ για τετοια εταιρεια..Υπαρχει περιπτωση να ειναι συνεργαζομενη με ΔΕΔΔΗΕ ή μηπως με καποιο αλλο παροχο; Η μηπως ειναι καποια απατη καθως προσφατα στη πολη μας ακουστηκε "για μια ύποπτη γυναίκα που, σύμφωνα με δεκάδες αναρτήσεις στα social media, κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου και επιχειρεί να εισέλθει σε κατοικίες, με τη δικαιολογία ότι πραγματοποιεί έλεγχο «δικτύου» — όπως ηλεκτρικού ρεύματος ή Wi-Fi." Και επισης τι θα μπορουσε να εκανε στα ρολογια ρευματος; Οποιος γνωριζει κατι σχετικο ας μας πει Σολομου 94 παντως ειναι μια πολυκατοικια 3οροφη και στο ισογειο εχει ενα μαγαζι ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ.....ενω οι πινακιδες του οντως ανηκουν σε λευκο punto "van". Απο την αλλη δεν χανεις τιποτα να παρεις τηλ στο κινητο που εχει και να του πεις οτι ενδιαφερεσαι για την αγγελια ετσι ωστε να μαθεις περισσοτερα.... Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:22 μμ από spinemm
mariosnik_ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:24 μμ Πραγματικά δεν ξέρεις τι να περιμένεις και από που να προφυλαχτεις πλέον. Τι δουλειά έχει να χτυπάει κουδούνια πολυκατοικίας και να κοιτάει τα ρολόγια η να θέλει να μπει μέσα στα διαμερίσματα δήθεν για μια βλάβη, άτομο από ιδιώτη εργολάβο. Τι ακριβώς να κάνει μέσα στο κτίριο; Τον κάλεσε κανένας από την πολυκατοικία για κάποιο θέμα; Νομιζω οτι δεν έχει καμία δουλειά, ακομα και έτσι που είδατε ότι μιλάμε για κάποια εταιρεία. Σε διπλανή μας πολυκατοικία είχε εισέλθει κάποιος ο οποίος χτύπαγε τα κουδούνια και έλεγε ότι ήθελε να κάνει προσφορές από ιδιώτη παροχο ηλεκτρικού. Αργότερα κάποιος ένοικος αντιλήφθηκε ότι ο ιδιος ο άνθρωπος είχε κατέβει κάτω στο υπόγειο και έβγαζε φωτογραφίες τα ρολόγια. Του είπαν να αποχωρήσει αλλά αρνήθηκε λέγοντας ότι έπρεπε να κάνει κάποια δουλειά. Μετά κατέβηκε κάτω όλη η πολυκατοικία και τον πέταξαν έξω. Σε άλλη γειτονική πολυκατοικία χτύπησε καποιος το κουδούνι του διαχειριστη και ζητούσε τα κλειδιά του υπογειου για να φτιάξει κάτι σε ένα κουτί του ΟΤΕ. Φορούσε μπλούζα του ΟΤΕ. Επειδή κατάλαβαν από την φάτσα του ότι παιζόταν κάτι ύποπτο και κουτί του ΟΤΕ δεν υπήρχε εκεί, του λένε ότι δεν έχουν κλειδιά από το υπόγειο. Επέμενε αυτός. Μετά λέει καλά αλλά θα το πω στον υπεύθυνο ότι δεν ανοίξατε (ποιον υπεύθυνο....). Του λένε ναι οκ πες το στον υπεύθυνο.... 1 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα