f_x Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην κοινότητα! Έχω φοιτητικό αριθμό στην Vodafone CU και το μόνο που χρειάζομαι είναι να δέχομαι κλήσεις και SMS (κυρίως για τράπεζες, κωδικούς 2FA κ.λπ.). Ωστόσο, για να μην μπαίνει ο αριθμός σε φραγή, αναγκάζομαι να κάνω ανανέωση τουλάχιστον 13€ κάθε τρίμηνο — δηλαδή 52€ τον χρόνο, χωρίς να χρησιμοποιώ πραγματικά τον αριθμό. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πιο οικονομική επιλογή; Ο στόχος μου είναι να κρατήσω ενεργό τον αριθμό, με όσο το δυνατόν μικρότερο ετήσιο κόστος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 4 Ιουλίου από f_x
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου σε q εκανες ανανεωση μια φορα το χρονο.δεχομουν εισερχομενες αλλα δεν θυμαμαι αν δεχομουν sms μετα το τριμηνο. δυο χρονια επαιζα ετσι On 04/07/2025 at 18:31, f_x said: Καλησπέρα στην κοινότητα! Έχω φοιτητικό αριθμό στην Vodafone CU και το μόνο που χρειάζομαι είναι να δέχομαι κλήσεις και SMS (κυρίως για τράπεζες, κωδικούς 2FA κ.λπ.). Ωστόσο, για να μην μπαίνει ο αριθμός σε φραγή, αναγκάζομαι να κάνω ανανέωση τουλάχιστον 13€ κάθε τρίμηνο — δηλαδή 52€ τον χρόνο, χωρίς να χρησιμοποιώ πραγματικά τον αριθμό. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πιο οικονομική επιλογή; Ο στόχος μου είναι να κρατήσω ενεργό τον αριθμό, με όσο το δυνατόν μικρότερο ετήσιο κόστος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα