sattack Δημοσ. Τρίτη στις 09:38 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 09:38 πμ (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ringboy είπε Ωραια. Ευχαριστω. Δλδ μπορουμε να φτιαξουμε με την βοηθεια του rufus ενα στικακι με win11 και αν θελησουμε να τα εγκαταστησουμε (μεσα απο τα win10) θα εγκατασταθουν χωρις τα γνωστα προαπαιτουμενα των 11 και χωρις την βοηθεια του rufus. Ναι! 14 λεπτά πριν, ringboy είπε Μετα εγκαθιστουμε το office 365 παλι απο στικακι που φτιαξαμε στο rufus αλλα τωρα στο περιβαλον των win 11. Σωατα? Αυτο τωρα για το οffice ειναι αλλη ξεχωριστή υπόθεση! Δεν χρειάζεσαι το rufus για να εγκαταστήσεις το office. To εγκαθιστας κανονικά, κατεβάζοντας το απο την Microsoft. (Είτε είσαι μέσα σε win10, ειτε είσαι μέσα σε win11) Kαι απλώς και μονο το ενεργοποιείς μετα με συτο το Activation script που ειπα, που ειναι γραμμένο στο Github. (Λίγο Google με αυτες τις λεξεις, θα σου βγάλει αμέσως τη σελίδα αυτη). (Μετα, στη σελίδα αυτη, πιο κατω σου λεει link για να κατεβάσεις το office απο τη MS. Μαλιστα εχει και καρδούλα διπλα στο link για την πιο χρήσιμη, την πιο συνηθισμένη εκδοση του office!) Το rufus δεν χρειάζεται πουθενά για αυτές τις ενεργοποιήσεις. (Του office, αλλά και των ιδίων των windows). Aπλως το έγραψα και αυτο εδω στο ιδιο θεμα, γιατι πολλοί μπορει να μην εχουν άδειες και να ψάχνουν κλειδιά. Δεν χρειάζεται! Μονο όποιος χρησιμοποιεί το μηχανημα για επαγγελματική χρηση, εκει ναι, οφείλεται να αγορασει άδειες, για να μην φαει κανενα προστιμο αν του κάνει ελεγχο η εφορία κλπ. Οι υπόλοιποι ερασιτεχνικά, ας βαλουν windows και office έτσι εύκολα και δωρεάν. Πχ μπορει καποιος να μην εχει ηδη win10 (ίσως να εχει τα 7) και να θελει να βάλει win11 σε παλιο pc. Μπορει να κάνει πρωτα την εγκατασταση των win10 και να τα ενεργοποιήσει έτσι με το activation script. Και μετα να τα αναβαθμισει σε win11 με το rufus. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:53 πμ από sattack 2
hp8 Δημοσ. Τρίτη στις 09:52 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:52 πμ 14 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε i52500k Spoiler 1 1
kaykis27 Δημοσ. Τρίτη στις 10:49 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:49 πμ Άραγε σε laptop (15ετιας) με Intel core 2 duo 🫣 μπορεί να γίνει κάτι; (Ίσα ίσα για ίντερνετ το έχω και για να μην πεταχτεί)
sattack Δημοσ. Τρίτη στις 10:57 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 10:57 πμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, kaykis27 είπε Άραγε σε laptop (15ετιας) με Intel core 2 duo 🫣 μπορεί να γίνει κάτι; (Ίσα ίσα για ίντερνετ το έχω και για να μην πεταχτεί) Αν εχει sse4.2 και popcnt, πιθανότατα να γινεται. Δεν χανεις τίποτα να το δοκιμάσεις παντως! Επεξ/σία Τρίτη στις 10:58 πμ από sattack
hp8 Δημοσ. Τρίτη στις 11:07 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:07 πμ 12 λεπτά πριν, kaykis27 είπε laptop (15ετιας) με Intel core 2 duo όχι για 24Η2 Για την 23 με τα σχετικά bypass ναι Αλλα τι περιμένεις από ένα core 2 duo στα 11 και με 4gb ram ? 1
giannis808 Δημοσ. Τρίτη στις 11:36 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:36 πμ Ευχαριστω και για το σκριπτακτι για τα Office. Μου ειχαν σπασει τα νευρα με το LibreOffice μιας και επειδη δεν ασχολουμαι πολυ δεν ειχα ψαχτει για ενεργοποιηση απο τον "θειο" 1
kaykis27 Δημοσ. Τρίτη στις 01:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:47 μμ 2 ώρες πριν, hp8 είπε όχι για 24Η2 Για την 23 με τα σχετικά bypass ναι Αλλα τι περιμένεις από ένα core 2 duo στα 11 και με 4gb ram ? Δεν περιμένω κάτι σπουδαίο.. ίσα ίσα να δουλεύει (ούτως ή άλλως δεν κάνω συχνή χρήση) 1
zio10 Δημοσ. Τρίτη στις 04:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:52 μμ Πολύ χρήσιμο θέμα για πολύ κόσμο! Έχω βάλει windows 11 σε παλιό μηχάνημα (i5-2520M) ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό, είναι πολύ απλή διαδικασία. Δεν ξέρω αν λειτουγεί ακόμα αλλά θα μπορούσε κάποιος να το δοκιμάσει. https://www.pcsteps.gr/151027-αυτόματο-update-windows-11-24h2/ 1
MiriamGreene Δημοσ. Τρίτη στις 06:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:21 μμ Απόλυτα σωστά όλα όσα γράφεις και μπράβο που το ανέλυσες τόσο απλά και κατανοητά. Πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να πετιούνται παλιά laptop και PC, ειδικά αν κάνουν τη δουλειά τους χωρίς προβλήματα. Έχω κάνει κάτι παρόμοιο κι εγώ με παλιό laptop (επίσης με επεξεργαστή του 2012) και με Rufus + modified ISO κατάφερα να περάσω Win11 χωρίς TPM και άλλους περιορισμούς. Η διαδικασία ήταν πιο εύκολη απ’ ό,τι περίμενα. Για το Office και την ενεργοποίηση, ισχύει, υπάρχει τρόπος μέσα από GitHub (σε open-source scripts), και είναι ενδιαφέρον πως η Microsoft δεν τα έχει "κατεβάσει", προφανώς για τους λόγους που αναφέρεις: να μη χάνει την επαφή με την ερασιτεχνική βάση χρηστών. Προσωπικά, ένα activation script το βρήκα μέσω ενός παλιού οδηγού που είχε αναρτήσει κάποιος στο cdrbsoftwares.com όταν έψαχνα λύσεις — είχε κάποια χρήσιμα βήματα για την όλη διαδικασία. Δεν το είχα ξανακούσει, αλλά έτυχε να βοηθήσει. Το μόνο που θα πρόσθετα είναι ότι καλό είναι να κρατήσουμε και ένα backup πριν ξεκινήσει όλη η διαδικασία, ειδικά αν πρόκειται για αναβάθμιση και όχι καθαρή εγκατάσταση. Κατά τ’ άλλα, αν κάποιος έχει λίγο χρόνο και διάθεση, μπορεί να δώσει “δεύτερη ζωή” στο μηχάνημά του χωρίς κανένα απολύτως κόστος. 3
Neo Δημοσ. Τετάρτη στις 09:21 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:21 πμ Το οτι βρίσκετε στο Github δεν το κάνει νόμιμο μην εθελοτυφλούμε. Με σπασμένο kms server μιλάς κάθε 180 μέρες. Το οτι δεν το βλέπεις δεν πάει να πει οτι δεν γινετε. 1
sattack Δημοσ. Τετάρτη στις 10:24 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:24 πμ Δεν νομίζω ότι τα κλειδιά που πουλάνε διάφοροι επιτήδειοι είναι περισσότερο νόμιμα. Για άλλους λόγους έχουν εκδοθεί, όχι για να τα πουλάνε σε τρίτους έναντι αμοιβής κάποιοι. Και μου έχει τύχει παλιότερα να αγοράσω ένα κλειδί για win7 ultimate και μετά από καιρό μου βγήκε μήνυμα στην οθόνη για παράνομο windows software... Το λέμε, οτι όποιος τα χρησιμοποιεί για επαγγελματικό λόγο, να αγοραζει κανονικες άδειες. Για όλους τους ερασιτέχνες όμως, για pc παιδιών, για μηχανήματα που δεν κανουν τιποτα ιδιαίτερο, για ποιο λογο να ψάχνεται ο κόσμος για κλειδιά απο τους επιτηδειους? Για ποιο λογο να πληρώνουν χιλιάδες κόσμος από 1-2 ευρώ σε κάποιον άσχετο? Για τη MS το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι χειρότερο. Ειναι το ίδιο ή και καλύτερο. Πολλοί (περισσότεροι κι ολας απο αυτους που θα πλήρωναν για παράνομα κλειδια) μαθαινουν να χρησιμοποιούν το software της. Και όταν έρθει η ωρα να το χρησιμοποιήσουν επαγγελματικα, θα το αγοράσουν κι όλας. Ή θα το αγοράζουν οι εταιρείες που προλαμβάνουν κοσμο, ο οποίος θα είναι ήδη εξοικειωμένος με αυτό το software. Και γιατί να κονομανε ενδιάμεσοι άσχετοι με την MS απο αυτο? Προφανώς για αυτο το λογο και η MS το αφήνει να υπάρχει στο GitHub που της ανήκει.
JOHN ONLY Δημοσ. Τετάρτη στις 10:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:27 πμ Ισχύει η διαδικασία και για laptop με windows 7?
sattack Δημοσ. Τετάρτη στις 10:32 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:32 πμ 1 λεπτό πριν, JOHN ONLY είπε Ισχύει η διαδικασία και για laptop με windows 7? Απο οσο ξερω οχι. Κάνε τον εξτρα κόπο να κατεβάσεις και τα win10 και να εγκαταστήσεις πρωτα αυτα σε μια καινουργια καθαρη εγκατάσταση. Ενεργοποιησε τα με το activation script απο το GitHub, που λέμε εδώ. Και μετα κανε την αναβαθμιση σε 11 με το Rufus. 1
JOHN ONLY Δημοσ. Τετάρτη στις 10:38 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:38 πμ Ούτε με τις παλιές αναλύσεις οθόνης 1366*768 έχουμε θέμα με τα 11αρια;
sattack Δημοσ. Τετάρτη στις 10:44 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:44 πμ 4 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε Ούτε με τις παλιές αναλύσεις οθόνης 1366*768 έχουμε θέμα με τα 11αρια; Οχι! Το 2ο λαπτοπ που εβαλα screenshot τέτοια ανάλυση εχει. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα