SabotazNic Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Πρέπει να είναι και ιστορικό χαμηλό. Φουλ αξίζει για βασικές, και όχι μόνο, δουλειές στο σπίτι. Πρέπει να το έχω κάνα 6-7 χρόνια https://www.praktiker.gr/m/p/kroustiko-drapanokatsavido-black-decker-bcd003c1-qw-18v-1-5ah-116688 Επόμενη τιμή στα 69 best price 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Αυτο η αυτο; https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-performance-epanafortizomeno-drapanokatsavido-pbsap-20-li-a1/p10058586 Ξερω διπλασια συν τιμη.
kaklikos Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 16 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Αυτο η αυτο; Ξερω διπλασια συν τιμη. Το parkside δεν εχει κρουση. Σαν συλλογη βεβαια με ολα αυτα που δινει με το βαλιτσακι και την 5ετη εγγυηση φαινεται καλο deal
Tlykog Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Πρέπει να είναι και ιστορικό χαμηλό. Φουλ αξίζει για βασικές, και όχι μόνο, δουλειές στο σπίτι. Πρέπει να το έχω κάνα 6-7 χρόνια https://www.praktiker.gr/m/p/kroustiko-drapanokatsavido-black-decker-bcd003c1-qw-18v-1-5ah-116688 Επόμενη τιμή στα 69 best price Το έχω εδώ και 3 χρόνια. Εξαιρετικό στην κατηγορία του. Το μόνο που το σταματάει από το να κάνει επαγγελματική δουλειά είναι η μπαταρία του, που είναι μικρή για επαγγελματία. Κατά τα άλλα είναι δυνατό. Επεξ/σία 4 Ιουλίου από Tlykog
emperor4her Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Τι είχα πάρει πριν κάνα 6αρι χρόνια στα 50 από Κωτσόβολο. Άσπρο πρόσωπο με Εχει βγάλει για απλές δουλειές
miltostammy Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εμένα μου χάλασε σε λίγους μήνες. Κόλλαγε μέσα το τρυπάνι και δεν ξεβίδωνε με τίποτα να το βγάλω. Επίσης έπαιζε ο άξονας περιστροφης τρομερά Με αποτέλεσμα να γυρίζει πάρα κέντρα το τρυπανακι και να μην τρυπάει τοίχο εύκολα. Απογοητευμένος από το black and decker. Η αγορά του τότε ήταν κοντά στα 90 ευρώ. Ηθικό δίδαγμα από τότε. Μόνο αγορά επαγγελματικών σειρών από κάθε εταιρεία. Επεξ/σία 5 Ιουλίου από miltostammy
SabotazNic Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 3 ώρες πριν, miltostammy είπε Εμένα μου χάλασε σε λίγους μήνες. 2 χρόνια εγγύηση 1
miltostammy Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Στην επαρχία υπάρχει ένα θέμα με τις εγγυήσεις ως προς τις αποστολές και τις καθυστερήσεις. Από κει και μετά φίλε μου η ύπαρξη της εγγύησης δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγάζει ένα αντικείμενο που αγοράζουμε προβλήματα και να είναι για πέταμα. 1
Bourdoulas Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 1 ώρα πριν, miltostammy είπε Στην επαρχία υπάρχει ένα θέμα με τις εγγυήσεις ως προς τις αποστολές και τις καθυστερήσεις. Από κει και μετά φίλε μου η ύπαρξη της εγγύησης δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγάζει ένα αντικείμενο που αγοράζουμε προβλήματα και να είναι για πέταμα. Οποιοδήποτε μηχάνημα μπορεί να βγάλει πρόβλημα μέσα σε λίγο καιρό. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βμτο βγάζουμε άχρηστο. Για αυτό υπάρχει η εγγύηση. 2
miltostammy Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Αλλά για εμένα προσωπικα ήταν άχρηστο. Δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω. Ο καθένας γράφει σύμφωνα με την εμπειρία του από τις αγορές που έχει κάνει. Εύχομαι λοιπόν να ήταν μόνο τυχαίο σε εμένα. Δυστυχώς δεν το έχει κάποιος γνωστός να δω ένα δευτερο πως τα πάει οπότε μιλάω από αυτό που έζησα εγώ.
Federacion Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Άσχετος εδώ. Είναι κ τρυπανι; Μπορώ να βάλω πχ μια βιβλιοθήκη στον τοίχο με αυτό;
WaxOnWaxOff Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 28 minutes ago, Federacion said: Άσχετος εδώ. Είναι κ τρυπανι; Μπορώ να βάλω πχ μια βιβλιοθήκη στον τοίχο με αυτό; Για να λεει "κρουστικο" τοτε ναι , Αλλα δεν τρυπιματα σε τοιχους , δεν ειναι απαραιτητο να εχει λειτουργια κρουσης . Τρυπανε και χωρις - με λιγο ζορι παραπανω - αλλα δεν φοβασαι μη σου πεταξει σοβαδες
chrispauli Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Parkside είναι συνήθως ανώτερα από πράσινα Bosch, B&D λόγω εγγύησης και ποιότητα/τιμης. Πολλές φορές δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα φθηνά επαγγελματικά. Αμα εφαρμοστεί το κοινό πρότυπο μπαταριών θα δούμε πολλούς επαγγελματίες να τα χρησιμοποιούν καθώς αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα , πρέπει να αγοράζεις μόνο όταν έχουν και όχι όταν θες. 1
Vstromrider Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Στις 4/7/2025 στις 9:17 ΜΜ, Tlykog είπε Το έχω εδώ και 3 χρόνια. Εξαιρετικό στην κατηγορία του. Το μόνο που το σταματάει από το να κάνει επαγγελματική δουλειά είναι η μπαταρία του, που είναι μικρή για επαγγελματία. Κατά τα άλλα είναι δυνατό. Ειχα παρει ενα τετοιο πορτοκαλι απο το praktiker. Πιο στραβο τσοκ πεθαινεις! Μονο για φραπε εκανε. Το πηγα πισω και το εστειλαν για σερβις. Αλλαξαν τσοκ και εβαλαν ενα ασημι. Εκεινο ηταν ακομα πιο στραβο! το ειδε ο πωλητης στο praktiker και μου λεει "αστο! ελα να σου δωσω τα λεφτα σου". Μου εκαναν επιστροφη χρηματων και εφυγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα