Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vstromrider είπε

Ειχα παρει ενα τετοιο πορτοκαλι απο το praktiker. Πιο στραβο τσοκ πεθαινεις! Μονο για φραπε εκανε. Το πηγα πισω και το εστειλαν για σερβις. Αλλαξαν τσοκ και εβαλαν ενα ασημι. Εκεινο ηταν ακομα πιο στραβο! το ειδε ο πωλητης στο praktiker και μου λεει "αστο! ελα να σου δωσω τα λεφτα σου". Μου εκαναν επιστροφη χρηματων και εφυγα.

Μιλάς για το black&decker; Εγώ γι αυτό μιλάω.

Δημοσ.

Υπάρχει η αντίστοιχη προσφορά και στο Leroy (για μέλη αφαιρεί 30 € από την τιμή, οπότε καταλήγει 49,99 €).
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ilektrika-ergaleia/drapanokatsavida-mpatarias/kroustiko-drapanokatsavido-mpatarias-15ah-18v-blackdecker-bcd003c1k-qw-me-valitsa-84859556?category_rewrite=kroustiko-drapanokatsavido-mpatarias-15ah-18v-blackdecker-bcd003c1k-qw-me-valitsa-84859556

Αν κατάλαβα καλά όμως, το παραπάνω έχει και βαλιτσάκι μεταφοράς (χωρίς εξαρτήματα), ενώ η παραλαγή του Praktiker οχι.

• Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Μιλάς για το black&decker; Εγώ γι αυτό μιλάω.

ναι. Για αυτο μιλαω. Και νομιζω οτι στο γραφειο μου εχω ακομα το κουτι με τον φορτιστη του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vstromrider είπε

ναι. Για αυτο μιλαω. Και νομιζω οτι στο γραφειο μου εχω ακομα το κουτι με τον φορτιστη του.

Το δικό μου βγήκε πολύ καλό, αλλά δεν είμαι επαγγελματίας. Το χόμπι μου κάνω.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gedgr είπε

Υπάρχει η αντίστοιχη προσφορά και στο Leroy (για μέλη αφαιρεί 30 € από την τιμή, οπότε καταλήγει 49,99 €).
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ilektrika-ergaleia/drapanokatsavida-mpatarias/kroustiko-drapanokatsavido-mpatarias-15ah-18v-blackdecker-bcd003c1k-qw-me-valitsa-84859556?category_rewrite=kroustiko-drapanokatsavido-mpatarias-15ah-18v-blackdecker-bcd003c1k-qw-me-valitsa-84859556

Αν κατάλαβα καλά όμως, το παραπάνω έχει και βαλιτσάκι μεταφοράς (χωρίς εξαρτήματα), ενώ η παραλαγή του Praktiker οχι.

Το πηρα για καμία δουλειά της πλάκας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...