StamTheMan Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Εχει ασχοληθει κανεις,ή εχει συναντησει καποιον απο Ελλαδα που να ασχολειται με το αθλημα; Θελω να ξεκινησω for fun να βαψω κανενα πλαστικο απο PS5,ισως ενα απο τα κρανη μου και αν δω οτι βγαινει καλο να το προχωρησω λιγο ακομα. Ειδικα στα πλαστικα του 5 ειναι ιδανικο. Προτιμω να χαλασω κατι παραπανω σε υλικα για τις πρωτες δοκιμες,παρα να δινω 5ευρα σε σκουπιδια στο ali. Ειχα δει εναν λατινο στο tiktok που εκανε σοβαρη δουλεια,αλλα δε μπορω να τον βρω,καθως εχω διαγραψει το λογαριασμο μου και οι αναζητησεις που βγαζει δεν ειναι στοχευμενες. Ηταν ενα παλικαρι που εβαφε δωρεαν προσθετικα μελη για παιδια,σε οτι σχεδιο ηθελαν,αν βοηθαει καπου αυτο.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 11 ώρες πριν, StamTheMan είπε ιχα δει εναν λατινο στο tiktok που εκανε σοβαρη δουλεια,αλλα δε μπορω να τον βρω,καθως εχω διαγραψει το λογαριασμο μου και οι αναζητησεις που βγαζει δεν ειναι στοχευμενες. Ηταν ενα παλικαρι που εβαφε δωρεαν προσθετικα μελη για παιδια,σε οτι σχεδιο ηθελαν,αν βοηθαει καπου αυτο. 2
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 1 ώρα πριν, stormrain είπε Αυτος ηταν,ευχαριστω. Θα σου εκανα και "thanks" αλλα μου τα εχετε περιορισει σε 2 το 24ωρο. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αυτος ηταν,ευχαριστω. Θα σου εκανα και "thanks" αλλα μου τα εχετε περιορισει σε 2 το 24ωρο. To έκανα εγώ για εσένα. Ωραίος ο τύπος. 1
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε To έκανα εγώ για εσένα. Ωραίος ο τύπος. Ειχε ανεβασει καποτε βιντεο απο καποια πλατφορμα τυπου chat roulette και ΟΜΕ,που "συναντηθηκε" με τον "Island BOy". Του εριξε λιγο κραξιμο,γιατι ο αλλος πουλαγε ιστορια και απο εκεινη τη στιγμη εχει απολυτο σεβας απο εμενα. Φυσικα το ειχε και με αυτο που κανει για τα παιδια με τα προσθετικα 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου Έχω δοκιμάσει και τα καλά "αμερικανικά" όταν τα πρώτο έδειχναν στο yt και τα κινέζικα από Aliexpress Και τα 2 ακριβώς τι ίδιο αποτέλεσμα , στο τελικό αποτέλεσμα μεγαλύτερη σημασία έχει το βερνίκι που ρίχνεις απο πάνω πάρα το φιλμ, επίσης όσο καλύτερη προεργασία στο κομμάτι τόσο καλύτερο αποτέλεσμα
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Και τα 2 ακριβώς τι ίδιο αποτέλεσμα , στο τελικό αποτέλεσμα μεγαλύτερη σημασία έχει το βερνίκι που ρίχνεις απο πάνω πάρα το φιλμ, επίσης όσο καλύτερη προεργασία στο κομμάτι τόσο καλύτερο αποτέλεσμα Εβλεπα χθες τιπς,απελπιστηκα,ο καθενας ελεγε τα ακριβως αντιθετα σε σχεση με τους αλλους,για την προετοιμασια. Απελπισια.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εβλεπα χθες τιπς,απελπιστηκα,ο καθενας ελεγε τα ακριβως αντιθετα σε σχεση με τους αλλους,για την προετοιμασια. Απελπισια. Είναι λούκι η διαδικασία, το αστάρι /βάση το διαλέγεις ανάλογα το σχέδιο, θέλουν καλό τρίψιμο και ασταρομα (διαλέγοντας σωστό χρώμα ανάλογα τι σχέδιο, συνήθως λευκό ή μαύρο) ελαφρύ τρίψιμο το αστάρι με 1000αρι νερού και μετά πάς στη διαδικασία του ντιπ, το κόλπο είναι αργά και σταθερά , αφού το στεγνώσεις πας στο βερνίκι, αν δεν έχεις πρόσβαση σε πιστόλι βαφής αγόρασε βερνίκι 2Κ σε σπρέι ακόμα και τα "ακριβά" κιτ το βερνίκι τους είναι για τα ανάθεμα
SaFiS Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εχω παραγγειλει κιτ για δοκιμες. Οπως ειπωθηκε θελει καλη προετοιμασια (ασταρι, χρωμα βασης, κτλ.), νερο εως 30°C και αργες κινησεις. Αν μου βγει το Fake Carbon, βερνικωμα θα μου το κανει φιλος που εχει βαφειο. Οι παλιοι το εκαναν με σπρει χρωματων κατευθειαν πανω στο νερο. Τα φιλμ ειναι που εχουν φερει λεπτομερη σχεδια… Επεξ/σία 5 Ιουλίου από SaFiS
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2 ώρες πριν, SaFiS είπε Εχω παραγγειλει κιτ για δοκιμες. Οπως ειπωθηκε θελει καλη προετοιμασια (ασταρι, χρωμα βασης, κτλ.), νερο εως 30°C και αργες κινησεις. Αν μου βγει το Fake Carbon, βερνικωμα θα μου το κανει φιλος που εχει βαφειο. Οι παλιοι το εκαναν με σπρει χρωματων κατευθειαν πανω στο νερο. Τα φιλμ ειναι που εχουν φερει λεπτομερη σχεδια… Το σπρέι που ψεκάζει στην αρχή είναι για διάλυσει το φιλμ και να μείνει μόνο το σχέδιο στο νερό (σκεφτείτε ότι είναι κάτι σαν τα ψεύτικα tattoo που είχε στις μαστίχες παλιά) και είναι κάτι εντελώς άσχετο με το βερνίκι
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 5 ώρες πριν, Inuyasha είπε Είναι λούκι η διαδικασία, το αστάρι /βάση το διαλέγεις ανάλογα το σχέδιο, θέλουν καλό τρίψιμο και ασταρομα (διαλέγοντας σωστό χρώμα ανάλογα τι σχέδιο, συνήθως λευκό ή μαύρο) ελαφρύ τρίψιμο το αστάρι με 1000αρι νερού και μετά πάς στη διαδικασία του ντιπ, το κόλπο είναι αργά και σταθερά , αφού το στεγνώσεις πας στο βερνίκι, αν δεν έχεις πρόσβαση σε πιστόλι βαφής αγόρασε βερνίκι 2Κ σε σπρέι ακόμα και τα "ακριβά" κιτ το βερνίκι τους είναι για τα ανάθεμα Οπως τα λες,δεν ειναι απλα λουκι. Πιο καλα να ξεκινησω να τριβω,να ασταρωνω και να βαφω μεχρι να μαθω και μετα να προχωρησω στο dipping. 3 ώρες πριν, SaFiS είπε Εχω παραγγειλει κιτ για δοκιμες Για στειλε λινκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα