hountalass Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλά μπάνια σε όλους. Ήρθε η ώρα της αποφασης για αλλαγή ελαστικών, από μαμά φοράει michelen primacy 4. Αρχικά ήθελα να βάλω τα primacy 4+ αλλά είμαι σε σκέψεις. Πριν περάσουμε στις τιμές έχω δει σε review εξωτερικού τα michelen primacy 4+ και το 5, continental premium contact 7 να παίζουν σε ψηλές θέσεις με το 1o να είναι πιο ήσυχο και για overall χρήση ενώ το continental λίγο πιο σοβαρό σε πιο γρήγορη οδήγηση. Σε ερωτήσεις σε λαστιχάδες έχω ακούσει έξτρα από τα παραπάνω τα pirelli powergy, bridgestone turanza 6, toyo proxes comfort, continental ultracontact. Ο καθένας προφανώς προωθεί τα "δικά" του αλλιώς θα λέγανε όλοι τα ίδια νομίζω. Γενικά το ψάχνω λίγο και θα ήθελα από το λάστιχο να είναι καλό στους περισσότερους τομείς. Θόρυβο και κράτημα στεγνό/βρεγμένο θα έβαζα πρώτα πρώτα Επεξ/σία 5 Ιουλίου από hountalass
atheatos Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 1 ώρα πριν, hountalass είπε Καλησπέρα και καλά μπάνια σε όλους. Ήρθε η ώρα της αποφασης για αλλαγή ελαστικών, από μαμά φοράει michelen primacy 4. Αρχικά ήθελα να βάλω τα primacy 4+ αλλά είμαι σε σκέψεις. Πριν περάσουμε στις τιμές έχω δει σε review εξωτερικού τα michelen primacy 4+ και το 5, continental premium contact 7 να παίζουν σε ψηλές θέσεις με το 1o να είναι πιο ήσυχο και για overall χρήση ενώ το continental λίγο πιο σοβαρό σε πιο γρήγορη οδήγηση. Σε ερωτήσεις σε λαστιχάδες έχω ακούσει έξτρα από τα παραπάνω τα pirelli powergy, bridgestone turanza 6, toyo proxes comfort, continental ultracontact. Ο καθένας προφανώς προωθεί τα "δικά" του αλλιώς θα λέγανε όλοι τα ίδια νομίζω. Γενικά το ψάχνω λίγο και θα ήθελα από το λάστιχο να είναι καλό στους περισσότερους τομείς. Θόρυβο και κράτημα στεγνό/βρεγμένο θα έβαζα πρώτα πρώτα Αν ψάχνεις λάστιχα ανεξάρτητου τιμής , δες και τα vredestein . Στην διάσταση αυτή έχει πολλά είδη ελαστικών https://www.vredestein.co.uk/car-suv-tyres/find-a-tyre-car-suv-van/tyre-result/?path=/content/orbit/vredestein/gb/en/car-suv-tyres/find-a-tyre-car-suv-van/tyre-result&type=size&289=215&354=60&283_1=17
achilles_g_ Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Ειναι δυνατόν να φοράει στη διάσταση σου το premium contact και να θέλει να σου πασάρει το κατώτερο ultra;
petran1790 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Στις 5/7/2025 στις 12:19 ΜΜ, hountalass είπε Καλησπέρα και καλά μπάνια σε όλους. Ήρθε η ώρα της αποφασης για αλλαγή ελαστικών, από μαμά φοράει michelen primacy 4. Αρχικά ήθελα να βάλω τα primacy 4+ αλλά είμαι σε σκέψεις. Πριν περάσουμε στις τιμές έχω δει σε review εξωτερικού τα michelen primacy 4+ και το 5, continental premium contact 7 να παίζουν σε ψηλές θέσεις με το 1o να είναι πιο ήσυχο και για overall χρήση ενώ το continental λίγο πιο σοβαρό σε πιο γρήγορη οδήγηση. Σε ερωτήσεις σε λαστιχάδες έχω ακούσει έξτρα από τα παραπάνω τα pirelli powergy, bridgestone turanza 6, toyo proxes comfort, continental ultracontact. Ο καθένας προφανώς προωθεί τα "δικά" του αλλιώς θα λέγανε όλοι τα ίδια νομίζω. Γενικά το ψάχνω λίγο και θα ήθελα από το λάστιχο να είναι καλό στους περισσότερους τομείς. Θόρυβο και κράτημα στεγνό/βρεγμένο θα έβαζα πρώτα πρώτα Δεν μας ειπες και για τι αμαξι προοριζονται τα λαστιχα.. πολυ σημαντικο... Δευτερον , μην ακουτε τους λαστιχαδες.. κοιτανε να προωθησουν τα μοντελα που βγαζουν το μεγαλυτερο κερδος.. διαβασε μονος σου κριτικες αλλως οδηγων και πηγαινε συγκεκριμενα στο ελαστικο που θα αποφασισεις.. Τελος, μηδεν θορυβος και ταυτοχρονα κρατηματα δεν πανε ποτε μαζι.. πρεπει να διαλεξεις τι ειναι πρωτο για σενα! Στο διλημμα σου θα πηγαινα καρφι ειτε σε Continental PremiumContact 7 που εχουν ενα sport χαρακτηρα, ειτε στο Goodyear F1 Assymetric 6 που προαναφερθηκε και ειναι καθαρο sport ελαστικο με τοπ επιδοσεις και εχω διαβασει τα καλυτερα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα