Geotsiana Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Καλησπέρα μάγκες μου , σκέφτομαι να αγοράσω ένα bmw e36 και θέλω κάποιες γνώμες για το αν αξίζει ή όχι ... Το θέλω κυρίως για καθημερινή χρήση
Geotsiana Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω , αν και τα περισσότερα είναι ΟΤΝΩΣ σάπια τα σασί τους είναι "σπασμένα " εκτός αν πάω σε e46 αλλά δεν ξέρω αν αξίζει Έχουν και ευαισθησία μοτέρ τα οποία θέλουν καλομεταχείριση Επεξ/σία 5 Ιουλίου από Geotsiana
andreas-d Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 3 ώρες πριν, mike15 είπε μπααα, σαπακι θα αγορασεις??? 🍿 Αναλόγως των χρημάτων που θα δώσει το αντίστοιχο θα πάρει.. Πούλησε κουμπάρος μου γερμανός πριν 4 χρόνια ένα e36 325i απο γκαράζ μόνο σαββατοκύριακο έκανε βόλτα, πεντακάθαρο τιμή 12.000€ στο λογαριασμό.. Αλλά αυτά τα αυτοκίνητα δεν κάνουν για καθημερινά πλέον.. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΧΤΕΣ ιδιαιτερα αν ειναι καθαρο και μαμα, εδω εμαθα ενα φιλο προσφατα να παντηλικωνει με 316ti το e36 δε θα σπασει χαχαχ!!! 1 λεπτό πριν, andreas-d είπε Αλλά αυτά τα αυτοκίνητα δεν κάνουν για καθημερινά πλέον αριστα ειναι βγαζεις γουστα 2 1
andreas-d Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε αριστα ειναι βγαζεις γουστα Εννοείται, αλλά όμως τα γούστα πρέπει να ξέρουμε ότι έχουν και απαιτήσεις έξοδα, εάν το έχεις για καθημερινό και αμελήσεις λίγο θα καταντήσει το λεγόμενο σαπακι.. 3
mike15 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου ομορφο ομως ρε φιλε,σαν να βγηκε χθες.περα απο την πλακα παρε 46αρι εαν θες μια πιο καθημερινη χρηση.εκτος εαν βρεις καποιο με λιγα χιλιομετρα.. 1
andreas-d Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mike15 είπε ομορφο ομως ρε φιλε,σαν να βγηκε χθες.περα απο την πλακα παρε 46αρι εαν θες μια πιο καθημερινη χρηση.εκτος εαν βρεις καποιο με λιγα χιλιομετρα.. Νομίζω πλέον ιδανικό e90-92 ποιο σύγχρονο και βγάζει γούστα πατώντας το κουμπάκι δυο φορές.. e36 μόνο στο εξωτερικό θα βρεις καλόσυντηρημένο.. Επεξ/σία 5 Ιουλίου από andreas-d
mike15 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) αντρεα,τα 90αρια μονο τα πρωτα.τα φεισλιφτ ειναι αστα να πανε,μονο τα μπεκ καθε 60-80.000 να βαλεις θες 2000ρικα.και δεν εχουν εσωτερικα καλυτερη ποιοτητα απο τα 46αρια.αλλα ναι εχει πιο πολλα που κυκλοφορουν. 41 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΧΤΕΣ ιδιαιτερα αν ειναι καθαρο και μαμα, εδω εμαθα ενα φιλο προσφατα να παντηλικωνει με 316ti το e36 δε θα σπασει χαχαχ!!! αριστα ειναι βγαζεις γουστα σου ζητησα να μου στειλεις π.μ σε ενα αλλο τοπικ γιατι εγω δεν μπορω..υπαρχει λογος..επειδη καμια φορα ξεχνας.στειλε κατι για να μπορεσω να σου στειλω εγω μετα. Επεξ/σία 5 Ιουλίου από mike15
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 5/7/2025 στις 10:39 ΜΜ, andreas-d είπε Νομίζω πλέον ιδανικό e90-92 emp1 Στις 5/7/2025 στις 10:39 ΜΜ, andreas-d είπε e36 μόνο στο εξωτερικό θα βρεις καλόσυντηρημένο παντα κατι υπαρχει Επεξ/σία 7 Ιουλίου από 11osmikrosmhtsos 2
mike15 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Μόλις τώρα, 11osmikrosmhtsos είπε emp1 παντα κατι υπαρχει οντως το ξεχασα αλλα νομιζω θελει να βαλω τηλ... και με τοσους hater δεν ξερω αν πρεπει να βαλω, αλλα εχω καποια λυση κατα νου οκ,το σεβομαι ..αν δεν μπορεις αστο δεν πειραζει.
andreas-d Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, mike15 είπε αντρεα,τα 90αρια μονο τα πρωτα.τα φεισλιφτ ειναι αστα να πανε,μονο τα μπεκ καθε 60-80.000 να βαλεις θες 2000ρικα.και δεν εχουν εσωτερικα καλυτερη ποιοτητα απο τα 46αρια.αλλα ναι εχει πιο πολλα που κυκλοφορουν Το θέμα είναι ότι ο χρόνος όπως και να το κάνουμε είναι ο χειρότερος εχθρός ενός αυτοκινήτου ακόμα και καλοσυντηρημένου. Οπότε γιαυτό πρότεινα ποιο καινούργιο ηλικιακά.. Εγώ το e46 1.9 βενζίνη το έδωσα πριν έντεκα χρόνια 1000€ με το ζόρι και να φανταστείς το αμάξι ήταν αστέρι και έκανε από τα καλύτερα ταξίδια Γερμανία Ελλάδα.. 1
Black Demis Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου κάτι τόσο παλιό μόνο για hobbie και καμία ανακατασκευή αξίζει να πάρεις 1
2MM Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 1 ώρα πριν, andreas-d είπε Πούλησε κουμπάρος μου γερμανός πριν 4 χρόνια ένα e36 325i απο γκαράζ μόνο σαββατοκύριακο έκανε βόλτα, πεντακάθαρο τιμή 12.000€ στο λογαριασμό.. Αν ηταν Μ3 ποσα θα επιανε δηλαδη? Εκτος αν ηταν κανενα με 30,000χλμ και τα μαμα τακακια ας πουμε
andreas-d Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, 2MM είπε Αν ηταν Μ3 ποσα θα επιανε δηλαδη? Εκτος αν ηταν κανενα με 30,000χλμ και τα μαμα τακακια ας πουμε Όχι δεν ήταν m3, απλό εξακύλινδρο κάμπριο.. εδώ άμα βγεις Autobahn σαββατοκύριακο θα δεις πολλούς με Τέτοια αυτοκίνητα είναι Hobby.. Και ο γείτονας μου έχει ένα Porsche παλιό μόνο για μία βόλτα σαββατοκύριακο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα