TechWeirdo Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Ποια είναι κάποια από τα πιο χρήσιμα και απαραίτητα AI apps όπως το chatgpt; Και που τα χρησιμοποιείτε;
zazoum Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 17 hours ago, TechWeirdo said: Ποια είναι κάποια από τα πιο χρήσιμα και απαραίτητα AI apps όπως το chatgpt; Και που τα χρησιμοποιείτε; Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε για αναντικατάστατα apps. Συνεχώς το ένα ξεπερνά μέχρι τώρα το άλλο. Για παράδειγμα το Γκροκ 4 που έβλεπα benchmarks τώρα βγαίνει πρώτη θέση και με διαφορά. Αυτό δεν το κάνει αναντικατάστατο, τη στιγμή που λόγω κούρσας στην αγορά, αύριο μεθαύριο κάποιο άλλο θα το αντικαταστήσει. Σημασία έχει ποιό σε βολεύει εσένα και έχεις συνηθίσει την συμπεριφορά του. Που ΚΑΙ αυτή θα αλλάζει με κάθε αναβάθμιση, αλλά τουλάχιστον μπορείς να παρακολουθείς την εξέλιξή του. Εγώ τα χρησιμοποιώ όλα. Τα χειρότερα για μένα, αυτή τη στιγμή, είναι το Claude και το ChatGPT. 1
TechWeirdo Δημοσ. 6 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου Έχω συνηθίσει το chatgpt αλλά ίσως χρησιμοποιήσω και κάποιο άλλο
mountains1 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Οταν το language model της google υποστηριξει και ελληνικα, πειτε μου... Στα αγγλικα που το δοκιμασα ηταν παραπανω απο εντυπωσιακο. Απιστευτο.
geomrk Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 17 ώρες πριν, mountains1 είπε Οταν το language model της google υποστηριξει και ελληνικα, πειτε μου... τι εννοεις; μπορεις να γραψεις ελληνικα και να απαντησει κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα