ProphetAberof4k Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Καλημερα, θα ηθελα τα φωτα σας γιατι ειμαι χαμενος στο αβεβαιο μελλον που με περιμενει. Εχω τελειωσει σχολη σαν Τεχνικος Δικτυων και Τηλεπικοινωνιων και ειμαι ετοιμος να κανω πρακτικη, και παιζουν 2 σεναρια: Κανω πρακτικη και ταυτοχρονα διαβαζω για ccst networking και μολις τελειωσω πρακτικη πιανω δουλεια σαν Junior IT support / helpdesk / Junior Network Engineer ή διαβαζω για CCNA και το δινω καπου τον Οκτωβριο και πιανω δουλεια και skip-αρω τη πρακτικη. Επισης για τι μησθους μιλαμε σε entry level που βρισκομαι τωρα. Μετα σε τι εξελισω τη γνωση μου για να ΄΄ανεβω΄΄ και να πληρωνομαι καλυτερα. Ειναι χαος ο τομεας αυτος, τα ai μου βγαζουν οτι ναναι σε μησθους, ερευνες λενε για κατωτερο μησθο τα 1500€ δεν ξερω τι και πω. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου CCNA Και μην σκιπαρεις την πρακτικη η οποια αν μπορεσεις να ειναι οσο πιο συναφής. Εντρι κανα 1000 - 1100 μαξ. Μπορει και πιο λιγα, αλλά εχουν αρχισει να ανεβαίνουν λιγο τα χρηματα γιατι δεν βρισκουν κοσμο. Ψαξε ερευνα της randstad, παιζει πολυ στο linkedin σχετικά με τους μισθους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα