Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. 

Έχω δύο κινητά στη COSMOTE με family πακέτο για τα οποία είχα απεριόριστα λεπτά ομιλίας, και απεριόριστα data (δεν θυμάμαι για τα sms αλλά δεν μας ενδιαφέρει κιόλας). Για τα δύο κινητά πλήρωνα μηνιαίως 40 € συνολικά. Η ημερομηνία λήξης του συμβολαίου είναι 13/07/2025.

Στο ΑΦΜ της κοπέλας μου, με την οποία συγκατοικούμε, έχουμε COSMOTE σταθερή γραμμή 100 Mbps FTTH με κόστος 27 € το μήνα. Το συμβόλαιο λήγει τον Ιούλιο του 2026. 

Θα με ενδιέφερε για τους δικούς μου λόγους να προσθέσω COSMOTE TV με αθλητικά κανάλια και όλο το περιεχόμενο στο σταθερό και να ανανεώσω τα δύο κινητά.

Μετά από επικοινωνία με την COSMOTE για τα κινητά, μου είπαν πως η τιμή διαμορφώνεται για τις ίδιες παροχές σε 47 € το μήνα. Όσο αφορά το σταθερό που τους ανέφερα, μου είπαν ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω με το τμήμα σταθερών+TV για να ζητήσω προσφορά καθώς δεν μπορούν από το τμήμα κινητών να προχωρήσουν σε μια ενιαία προσφορά για όλο το πακέτο.

Με υπάλληλο ΓΕΡΜΑΝΟΣ που συζήτησα, μου βγάζει τελικό πακέτο 103 € με σταθερό 300Mbps + COSMOTE TV FULL PACK + 2 κινητά με απεριόριστα λεπτά και data.

Η τιμή μου φαίνεται πολύ υψηλή και σκεφτόμουν να προχωρήσω σε αναζήτηση προς NOVA για να ζητήσω προσφορά για παρόμοιο πακέτο με τηλεόραση.

Οι ερώτησεις μου είναι

1. Πιστεύετε πως θα καταφέρω να κατεβάσω την τιμή στη NOVA για το ενιαίο πακέτο?

2. Εφόσον μου δώσουν τιμή από NOVA, θα επανέλθει η COSMOTE με νέα προσφορά δεδομένου πως τα κινητά είναι σε διαφορετικό ΑΦΜ σε σχέση με το σταθερό?

3. Υπάρχει κάποια ουσιώδη διαφορά ανάμεσα σε COSMOTE TV και NOVA τηλεόραση όσο αφορά το περιεχόμενο αθλητικών καναλιών δεδομένου πως το περιεχόμενο είναι κοινό?

4. Υπάρχει περίοδος υπαναχώρησης σε συμβόλαια κινητής και σταθερής χωρίς penalty? 

Τέλος, αναφέρω πως στο δικό μου ΑΦΜ έχουμε εγκριθεί gigabit voucher και θα μπορούσαμε να το κάνουμε χρήση. Φαντάζομαι πως θα πρέπει να γίνει διακοπή της σταθερής καθώς βρίσκεται σε άλλο ΑΦΜ και να γίνει νέα σύνδεση σταθερής στο δικό μου ΑΦΜ για να γίνει χρήση του.

Thanks

Δημοσ.
2 hours ago, geormitk said:

3. Υπάρχει κάποια ουσιώδη διαφορά ανάμεσα σε COSMOTE TV και NOVA τηλεόραση όσο αφορά το περιεχόμενο αθλητικών καναλιών δεδομένου πως το περιεχόμενο είναι κοινό?

Thanks

σημασία έχει τι θες να δεις....κοιτά το περιεχόμενο  του κάθε πακέτου και θα καταλάβεις....δεν δείχνουν τα ίδια πράματα γιατί έχουν αγοράσει τα δικαιωματα  αγώνων ποδοσφαίρου μπάσκετ Φ1.....οπότε θα κρίνεις αν πας νόβα η cosmote

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasbm είπε

σημασία έχει τι θες να δεις....κοιτά το περιεχόμενο  του κάθε πακέτου και θα καταλάβεις....δεν δείχνουν τα ίδια πράματα γιατί έχουν αγοράσει τα δικαιωματα  αγώνων ποδοσφαίρου μπάσκετ Φ1.....οπότε θα κρίνεις αν πας νόβα η cosmote

Ποια η διαφορά στο περιεχόμενο πέρα από τις ταινίες από την στιγμή που και τα δύο έχουν όλα τα Novasports kai ta Cosmote sport?

Δημοσ.
2 hours ago, geormitk said:

Ποια η διαφορά στο περιεχόμενο πέρα από τις ταινίες από την στιγμή που και τα δύο έχουν όλα τα Novasports kai ta Cosmote sport?

αν βλέπεις μόνο ταινίες και τα 2 έχουν .....δεν έχω καμμία από τις 2 αλλα ήξερα ότι έχουν κάνει η κάθε μια διαφορετικές συμφωνίες με ελληνικές ομάδες αν σε ενδιαφέρουν.....αυτή τη σαιζόν δε ξέρω τι θα δείχνουν ακριβώς...η cosmote  λεει Champions League, το Europa League, το Europa Conference League, το UEFA Super Cup, την Premier League, την LaLiga EA Sports, την Bundesliga, 

η Nova συμπεριλαμβανομένων του Champions League και άλλων κορυφαίων διοργανώσεων (αγγλικό γερμανικό ισπανικό  δεν τα έχει)........έχει όμως μπασκετ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...