Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση smart tv με hi-fi

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από AntonisB97,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να συνδέσω το hi-fi AIWA με την τηλεόραση Tesla που έχω, να ακούγεται δηλαδή ο ήχος της τηλεόρασης στα ηχεία του hi-fi. Στις 2 πρώτες φώτο είναι οι υποδοχές του hi-fi και στην τρίτη της τηλεόρασης. Έχω καλώδιο rca σε rca και σύνδεσα κόκκινο με κόκκινο και λευκό με λευκό αλλά τίποτα...

20250706_165205.jpg

20250706_165148.jpg

20250706_164734.jpg

Δημοσ.

Οι RCA της τηλεόρασης είναι είσοδοι. Έχεις μια optical σαν έξοδο. Υπάρχει 3.5mm jack, ή μόνο η optical; Αν έχεις μόνο την optical, τότε η σύνδεση θα γίνει με DAC. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 ώρες πριν, chvnce είπε

Οι RCA της τηλεόρασης είναι είσοδοι. Έχεις μια optical σαν έξοδο. Υπάρχει 3.5mm jack, ή μόνο η optical; Αν έχεις μόνο την optical, τότε η σύνδεση θα γίνει με DAC. 

Έχει μόνο optical η τηλεόραση. Αν συνδέσω το optical της τηλεόρασης με το optical του hi-fi δεν θα γίνει? 

Επεξ/σία από AntonisB97
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntonisB97 είπε

Έχει μόνο optical η τηλεόραση. Αν συνδέσω το optical της τηλεόρασης με το optical του hi-fi δεν θα γίνει? 

Είναι optical ΙΝ; Αν ναι, τότε μπορείς. Διαφορετικά, θα χρειαστείς τον μετατροπέα. 

• Λύση
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chvnce είπε

Είναι optical ΙΝ; Αν ναι, τότε μπορείς. Διαφορετικά, θα χρειαστείς τον μετατροπέα. 

Cd digital out λεει πανω απο τη θυρα optical στον ενισχυτη και διπλα απο τη θυρα σκετο optical. Στην τηλεοραση γραφει σκετο optical

Δημοσ.

Της τηλεόρασης είναι έξοδος. Το "cd digital out" του ενισχυτή, είναι έξοδος. Για την άλλη θύρα, θα πρέπει να δεις το manual για να σιγουρευτείς τι είναι. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, chvnce είπε

Της τηλεόρασης είναι έξοδος. Το "cd digital out" του ενισχυτή, είναι έξοδος. Για την άλλη θύρα, θα πρέπει να δεις το manual για να σιγουρευτείς τι είναι. 

Στο manual της τηλεορασης λεει τη θυρα ως Optical Output και απο κατω λεει Connect the SPDIF receiver αρα το λεει και το manual οτι χρειαζομαι μετατροπεα. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σου και την καθοδηγηση σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...